Stine A smykker

Varer 1-24 af 54

Sorter faldende
 1. Nyhed
 2. Nyhed
 3. Nyhed
 4. Nyhed
 5. Nyhed
 6. Nyhed
 7. Nyhed
 8. Nyhed
 9. Nyhed
 10. Nyhed
 11. Nyhed
 12. Nyhed
 13. Nyhed
 14. Nyhed
 15. Nyhed
 16. Nyhed
 17. Nyhed
 18. Nyhed
 19. Nyhed
 20. Nyhed
 21. Nyhed
 22. Nyhed
 23. Nyhed
 24. Nyhed
Side
pr. side

Her finder du vores udvalg af skønne og unikke smykker fra det danske smykkemærke Stine A. Her finder du selvfølgelig alle bestsellerne samt et stort udvalg af nyheder og aktuelle kollektioner.

Stine A er det perfekte mærke til dig, der elsker at lege med udtryk, former og farver.

Smykkerne er designet, så de ikke blot er accessories - men så de bliver en del af hele dit outfit. Det er her, man virkelig har mulighed for at dresse op og ned - alt afhængigt af hvad dagen bringer.

Ideerne til nye designs er endeløse, hvis du spørger grundlæggeren af Stine A smykker. Hvad end det er i nattesøvnens drømme, til en yoga-time eller blot en stille stund hvor der bliver kigget ud af vinduet, bliver Stine konstant inspireret.

Alle smykkerne bliver produceret i ægte sterling-sølv. Mange modeller laves også i en forgyldt version, hvor sølvet bliver belagt med 18 karat ægte guld. Det gør, at priserne kan holdes på et niveau, der er opnåeligt for de fleste.

Stine A øreringe

Alle de smukke øreringe fra Stine A sælges enkeltvis, men ønsker du et par, er dette naturligvis også muligt. Så lægger du bare 2 stk. i kurven. Tanken bag dette er at gøre det nemmere at blande smykkerne på kryds og tværs, så du virkelig kan bringe dit helt eget, personlige udtryk frem.

Stine A Love Box

Dette koncept er helt perfekt, hvad end det er til dig selv eller en gave til en legende sjæl. Æskerne kommer med 2, 3 eller 4 ørestikker eller 1 ørestik og 1 vedhæng. Man kan ikke selv blande æskerne, da de er sammensat på forhånd.

Hvem er Stine A

Stine Andersen Johansen er et festfyrværkeri af kreativitet, farver og barnlige detaljer som tydeligt ses i de smukke designs hun laver.

Hun grundlagde firmaet Stine A Jewelry i 2002 og omkring 2012 trådte hendes mand Peter også ind i firmaet. Peter tager sig af økonomi, salg og administration, så Stines fulde fokus kan være på at designe og udvikle.

Stine A forhandler

Du kan købe de smukke smykker fra Stine A i vores butik på Fisketorvet – og naturligvis også her på webshoppen. Vi fører et velassorteret udvalg af alle bestsellerne samt nyheder.

Carat Diamanter er autoriseret forhandler af Stine A smykker, og skulle der være en model, vi ikke har hjemme, kan vi skaffe den. Du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du gerne vil se en model, men ikke kan finde den i vores butik eller her på webshoppen. Bare kontakt os på kundeservice@caratdiamanter.dk. Vores søde kundeserviceteam sidder klar til at hjælpe dig med at finde det smykke fra Stine A, som du går og drømmer om.

Udover Stine A har vi også andre populære smykkemærker som Maanesten, Georg Jensen og Pernille Corydon.

 

Læs mere
Hvem forhandler Stine A smykker?

Carat Diamanter forhandler Stine A smykker. Stine A smykker kan både købes på https://caratdiamanter.dk/maerker/stine-a og i Carat Diamanter på Fisketorvet.

Hvor kan man købe Stine A?

Stine A kan købes hos Carat Diamanter på Fisketorvet samt på vores webshop https://caratdiamanter.dk/maerker/stine-a.

Hvad er en ørestikker?

Det er en betegnelse, der ofte bliver brugt om en ’’klassisk’’ ørering, som vi kender den. Altså en ørering der sidder på selve øreflippen med en stav igennem hullet.