Flotte Tommy Hilfiger ure til kvinder og mænd

6 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Tommy Hilfiger herrearmbånd i læder
  495 kr.
 2. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Tommy Hilfiger Lee
  Normalpris 1.495 kr.
  Tilbudspris 897 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Tommy Hilfiger herrearmbånd i brunt læder og rustfrit stål
  495 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Tommy Hilfiger Kane i rustfrit stål med brun læderrem 1710398
  1.395 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Tommy Hilfiger armbånd i brunt læder
  495 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Tommy Hilfiger armbånd
  395 kr.
pr. side

Tommy Hilfiger ure og armbånd

Tommy Hilfiger ure og armbånd produceres i lækre materialer med fokus på de små detaljer i designet.

Tommy Hilfiger ure har alle en lækker urkasse i rustfrit stål. Grunden til at man bruger rustfrit stål er, at det er meget slidstærkt, og derfor kan tåle hverdagens udfordringer. Rustfrit stål er egentlig også allergivenligt, men hvis du af en eller anden grund ikke kan tåle rustfrit stål, så anbefaler vi et ur i titanium. Både Seiko, Tissot og Skagen producerer ure i titanium. Urkasserne på Tommy Hilfiger urene kan være belagt, så de giver urene et lækkert rosafarvet eller guldfarvet look. De gyldne farver bliver komplimenteret af en lækker kalveskindslæderrem eller en lænke i rustfrit stål.

Alle ure fra Tommy Hilfiger kommer med et quartzværk. Et quartzværk fungerer således, at et batteri sender en elektrisk impuls ind i en quartzkrystal. Krystallen begynder så at vibrere med præcist 32.768 gange i sekundet. Der sidder en lille chip, som kan tælle vibrationerne, og en gang i sekundet sender den et signal til en motor, som driver viserne.

Tommy Hilfiger armbånd til mænd

Tommy Hilfiger producerer armbånd til mænd. Armbåndene har et lækkert, unikt design. De laves i kalveskind og kommer i farverne brun, blå, grøn og sort. I enderne samles armbåndene med en lås i rustfrit stål.

Tommy Hilfiger armbåndene er enten flettet eller i et samlet stykke læder. Begge typer har et flot, maskulint look, som komplimenterer Tommy Hilfiger urene perfekt. De kan selvfølgelig også bæres uden et ur.

Tommy Hilfiger herreure

Tommy Hilfigers herreure har et stilrent og nytænkende design. Designet kan bedst beskrives som en lækker kombination af klassisk dresswatch og sporty, og med masser af fede funktioner.

De fleste af modellerne har chronographer på urskiverne, og i disse chronographer har Tommy Hilfiger placeret urenes mange funktioner. De mange funktioner gør dem særdeles funktionelle i hverdagen. Disse urskiver med chronographer er monteret i flotte, klassiske urkasser, der fra afstand ligner klassiske dresswatches.

Tommy Hilfiger ure egner sig til både business og pleasure. Du ser lige godt ud i et jakkesæt og i jeans. Så længe du har Tommy Hilfiger på håndleddet.

Tommy Hilfiger dameure

Tommy Hilfiger dameure kommer i et format, som udfordrer, hvad et dameur skal være. Hvis man spørger Tommy Hilfiger, behøver dameure ikke være små og flade. De må godt fylde lidt, så man rent faktisk får øje på dem. Hos Tommy Hilfiger er dameurene produceret med en lækker urkasse og tilhørende stållænke. Der er dog også Brooke modellen, som kommer med en læderrem.

Chronographerne på dameurene får dem til at skille sig ud, men de bevarer deres feminine look takket være de rosafarvet og guldfarvet belægninger.

Fordele ved at købe Tommy Hilfiger hos Carat Diamanter

Når du bestiller et herreur eller dameur fra Tommy Hilfiger, får du gratis fragt og gratis retur.

Alle ure, som købes i Carat Diamanter, kommer med 30 dages bytteret, som kan indfries i flere end 300 butikker landet over.

Vi sender enten til din privatadresse, din arbejdsplads eller et valgfrit udleveringssted. Hvis du skal bruge uret med det samme, kan du reservere det i en af vores butikker ved at trykke Click & Collect. Vores Click & Collect ordrer bliver behandlet løbende. Vi sender dig en besked, når bestillingen er klar til afhentning. Det tager typisk under 24 timer.

Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan uret kommer til at sidde på håndleddet, er du mere end velkommen i en af vores butikker, hvor vi med glæde vil hjælpe dig med at prøve alle de flotte modeller.

I vores butikker justerer vi også gerne lænken uden beregning. Det gælder for alle ure, der er købt i Carat Diamanter. Hvis du efterfølgende får behov for lidt ekstra justering, klarer vi selvfølgelig også det uden beregning. Du skal blot medbringe uret, garantibeviset og dit håndled.

Hvis du vil se andre urmærker, kan vi anbefale BOSS, Michael Kors og Festina.

Læs mere