Smukke sølvsmykker i Silver Collection

Varer 1-24 af 138

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Line ring
  250 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Zirkonia halskæde i forgyldt sølv
  495 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Philine ørestikker
  249 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Zirkonia halskæde i sølv
  395 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Emily alliancering
  425 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Ember halskæde
  395 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Twist ring
  299 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Livets træ halskæde
  595 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Nature halskæde
  399 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Alberte halskæde
  395 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Signe ring
  495 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Lilly hjertevedhæng
  445 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Lilly hjertevedhæng
  495 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Olivia ørestikker
  199 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Hjerte halskæde med zirkonia i sølv
  595 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Ørestikker i sølv m. zirkonia
  199 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Zirkonia øreringe i sølv
  250 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Hjerte ørestikker i sølv m. zirkonia
  395 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  Sølv halskæde med abstrakt motiv
  395 kr.
 20. Product Base Image Product Small Image
  Halskæde med mønster i sølv
  450 kr.
 21. Product Base Image Product Small Image
  Open Heart halskæde
  425 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  Hjerte halskæde i sølv
  375 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  Hjerteformet sølvring m. zirkonia
  199 kr.
 24. Product Base Image Product Small Image
  Solitairering i sølv m. zirkonia
  395 kr.
pr. side

Leder du efter smykker i flotte designs og i god kvalitet, uden at det koster en formue, er du kommet til det rigtige sted. Du finder forskellige smykketyper i både sølv og forgyldt sølv, så der er noget til enhver smag. Du finder alt fra klassiske tidløse designs til mere personlige smykker.

Flere af smykkerne kommer i sæt, så hvis du finder en ring du elsker, er der mulighed for at finde hele sættet med matchende halskæde og øreringe.

Der er ingen fordyrende mellemled, og vi kan således garantere Danmarks laveste priser på sølvsmykker af høj kvalitet. Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne se smykkerne, inden du beslutter dig, er du velkommen i vores butikker, hvor faguddannet personale vil hjælpe og rådgive dig. Vores faguddannet personale sidder også klar på chatten, på kundeservice@caratdiamanter.dk eller på 33 13 80 60 (tryk 1).

Sølvøreringe, sølvhalskæder og sølvringe

Du finder et bredt udvalg af designs. Uanset om du er til det helt simple, der passer perfekt til ethvert outfit, eller om du kan lide smykker med mere individualitet, kan du finde et smykke, som du vil elske. Du finder smykker inspireret af naturen som blade, træer og blomster. Du finder også det populære margueritdesign, der aldrig går af mode. Smykkerne er af høj kvalitet, så hvis du passer på det, har du et smykke for livet. Det giver dig også mulighed for at opbygge din egen smykkesamling, der kan repræsentere dig og din stil.

Udover de naturinspirerede designs finder du også klassiske designs med en twist. Vi har ringe med en alliance af zirkonia sten, der passer perfekt til at lyse hverdagen op. Der er også ringe med det klassiske forlovelsesdesign, hvor guldet og diamanter er skiftet ud med sølv og zirkonia, hvilket gør dem mere overkommelige prismæssigt. Det kan også være, at du forelskede dig i et diamantsmykke, som du ikke har råd til. Så kan du sikkert finde et lignende smykke i Silver Collection i en lavere prisklasse.

Silver Collection i gave

Har din veninde, kæreste eller mor fødselsdag, kan du finde den perfekte gave her. Det brede udvalg af designs betyder, at du kan finde et smykke uanset stil. Derudover ligger de også i en rigtig god prisklasse, så du kan give en værdifuld gave uden at skulle tømme banken.

Silver Collection’s enkelthed og moderigtige designs er også perfekte til konfirmandinden. Det simple design er tidløst og går derfor aldrig af mode. Derfor har man et smykke til resten af livet, der kan minde én om den store dag.

Materialet i sølvsmykkerne

Alle vedhængene kommer med enten en veneziakæde eller ankerkæde på 42 cm i enten sølv eller forgyldt sølv. Hvis du ønsker en længere kæde, kan du også få kæder med længden 45 cm og 50 cm. Du kan også få forkortet din kæde i en af vores to fysiske butikker i København på Fisketorvet og i Fields.

I Silver Collection finder du både smykker i sølv og i forgyldt sølv. Alle smykkerne er i 925 sterlingsølv. Det betyder, a metallet er en legering af 92,5% sterlingsølv. 7.5% er andre metaller som kobber, zink eller platin.

Sølv vil med tiden blive mørkere, når det oxiderer. Det skyldes, at den reagerer med svovldioxiden i luften og syren i din hud. Man kan købe sølvrens og fjerne det oxiderede lag, så sølvet igen bliver lyst og skinnende. Vi tilbyder også en ultralydsrens i vores butikker, hvor du kan få renset flere smykker på en gang.

Vi producerer også sølvsmykker med en forgyldning. Forgyldning er et tyndt lag guld, der lægges oven på sølvet. Det kan være svært at se på et smykke, om det er guld eller forgyldt sølv. Fordelen ved at vælge forgyldt sølv fremfor guld er, at sølv er mere robust. Ulempen er, at forgyldningen er et tyndt lag og derfor slides af med tiden.

Zirkonia sten

I nogle af smykkerne har vi inkorporeret en smuk zirkonia sten. En zirkonia sten er en kunstigt fremstillet sten, der til forveksling ligner diamanter. Det er den hårdeste, kunstigt fremstillede sten. Den reflekterer ikke lyset lige så godt som diamanter, men holder prisen på smykket nede. Leder du efter et smykker med ægte diamanter har vi et bredt udvalg. Se fx Alliance by Carat, Fleur by Carat, Halo by Carat, Hearts by Carat, Ida Solitaire by Carat, Infinity by Carat, Laura Solitaire by Carat eller Petite by Carat.

Smykker til mærkedage

Måske er du på jagt efter et smykke til en bestemt anledning. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier, for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find gaven til Valentines Day, Konfirmation, Mors dag, Fars dag eller Student.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dine smykker, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sine smykker til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og stenene samt renovere overfladen. På den måde bliver smykkerne som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder bloggen her.

Læs mere