Tissot

Varer 1-24 af 87

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Tissot T-Sport PRS516 Chronograph herrerur T1004171605100
  Normalpris 4.900 kr
  Tilbudspris 3.430 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Tissot T-Sport PRS516 Chronograph herrerur
  Normalpris 5.100 kr
  Tilbudspris 3.570 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Tissot T-Touch II Stainless Steel Gent
  Normalpris 4.850 kr
  Tilbudspris 3.395 kr
 4. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Tissot T-Race Chronograph Lady
  Normalpris 4.350 kr
  Tilbudspris 3.045 kr

Varer 1-24 af 87

Side
pr. side
Sorter faldende

Carat Diamanter er officiel forhandler af Tissot ure til både kvinder og mænd. Her på siden kan du se vores store udvalg på over 100 modeller.

Tissot er schweizisk finmekanik, når det er bedst. Kvaliteten på både urværker, urkasser og lænker er i top med priser som er absolut rimelige. Tissot er Swiss Made, når det er bedst.

Alle vores ure har to års garanti på urværket og et års garanti på batteriet. Hvis du handler for mere end 399 kr. på CaratDiamanter.dk, så giver vi fri fragt. Der er altid gratis retur. Vi tilbyder 30 dages bytteservice, som kan benyttes i over 300 butikker landet over.

Tissot urenes høje kvalitet

Når du køber et Tissot ur, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top på både urværk, urkasse og lænke.

Alle Tissots ure kommer med safirkrystalglas, som er noget af det bedste glas til at modstå ridser.

Tissots urkasser er enten lavet af rustfrit stål eller titanium. Rustfrit stål bruges, fordi det er særdeles stærkt, så det kan tåle (næsten) alt det, man kan udsætte uret for. Rustfrit stål er meget allergivenligt, men hvis du er superallergiker, anbefaler vi alligevel, at du kigger på nogle af Tissots ure i titanium.

Tissot laver lænker i rustfrit stål eller titanium, og nogle af urene kan også fås med en nydelig kalveskindslæderrem.

Tissot laver alle urværker in-house. Dette inkluderer både quartz- og automatiske værker, og de garanterer for absolut højeste kvalitet. Med Tissots præcision kommer du altid til tiden!

Et quartzværk drives af et batteri, som sender strøm igennem en quartzkrystal. Dette får krystallen til at vibrere 32.768 gange i sekundet. Der er en chip, som kan tælle disse vibrationer. Den vælger en i sekundet og sender et signal til en motor, som driver viserne og får uret til at gå.

Et automatisk værk drives af et pendul, der trækker uret op, når du bevæger håndleddet.

Tissot herreure

Tissots herreure stråler af prestige og ser nydelige ud. Du kan føle vægten fra urkassen i rustfrit stål, hvilket giver følelsen af solid kvalitet.

De monterer ofte en gennemsigtig bagkasse, så du kan se ind til dele af urværket. Det er en fin detalje, som vi synes, virker rigtig godt. Man kan blive helt opslugt af at kigge ind på de fine tandhjul, der rytmisk drejer rundt og griber ind i hinanden.

Tissot urene har relativt traditionelle designs. De holder sig til en stålfarvet urkasse med en læderrem eller en stållænke. Det virker gennemført og understreger den høje kvalitet. Tissot laver dog også en række ure med et mere sporty look.

Når man står med et ur fra Tissot, kan man mærke, at det er lavet af urmagernes mestre. Du får med Tissot et schweizisk kvalitetsur til en meget fornuftig pris.

Tissot dameure

Tissots kvindekollektion er raffineret, og urene kan bæres som et smykke. Der bruges blankpoleret stål, hvilket giver urene et pyntet look og skaber ekstra finesse. Tissot producerer både dameure med læderrem og metallænke. Som en af de få urmagere i verden, producerer Tissot kvindeure med automatiske urværker.

170 års historik

I 1853 blev Tissot grundlagt af Charles-Félicien og hans søn Charles-Émile. De to boede i den lille by Le Locle i Schweitz, hvor de fremstillede deres ure. Tissot bliver den dag i dag stadig produceret i Le Locle.

I begyndelsen producerede Tissot kun lommeure, men i modsætning til mange andre urmagere, havde de også et fokus på dameure. De producerede nemlig ure, som kunne bæres som et vedhæng i en halskæde.

I 1930’erne begyndte der lige så stille at komme elektriske apparater ind i hjemmene. Da elektriske apparater udsender elektromagnetiske bølger, kunne de påvirke finmekanikken i Tissot urene. Tissot udskiftede derfor alle tandhjul og dele til materialer, som ikke var magnetiske. Tissot var de første til at producere et armbåndsur, som ikke reagerede magnetisk. Dette passer perfekt til Tissots slogan ”Innovators by tradition”.

Tissot har igennem mange år støttet motorsport. De har også tidligere været sponsor af Renaults Formel 1 hold.

I dag er Tissot en del af Swatch Group. Swatch Group er den største schweiziske urmager og har blandt andet mærkerne Omega og Longines.

Køb dit nye Tissot ur hos Carat Diamanter

Vi er vilde med Tissot. Det er altid det sikre valg, og det er solide ure, som kan holde en livstid, hvis de behandles ordentligt. Tissot defineres af deres legendariske historie.

Når du bestiller et herreur eller dameur fra Tissot hos Carat Diamanter, får du gratis fragt og gratis retur.

Alle ure, som købes hos Carat Diamanter, har 30 dages bytteservice, som kan benyttes i flere end 300 butikker landet over.

Vi sender enten til din privatadresse, din arbejdsplads eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge uret med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver behandlet løbende. Vi sender dig en besked, når bestillingen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Hvis du er i tvivl om, hvordan uret kommer til at sidde på håndleddet, er du mere end velkommen i en af vores butikker, hvor vi med glæde vil hjælpe dig.

I vores butikker justerer vi også gerne lænken uden beregning. Det gælder for alle ure, der er købt i Carat Diamanter. Hvis du efterfølgende får behov for lidt ekstra justering, klarer vi selvfølgelig også det uden beregning. Du skal blot medbringe uret, garantibeviset og dit håndled.

Hvis du synes godt om Tissot, men ikke kan finde det helt rigtige ur, så vil vi anbefale, at du kigger nærmere på mærkerne Jaguar, BOSS eller Seiko.

Læs mere