Køb Sif Jakobs smykker her

Varer 1-24 af 95

Sorter faldende
 1. Nyhed
 2. Nyhed
 3. Nyhed
 4. Nyhed
 5. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Electra ur
  1.999 kr.
 6. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Santina ur
  1.999 kr.
 7. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Santina ur
  1.999 kr.
 8. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Joelle ur
  1.599 kr.
 9. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Joelle ur
  1.799 kr.
 10. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Valeria ur
  1.899 kr.
 11. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Aurora ur
  1.999 kr.
 12. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Valeria ur
  1.899 kr.
 13. Nyhed
 14. Nyhed
 15. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Gisella ur
  2.199 kr.
 16. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Gisella ur
  1.999 kr.
Side
pr. side

Klassiske og tidløse smykkedesigns i højeste kvalitet til budgetvenlige priser er hvad Sif Jakobs står for.

Her finder du smykker som øreringe, ringe, armbånd og halskæder. Det gennemgående ved smykkemærket Sif jakobs er det luksuriøse og elegante udtryk alle smykkerne har. Hvis du vil pifte hverdagen op med noget glamourøst, er Sif Jakobs smykker et godt sted at starte. Du kan finde et smykke uanset din stil. Hvis du er mere til de minimalistiske smykker, kan du se efter deres Cetera eller Follina kollektioner, der er meget neutrale og moderne. Hvis du vil have mere farve i hverdagen, kan det være kollektionen Antella Circolo, er noget for dig.

Carat Diamanter er officiel forhandler af Sif Jakobs smykker. Her på siden ser du vores store udvalg af Sif Jakobs smykker, som består af forskellige smykker til enhver smag. Hvis du vil bytte smykket til en anden vare, kan du gøre det inden for 30 dage i over 300 butikker i hele Danmark. Du er naturligvis også meget velkommen i en af vores 2 flotte, fysiske butikker i København, hvor du kan prøve Sif Jakobs smykkerne på, inden du beslutter dig.

Bag om Sif Jakobs smykkerne

Sif Jakobs har fokus på at skabe smykker af høj kvalitet og i gode materialer. De arbejder med sølv, der er rhodineret og forgyldt.

Du kan få din egen tekst indgraveret i udvalgte smykker, hvilket giver den perfekte gave, til en du holder af.

For at give Sif Jakobs smykker det eksklusive look, benytter de sig af mange sten. De bruger stenen zirkonia meget, da den ligner en diamant, men er mere budgetvenlig. De bruger højkvalitets AAA zirkonia sten. Stenen fås i forskellige farver som blå, rød, gul og hvid.

Derudover arbejder de også med læder i brun og sort, som kan designes til at have et maskulint look eller et feminint look.

Forgyldt sølv

Sif Jakobs forgylder deres sølvsmykker med 18 karat guld. De findes i både gul og rosa farve.

Forgyldning er et tyndt lag guld, der lægges oven på sølvet. Alt efter producent og prisniveau kan forgyldningen være i forskellig karat og tykkelse, og det har betydning for, hvor lang tid forgyldningen holder. Det kan være svært at se på et smykke, om det er guld eller forgyldt sølv. Fordelen ved at vælge forgyldt sølv er, at sølv er mere robust og ikke så let får stød. Ulempen er, at forgyldning er et tyndt lag og derfor slides af med tiden.

Rhodineret sølv

Rhodineret sølv er sølv belagt med metallet rhodium. Det giver sølvet en lysere og mere skinnende glans, der ligner hvidguld til forveksling. Man kan også få sit smykke sort-rhodineret, så det ligner oxideret sølv. Det har fordelen, at overfladen er mere robust og holder længere end oxideret sølv. Fordelen ved at få rhodineret sit sølv er, at det kræver mindre vedligeholdelse og giver en flottere glans. Rhodiumlaget beskytter mod misfarvning og iltning, så dine smykker kan skinne så længe som muligt.

Sif Jakobs som smykkemærke

Sif Jakobs blev etableret i 2009 af smykkedesigneren og guldsmeden af samme navn. Sif Jakobs er et prisvindende smykkemærke, som er set båret af folk som Katy Perry, Miley Cyrus og Cheryl Cole. Smykkerne bliver solgt i 18 lande, og er særdeles efterspurgte. De har vundet priser som Brand to Watch og Fashion Jewellery Brand of the Year 2017 m.fl. Det er deres mål at blive det mest anerkendte ”affordable luxury” smykkebrand i verden. Det vil de gøre ved at fortsætte med at skabe sofistikerede og moderigtige smykker.

Kvinden bag, Sif Jakobs, får sin inspiration fra de mennesker, hun er sammen med og hendes rejser rundt i verden. Hun er opvokset på Island og bor nu i København, hvor hun driver firmaet med sin mand. Hun har også boet i Italien, hvilket har haft stor betydning for hende. Blandt andet er alle kollektionerne opkaldt efter italienske byer.

Der bliver to gange årligt lanceret nye kollektioner. De følger de nye tendenser og skaber et moderne og unikt design.

Køb Sif Jakobs smykker hos Carat Diamanter

Husk at Carat Diamanter har fri fragt på ordrer over 399 kr. og gratis retur på alle vores smykker.

Hvis du ønsker at give smykket som en gave, så udbyder vi hele 30 dages bytteret på alle smykker. Både ringe, halskæder, øreringe, armbånd, herresmykker og børneartikler. Vi bytter smykkerne i over 300 butikker.

Vi sender enten til din privatadresse eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge smykket med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver løbende klargjort, og vi sender dig en besked, når varen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du altid prøve smykket i vores butikker. Vi har 2 store smykkebutikker i København. Kender du ikke din ringstørrelse, står vores personale altid klar til at hjælpe, så vi sikrer os, at du får en ring, der sidder som den skal.

Hvis du er på jagt efter et smykke, men ikke lige kan finde det her, så anbefaler vi, at du kigger på nogle af de her mærker, som ligger i samme prisklasse som Sif Jakobs. Du kan fx se nærmere på byBiehl, Hultquist Copenhagen, Julie Sandlau og Aqua Dulce. Hvis du heller ikke finder noget her, vil vi anbefale, at tager et kig på resten af vores store udvalg af smykker. Vi har nemlig noget for enhver smag.

Læs mere