Spar 20% på vielsesringe

Eksklusive Tissot ure til damer og herrer – opdag et stort udvalg her

Varer 1-24 af 45

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nyhed
 2. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  TISSOT CHRONO XL CLASSIC
  2.995 kr
 3. Nyhed
 4. Nyhed
 5. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Tissot Seastar 1000
  4.495 kr
 6. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Tissot Carson Automatic White Dial
  Normalpris 4.200 kr
  Tilbudspris 2.940 kr
 7. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Tissot PRS 516 Automatic Chronograph Black
  Normalpris 15.150 kr
  Tilbudspris 10.605 kr
 8. Product Base ImageProduct Small Image
  Tissot Seastar Powermatic
  5.995 kr
 9. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Tissot T-Sport PRS516 Chronograph herrerur
  Normalpris 5.100 kr
  Tilbudspris 3.570 kr

Varer 1-24 af 45

Side
pr. side
Sorter faldende

Tissot er indbegrebet af prestige og høj kvalitet. Mærket er kendt for deres eksklusive armbåndsure i både dame- og herredesigns. De fine ure fra Schweiz er fremstillet som både quartz ure og med automatiske urværker.

Carat Diamanter byder på et bredt udvalg af Tissot ure til både damer og herrer. Vi nyder at forkæle dig med godt design og høj kvalitet, og det får du altid, når du vælger et armbåndsur fra Tissot.

Se nærmere på Tissot sortimentet her i webshoppen eller i en af vores butikker. Du finder alt fra trendy dameure med rosa læderrem til maskuline herreure i tidløs stål eller med sporty gummirem.

Der er ure for enhver smag og til ethvert behov.

Tissot – historien går tilbage til 1853

Tissot er et af de ældste brands på markedet, når det kommer til armbåndsure. Det var helt tilbage i 1853, at de fremstillede deres første armbåndsure til kvinder. Siden da har brandet undergået en større udvikling, og de er i dag kendt i hele verden for deres eksklusive ure til både damer og herrer. 

Nogle af de bemærkelsesværdige detaljer ved Tissot ure er f.eks. det robuste safirkrystalglas, som gør glasset på urene modstandsdygtigt over for ridser. Desuden er urkasserne fremstillet i rustfrit stål, der tåler nærmest hvad som helst. 

Tissot er, hvad man kalder for swiss made, når det er bedst. Schweiz er kendt for deres absolut høje kvalitet, og derfor er urene også populære verden over. Dit Tissot ur kan enten være som quartz ur eller med automatisk urværk. Quartz uret drives af et batteri, mens det automatiske urværk drives af håndens bevægelser.

Fra sporty herreure til elegante dameure 

Hvilket smukt Tissot ur skal du vælge? Er det til dig selv eller til en flot gave? Skal det være elegant og flot at se på? Eller har du behov for, at det skal være praktisk og fungere godt til hverdag? 

Tissot byder på et væld af ure – opdag de funktionelle og sporty ure, som holder til lidt af hvert, er vandtætte, udstyret med smarte funktioner som stopur og udført med en praktisk gummirem. På trods af det meget praktiske design er de alligevel flotte at se på. 

Du kan også se nærmere på stilfulde og elegante ure fra Tissot. Dem med metalrem udført i fine små led, rosafarvet kant om urskiven, en flot urskive i perlemor – og meget mere. Du finder utrolig mange Tissot ure med æstetiske detaljer, der gør uret til et overdådigt smykke om håndleddet.

Læs mere
Hvad er Tissot urenes glas fremstillet af?

Glasset på Tissot urene er en af de bemærkelsesværdige detaljer. Det er nemlig lavet i safirkrystalglas, som gør det modstandsdygtigt overfor ridser.

Hvornår blev Tissot stiftet?

Brandet har eksisteret siden 1853, hvor de fremstillede de første dameure. Det var Charles-Félicien og hans søn Charles-Émile fra Schweiz, der grundlagde det i dag verdenskendte urbrand.

Laver Tissot både dame- og herreure?

Tissot er et af de største brands, når det kommer til armbåndsure. De fremstiller ure til kvinder såvel som til mænd.