Spar 20% på vielsesringe

Bedårende blomstersmykker med de flotteste motiver

Varer 1-24 af 167

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur ring med 0,29 carat diamanter
  Normalpris 19.400 kr
  Tilbudspris 9.700 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Nature halskæde
  Normalpris 399 kr
  Tilbudspris 295 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur ring med 0,15 carat diamanter
  Normalpris 13.200 kr
  Tilbudspris 6.600 kr

Varer 1-24 af 167

Side
pr. side
Sorter faldende

Blomstersmykker er dekorative og pæne at se på. Der findes et utal af smykker med blomster som motiver. Alt fra klassiske margueritsmykker til firkløvere, diamantsmykker som blomster, børnesmykker og meget mere. Blomster er et af de absolut klassiske smykkemotiver – hvad enten det er til en fin ring, en flot halskæde eller et par elegante ørestikkere.

Carat Diamanter lader dig træde ind i et funklende og betagende smykkeunivers. Med alt fra skinnende diamanter og ægte guld til farverige ædelsten foreviger vi blomstermotiver med alverdens flotte smykker. Opdag blomstersmykkerne fra vores egne kollektioner såvel som fra populære smykkebrands som Aqua Dulce, Aagaard, Lund Copenhagen, Georg Jensen, ByBiehl m.fl.

Historien om blomstersmykker

Blomster som motiver på smykker har været brugt i adskillige hundrede år. Den farverige flora har givet inspiration til alsidige såvel som overdådige og sågar royale smykker.

Nogle af de mest kendte blomstersmykker er uden tvivl de klassiske margueritsmykker. Først skabt af Georg Jensen i Daisy-serien og siden hen af andre smykkefabrikanter, der var inspireret af det margueritsmykke, som Dronning Ingrid fik i bryllupsgave til minde om hendes mor Margaretha, der også gik under navnet Daisy.

Andre klassiske blomstermotiver på smykker er firkløvere, som er ment til at bringe held. Derudover findes diamantsmykker også i klassiske versioner, hvor syv små brillanter tilsammen skaber en overdådig og luksuriøs blomst på en ring eller et vedhæng.

Opdag charmerende smykkemotiver med blomster

Drømmer du om et flot smykke med blomstermotiv? Du er kommet til det rette sted. Vores betagende smykkeunivers introducerer dig til knap 200 forskellige smykker med blomster.

Udforsk dem alle, og bliv fristet af:

 • Klassiske margueritsmykker i forgyldt eller sølv
 • Diamantsmykker med en samling brillanter til en blomst
 • Søde firkløvere i forgyldt eller i ægte guld 
 • Ørestikkere til børn som søde blomster
 • Pæne ørehængere med blomster i toppen

Disse blomstermotiver er blot nogle af de mange skønne smykker, du finder hos Carat Diamanter. Alle er de naturligvis 100% originale og fremstillet i ægte materialer og med ægte sten.

Forær henrivende blomstersmykker som gave

Blomstersmykker er skønne til din egen smykkesamling, men de er også dejlige gaver at få. Hvem nyder ikke synet af et flot blomstersmykke. Du finder dem i alskens materialer, designs og smykketyper – om det skal være en overdådig diamantring, en flot marguerithalskæde eller et par søde ørestikkere.

Opdag dem alle her i vores online smykkeunivers, eller kom ind i en af vores butikker, hvor vi står klar til at dele ud af gode råd og vejledning, hvis du har brug for hjælp.

Læs mere
Hvad er nogle af de kendte typer blomstersmykker?

De mest velkendte blomstersmykker i Danmark er uden tvivl margueritsmykkerne.

Hvad koster blomstersmykker?

Blomstersmykker findes i alle prisklasser. Prisen afhænger af materiale, mærke, design og smykketype.

Kan jeg få diamant smykker med blomstermotiv?

Ja, du finder mange fine diamantsmykker – ringe, halskæder og øreringe – hvor vedhænget er sammensat af 7 brillanter, der tilsammen udgør en flot og glimtende blomst.