Skagen ure til damer og herrer

Varer 1-24 af 28

Sorter faldende
 1. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Skagen Riis
  1.298 kr.
 2. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Skagen Freja
  1.098 kr.
 3. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Skagen Signatur
  1.098 kr.
 4. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Skagen Riis
  1.298 kr.
 5. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Skagen Grenen
  1.498 kr.
 6. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Skagen Grenen
  1.298 kr.
 7. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Skagen Grenen Solar
  1.698 kr.
 8. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Skagen Grenen Solar
  1.798 kr.
 9. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Skagen Grenen Solar
  1.598 kr.
 10. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Skagen Grenen Solar
  1.598 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Klassik
  1.298 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Klassik
  1.298 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Anita
  1.298 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Holst multifunktion
  1.498 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Skagen multifunktionelt
  1.698 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Anita
  1.298 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Signatur
  1.098 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Freja
  1.098 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Signatur
  1.298 kr.
 20. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Signatur
  1.298 kr.
 21. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Freja
  1.098 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Ancher
  1.698 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Freja
  1.098 kr.
 24. Product Base Image Product Small Image
  Skagen Signatur
  1.098 kr.
Side
pr. side

Carat Diamanter er autoriseret forhandler af Skagen ure. Her ser du vores udvalg af Skagen ure til kvinder og mænd, og vi har altid mere end 100 ure på lager. Alle ure, som sælges i Carat Diamanter, kommer med to års garanti på urværket og et års garanti på batteriet. Vi tilbyder også 30 dages bytteret, som du kan benytte dig af enten i vores butikker, eller i mere end 300 butikker på tværs af Danmark. Hvis du er en smule usikker på, hvordan uret sidder på armen, så kom endelig ned i en af vores to store og veludstyrede butikker i København, hvor vi med glæde vil hjælpe dig med at prøve de mange spændende modeller på. Vi glæder os til at se dig.

Ure fra Skagen til kvinder og mænd

Urene fra det danske mærke Skagen ligger i en fornuftig prisklasse mellem 698 kr. og 2.198 kr. De attraktive priser tillader, at alle kan få et lækkert ur til fornuftige penge. Skagen urene er ”value for money”. Du får så at sige meget ur for pengene, og et ur fra Skagen vil bringe dig glæde mange år frem.

Gode materialer

Skagen ure kommer i materialer af høj kvalitet. Der anvendes enten rustfrit stål eller titanium i produktionen af urkasser og lænker.

Rustfrit stål er et de mest almindelige materialer i urproduktion, og det er der en god grund til. Det er særdeles modstandsdygtigt over for ridser og kræver minimal vedligeholdelse. Et ur i rustfrit stål vil se flot og ”nyt” ud i lang tid.

Enkelte kan ikke tåle rustfrit stål, og for dem vil et ur i titanium være det rette valg. Titanium har en mørkere farve end rustfrit stål og vil typisk også have en mat overflade. Ure i titanium er godt til hyper-allergikere.

Skagen skiller sig ud fra mange andre urmærker ved, at der er rigtigt mange af deres ure, som kommer med en silikonerem. Enten er man til silikoneremme, eller også er man ikke, men man må give Skagen, at de får det til at virke. De får silikoneremme til at passe flot ind i designet og integrerer dem imponerende godt med urkasserne.

Der er selvfølgelig også masser af modeller med enten remme i kalveskind eller rustfrie stållænker. Der har altid været god variation i kollektionerne fra Skagen, og de har ure til enhver smag.

Urværker

De fleste af vores ure fra Skagen kommer med et quartzværk. Quartzværker er et batteridrevet urværk. Værket virker ved, at der bliver sendt en elektrisk impuls ind i en quartzkrystal, som får den til at vibrere 32.768 gange i sekundet. Der sidder en chip, som kan tælle vibrationerne. Den vælger én vibration i sekundet og videresender en elektrisk impuls til motoren, som så igen driver viserne. 

Skagen herreure

Skagen specialiserer sig i moderne og minimalistiske designs, som stråler af prestige. Skagens designs er moderne. Det er ikke designs fyldt med lir og flash, men derimod designs som lader urene tale for sig selv. Som et mesterværk i håndværk. Alle herreure kommer med enten et japansk kvartsværk eller et automatisk værk.

Skagen dameure

Dameurene fra Skagen har et nydeligt let design, som ligger let og elegant på håndleddet. Dameurene kommer med flere forskellige belægninger, som giver dem et rosa- eller guldfarvet look, hvilket spiller perfekt sammen med de nydelige meshlænker, som ofte følger med. Urene kommer også enten med en læderrem eller silikonerem.

Skagen unisex ure

Aaren Kulor er Skagens vilde kollektion, hvor de slår sig løs med anderledes designs fyldt med skrig-farver. Denne stil kan godt udfordre vores danske sind en anelse, men det er sjovt og energifyldt. Urene går til alle køn.

Skagens danske oprindelse

Skagen blev grundlagt i 1989 af det danske par Charlotte Jorst og hendes mand Henrik Jorst. Navnet Skagen er inspireret af Danmarks nordligste punkt, Skagen. Dette kan også ses på det stilrene design, som er gennemgående i alle deres kollektioner. I 1998 åbnede Skagen deres europæiske hovedkvarter i Danmark sammen med 80 butikker. I 2012 sælger Charlotte og Henrik Jorst virksomheden til Amerikanske Fossil, der i dag driver Skagen videre i henhold til dens danske rødder.

Køb Skagen herreure og dameure

I Carat Diamanter er vi helt vilde med Skagen, og vi har været autoriseret forhandler i mere end 25 år. Det er et urmærke lige efter den danske sjæl med dets simple og minimalistiske design. Vi elsker simpelthen Skagen.

Husk! Når du bestiller ure til kvinder og ure til mænd, så får du gratis fragt og retur.

Vi har 30 dages bytteservice på alle vores ure. Dette gælder i over 300 butikker rundt i landet.

Vi sender til din privatadresse, din arbejdsplads eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge uret med det samme, så kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver behandlet løbende. Vi sender dig en besked, når bestillingen er klar til afhentning. Dette tager typisk under 24 timer.

Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan uret kommer til at sidde på håndleddet, så er du mere end velkommen i en af vores to butikker, hvor vi med glæde vil hjælpe dig.

I vores butikker justerer vi også gerne lænken uden beregning. Det gælder for alle ure, der er købt i Carat Diamanter. Hvis du efterfølgende får behov for lidt ekstra justering, klarer vi selvfølgelig også det uden beregning. Du skal blot medbringe uret, garantibeviset og dit håndled.

Hvis du synes godt om Skagen men ikke kan finde det helt rigtige ur, så vil vi anbefale, at du kigger på urene fra Daniel Wellington eller Nordgreen, som har samme minimalistiske design.

Læs mere