Spar 20% på vielsesringe

Scrouples smykker lader dig drømme – opdag det eksklusive udvalg

Varer 1-24 af 101

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Manchetknapper i stål
  395 kr
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Manchetknapper i stål
  395 kr
 3. Product Base ImageProduct Small Image
  Manchetknapper i stål
  295 kr
 4. Product Base ImageProduct Small Image
  Manchetknapper i stål
  450 kr
 5. Product Base ImageProduct Small Image
  Armbånd i guld
  1.795 kr

Varer 1-24 af 101

Side
pr. side
Sorter faldende

Bliv inspireret

Smykkerne fra Scrouples er, hvad drømme er gjort af. Kast et blik på de fine smykker, og drøm dig væk i synet af perler, zirkonia, diamanter, sølv, guld og hvidguld. Tanken bag Scrouples er at tilbyde dig kvalitetssmykker til enhver anledning. Om det er den helt store begivenhed eller blot en mindre markering i livet. Du finder flotte smykker i enhver prisklasse og for enhver smag.

Vi hos Carat Diamanter nyder at forkæle dig og dine kære. Det er derfor med stor stolthed, at vi præsenterer dig for smykkerne fra danske Scrouples. Opdag alt fra et elegant 8 karat guldarmbånd til manchetknapper i stål, ringe i hvidguld med diamanter og ørestikkere i sølv.

Scrouples – dansk kvalitet og design

Som de selv siger det, så er Scrouples en kærlighedshistorie, og kan du andet end at forelske dig i de mange fine smykker? Det tror vi ikke. Smykkebrandet er bestemt et af de mere populære i vores udvalg.

Det er med dansk oprindelse, at brandet fremstiller flotte smykker i guld, sølv og med ædelsten. Alle er de udført med omtanke for kvalitet og med fokus på et unikt og nordisk design. Tanken er, at du skal kunne finde et smykke til enhver begivenhed i livet.

Smykkerne fra Scrouples lader dine drømme tage fart, om det er med den overdådige forlovelsesring med brillanter, de fine små ørestikkere i sølv eller det personlige vedhæng med dit forbogstav. Der er rig mulighed for at forkæle dig selv med et unikt og personligt smykke, ligesom Scrouples også giver dig eksklusive designs til at erklære din kærlighed med.

Fra forgyldte vedhæng til diamantsmykker

Scrouples byder på elegante og stilrene smykker for enhver smag, ligesom de også fremstiller smykker til ethvert budget. Det danske smykkehus blev grundlagt for 35 år siden af danske Esther og Anders Møller. I dag er det den næste generation, der viderefører de flotte designs, den høje kvalitet og tanken om at gøre dine drømme til virkelighed. Det sker gennem et væld af flotte og gennemførte smykkekollektioner. 

Opdag hvidguld- og guldringe i 8 karat besat med alt fra 0,03 til 0,30 carat brillanter. Se nærmere på de tidløse guldhalskæder med ferskvandsperler. Eller find et bling-bling vedhæng med dit forbogstav i zirkonia sten. 

Hos Carat Diamanter ynder vi at tilbyde smykker i alle prisklasser og for enhver smag. Det er derfor med stor stolthed, at vi forhandler dette danske brand, Scrouples, som byder på utrolig mange fine smykker – til priser hvor alle kan være med.

Læs mere
Er Scrouples dansk?

Ja, Scrouples er et dansk smykkebrand, der blev grundlagt for 35 år siden.

Fremstiller Scrouples kun dyre smykker med diamanter?

Nej, Scrouples designer smykker i alle prisklasser og i alt fra sølv til guld og hvidguld med eller uden ædelsten som diamanter.

Kan jeg købe forlovelsesringe fra Scrouples?

Ja, Scrouples har et rigtig fint udvalg af diamantbesatte ringe i guld og hvidguld.