Titan Factory vielsesringe i titanium

9 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i titanium med 0,02 carat diamanter
  2.745 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i titanium med 0,05 carat diamanter
  3.445 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i titanium med 0,03 carat diamanter
  3.645 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon & titanium med 0,03 carat diamant
  4.245 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon og titanium med 0,03 carat diamant
  5.645 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon og titanium med 0,03 carat diamant
  4.950 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon og titanium med 0,03 carat diamant
  4.445 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon og titanium med 0,05 carat diamanter
  5.690 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon og titanium med 0,03 carat diamanter
  6.690 kr.
pr. side

Vielsesringe i titanium er et godt valg, hvis I ikke er vant til at bære smykker. Eller hvis I ønsker vielsesringe, som har et afdæmpet design. Da titanium er et slidstærkt materiale er det også oplagt, hvis I fx har et job, der slider meget på vielsesringene.

Her ser I vores udvalg af titaniumsringe fra Titan Factory. Vi er autoriseret forhandler af alle vores vielsesringe, og vi garanterer høj kvalitet og god rådgivning.

Titan Factory

Titan Factory er etableret i 2004. Det er et tysk mærke, som primært producerer smykker i titanium. Heraf navnet Titan Factory. Siden 2008 har de haft deres faciliteter placeret i Waldstetten, hvorfra de producerer vielsesringe i høj, tysk kvalitet.

Vi fører to kollektioner af vielsesringe fra Titan Factory. Carbon kollektion og Titanium kollektion.

Carbon Collection

Carbon kollektionen består af vielsesringe i carbon og vielsesringe i en kombination af carbon og titanium. Carbon er mørkt, næsten sort, og har et råt look. Vielsesringe i carbon minder ikke om klassiske vielsesringe, og de er til jer, som ikke ønsker det pyntede look fra vielsesringe i guld. Carbon vielsesringe er meget populære. De laves enten helt i carbon eller i en kombination af carbon og titanium, carbon og guld eller carbon og rosaguld. Guldsmedene har sat diamanter i dameringen for at tilføje et feminint element til designet.

Titanium Collection

Titanium kollektionen består af vielsesringe i titanium og vielsesringe i en kombination af titanium og carbon. Titanium har et mærkegråt look og er mere afdæmpet i designet. Der er dog fattet en eller flere diamanter i dameringen for et give dem et mere feminint udtryk.

Fordele og ulemper ved vielsesringe i titanium og carbon

Titanium og carbon som materialer til vielsesringe adskiller sig markant fra guld og sølv på en række områder.

For det første er det lettere end de traditionelle metaller guld og sølv. Det gør vielsesringe i titanium og carbon meget behagelige at bære. Man bemærker dem næsten ikke på fingeren.

For det andet er titanium og carbon hårde materialer, som gør dem hårdføre og modstandsdygtige over for ridser og stød. Overfladen vil dog, ligesom med guld og sølv, få en patina med tiden. Overordnet set holder ringe i titanium og carbon sig dog flotte.

Hårdheden i materialerne har dog også den konsekvens, at ringene ikke kan ændres i størrelsen. Det lyder måske ikke som et stort problem, og det behøver det heller ikke at være. De fleste får dog brug for at ændre størrelsen på vielsesringene i løbet af livet, da fingerled hæver efterhånden, som de kalker til. Det kan også være, at man tager på, og fingrene dermed bliver større. I disse tilfælde må man overveje at købe nogle nye vielsesringe.

I må vurdere fordele og ulemper ved titanium og carbon kontra guld og sølv. Og om vielsesringe i titanium eller carbon er noget for jer. En ting er dog sikkert. Hvis det ér noget for jer, er vielsesringe fra Titan Factory et godt valg.

Lad os rådgive jer i processen. Kontakt os på chatten, på kundeservice@caratdiamanter.dk eller på 33 13 80 60 (tryk 1).

Læs mere