Spar 20% på vielsesringe

Populære hjertesmykker i romantiske og søde looks

Varer 1-24 af 143

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Lilly hjertevedhæng
  Normalpris 445 kr
  Tilbudspris 295 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Alberte halskæde
  Normalpris 395 kr
  Tilbudspris 295 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Lilly hjertevedhæng
  Normalpris 495 kr
  Tilbudspris 295 kr
 4. Product Base ImageProduct Small Image
  Luisa halskæde
  495 kr
 5. Product Base ImageProduct Small Image
  Luisa øreringe
  395 kr

Varer 1-24 af 143

Side
pr. side
Sorter faldende

Hjertesmykker er populære. De har været det i mange år, og det vil de fortsat være. Et hjertemotiv er et smykke, man kan gå med som barn, ung eller voksen. Det er tidløst og yndigt at se på, og det klassiske symbol på kærlighed går aldrig af mode i smykkeverdenen.

Carat Diamanter holder af at forkæle dig og dine kære. Hjertesmykker finder ud utrolig mange af i vores smykkeunivers. Om det skal være et smykke til halsen eller håndleddet, om det skal være klassisk og elegant eller meget stilfuld og enkelt.

Find hjertesmykkerne i helt simple og prisfornuftige looks i sølv såvel som i overdådige styles med ædelsten. Opdag dem fra smykkebrands som Scrouples, Aqua Dulce, Lund Copenhagen, Line&Jo, Aagaard, Georg Jensen, Michael Kors samt fra vores egne populære diamantkollektioner.

Traditioner med hjertesmykker

Hjertesmykker har været brugt i hundredevis af år. De kan symbolisere kærligheden til den person, du forærer hjertesmykket til, ligesom de også blot kan være et flot motiv til dit eget smykke, der symboliserer din kærlighed til livet.

Smykker som hjerter er søde og fine at se på. De findes i alverdens størrelser, designs, materialer og farver. Om du er til et enkelt og stilfuldt hjerte i sølv eller et prangende og stort hjerte med diamanter, så finder du det i vores betagende smykkeunivers. Der er mange yndige hjertesmykkedesigns.

Hjertesmykker som øreringe, halskæder og armbånd

Der er flere veje at gå, når du vil investere i et flot hjertesmykke. Overvej gerne, hvilket materiale det skal være fremstillet i, om det skal være besat med sten eller have andre fine detaljer. Mulighederne er mange, og du kan sagtens vælge et personligt hjertesmykke, der matcher lige din stil.

Se frem til at opdage:

 • Ørestikkere i sterlingsølv 
 • Diamantørehængere med perler 
 • Halskæder og vedhæng i sølv, guld og hvidguld – med eller uden ædelsten
 • Armbånd i forgyldt sølv med fine hjertevedhæng 
 • Ringe i guld eller hvidguld med diamanthjerter

Disse er blot nogle af de mange elegante og flotte hjertesmykker, du kan opdage i vores smykkeunivers. Du finder et væld af skønne designs – både til dig selv, eller som en sød gave til hende du holder af.

Giv hjertesmykker til en du holder af

Smykker med hjerter er altid en oplagt gave. Om du skal finde en gave til det lille dåbsbarn, til den unge konfirmand, til studenten eller til en fødselar. Man bliver aldrig for gammel til at bære et smukt hjertesmykke.

Har du svært ved at vælge, så kig ind i en af vores butikker og få et par gode råd med på vejen.

Læs mere
Hvad koster et hjertesmykke?

Prisen på et hjertesmykke afhænger af smykketype, design og materialer. Du kan købe et sølvhjertesmykke til omkring 200 kr., mens et hjertesmykke med diamanter findes i den højere ende af prisskalaen.

Hvilke smykketyper findes hjertesmykker som?

Du finder hjertesmykker som øreringe, halskæder, vedhæng, armbånd og fingerringe.

Hvornår giver man hjertesmykker som gave?

Du kan give et hjertesmykke til de fleste anledninger. Selvom det repræsenterer kærlighed, behøver det ikke være fra en mand til en kvinde.