Køb smukke vielsesringe fra Saint Maurice

vielsesringe
Slip kreativiteten løs
Design jeres egne vielsesringe

Står I foran at skulle vælge vielsesringe, som er ringe for livet, er mærket Saint Maurice, det rigtige sted at starte. Uanset om I skal finde ekstravagante eller en minimalistiske ringe, er der noget for jer hos Saint Maurice. I kan nemlig selv i høj grad bestemme, hvordan ringene skal se ud.

Brug vores ringdesigner, så kan I i ro og mag finde ud af, hvordan jeres ringe skal se ud.

>> Ringdesigner – vielsesringe <<

Saint Maurice er førende inden for vielsesringe og ved, hvor vigtigt det er, at kvaliteten er i top. De ved, at I køber ringe, der skal holde hele livet og udtrykke kærlighedsforholdet mellem jer.

Det er vigtigt, at vielsesringene sidder som de skal, da I skal bære dem hver dag resten af jeres liv. Derfor anbefaler vi, at I besøger en af Carat Diamanters to fysiske butikker, som ligger på Fisketorvet og i Field’s. Her vil I blive mødt af vores søde og professionelle personale, som vil tage godt imod jer og sikre, at I får de perfekte ringe.

Saint Maurice materialer

I kan vælge jeres eget design og jeres egne materialer for at skabe unikke ringe. I kan vælge mellem mange forskellige metaller som guld, sølv, titanium, carbon, platin og palladium.

Guld

I kan få Saint Maurice ringe i mange forskellige karat guld. I kan vælge 8, 14 eller 18 karat. Guldets karat beskriver renheden af guldet. 8 karat betyder, at der er 33,3% finguld i ringene, 14 karat betyder 58,5% og 18 karat 75%. I kan få guld i farverne guld, hvid og rosa.

Gulguld er en legering af finguld og andre metaller som sølv og kobber, der gør guldet stærkere. Hvidguld fås ved at legere smykket med palladium og sølv, som frembringer en hvidere farve.

Jo mere rent guld, der findes i smykket, jo blødere er smykket. Det betyder, at det nemmere får stød og ridser, men til gengæld skinner smykket også mere og holder sin glans i længere tid. Derfor er det vigtigt at vælge den karat, der passer bedst til jeres hverdag og jeres måde at bruge smykker på. Vi anbefaler ikke, at I vælger 8 karat til vielsesringe, da det ikke vil holde farven og glansen hele livet.

Sølv, titanium, carbon, platin og palladium

Sølvringe er meget budgetvenlige. Hvis sølvet ikke er overfladebehandlet, vil sølvet oxidere og få en mørkere farve. Det sker, fordi sølvet reagerer med svovlbrinten i atmosfæren.

Man kan købe smykkerens til sølv, som man kan rense ringene i. Man kan også indlevere ringene hos os, så kan vi rense dem for jer.

Carbonringe er lavet af carbonfibre. De har en mørkegrå, næsten sort, farve og er ekstremt robuste.

Palladium er et metal i platin-familien, der er naturligt hvidt. Det er lettere end platin og kan derfor være mere behageligt at bære end platin. Det vil altid bibeholde sin hvide farve. Det har en renhed på 95% og er derfor meget energivenligt. Det er et meget hårdt metal, hvilket gør det svært at ændre. Man skal derfor være ekstra opmærksom på, at ringen sidder som den skal.

Titanium har mange af de samme egenskaber som palladium, men en mørkere farve.

Platin er det mest unikke af alle metallerne, og 30 gange mere sjælden end guld. Platinringe er meget robuste, og fordi de ikke mister noget metal, når de bliver ridset, holder de deres værdi for livstid.

Diamanter og detaljer

Det er muligt selv at vælge antal og størrelse på diamanter i vielsesringene. Diamanter måles i carat, hvor 1 carat vejer 0,20 gram. Når man vurderer en diamant, ser man på carat, cut, clarity og color. Det vil sige, man kigger på hvor stor den er, hvordan den er slebet, hvor klar den er og hvilken farve den har. Diamanter bliver oftest slebet med et brillantslib, da det giver den flotteste refleksion i stenen. Diamanter kan variere i farven fra helt klar hvid til gullig. Saint Maurice sørger for, at deres diamanter er i absolut højeste kvalitet.

Valg af vielsesring

Man skal have en ring, der sidder stramt nok til, at man ikke bemærker den, og løst nok til at man nemt kan få den af. Det gælder selvfølgelig om at vælge den rigtige ringstørrelse, men også ringens pasform har betydning. Man kan få ringe, der er kantede indvendigt, og ringe der er helt runde. Måske skal du skal have forskellig ringstørrelse alt efter ringens pasform.

I kan vælge hvilken overflade, I vil have. I kan vælge poleret, mat hamret osv. for at sætte jeres eget personlige præg på ringene. Overfladen vil ændre sig i løbet af tiden, hvilket giver et personligt touch. Hvis I ikke bryder jer om ringenes patina, kan I få overfladen renoveret.

Indgravering i vielsesringe er populært. Typisk vælger man at få ægtefællens navn samt bryllupsdatoen indgraveret. Man kan vælge imellem forskellige skrifttyper og symboler for at gøre ringene til jeres helt egne.

Om mærket Saint Maurice

Alle Saint Maurices ringe bliver produceret i Pforzheim, som er centrum for guldsmede i Tyskland.

Ringene kan kombineres af forskellige metaller, hvilket gør dem anderledes end andre ringe. De benytter også avanceret CNC-maskiner til at skabe det ønskede design. Til sidst bliver de færdiggjort af guldsmede og diamanteksperter. Saint Maurice sikrer, at I altid får vielsesringe af højeste kvalitet uanset valgte design og materiale.

Carat Diamanter er officiel forhandler af Saint Maurice vielsesringe.

Finder I ikke noget fra Saint Maurice, kan I også se alle vores vielsesringe.

Læs mere