Elegante infinity smykker med en uendelig skønhed

7 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Infinity armbånd i sterlingsølv 3530829
  4.995 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Infinity ørestikker
  1.350 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Infinity halskæde med 0,12 carat diamanter
  13.300 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Infinity øreringe i sterling sølv
  1.400 kr.
 5. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Lund Copenhagen armbånd med kugle og uendelighedstegn
  1.200 kr.
 6. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Lund Copenhagen halskæde med kugle og uendelighedstegn
  2.125 kr.
 7. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Lund Copenhagen ørestikker med uendelighedstegn
  750 kr.
pr. side

Smykker med symboler er fantastiske. Et meget brugt symbol til smykker er uendelighedstegnet – også kaldet for infinity smykker. Sådanne symbolske smykker er flotte at se på. De repræsenterer evigheden og bringer ofte et tidløst og elegant udtryk med sig.

Carat Diamanter byder dig velkommen i et smykkeunivers med alverdens flotte motiver. Smykkerne med infinity symbol finder du flere af. Det er blandt andet fra populære smykkebrands som Georg Jensen og selvfølgelig i ægte sterlingsølv.

Opdag de fine og trendy infinity smykker her i webshoppen eller i en af vores butikker. Du får dig uden tvivl et tidløst og smukt smykke, der ikke går af mode igen.

Infinity smykker – et symbol på evigheden

Du har måske set infinity tegnet i en matematisk ligning. Men det er faktisk også et utrolig brugt motiv til smykker. Infinity er et symbol, der repræsenterer evigheden. Tegnet har nemlig ikke nogen afslutning – det fortsætter i en uendelighed.

Symbolet har sine rødder helt tilbage i indiske og tibetanske kulturer. Navnet kommer af det latinske ord infinitas, som betyder uendelighed. I 1655 blev det opdaget af matematikeren John Wallis, som brugte det til at signalere, at noget ikke havde en ende. I brugen som smykkemotiv har tegnet kommet til at betyde kærlighed og styrke uden nogen ende.

Symbolet kan også siges at repræsentere forholdet mellem begyndelsen og slutningen – nemlig at disse to ender mødes og at alting derfor fortsætter i en uendelighed.

Smykkemotiver med infinity look

Er du blevet forelsket i det betydningsfulde infinity symbol? Du har flere veje at gå, når det kommer til de fine smykker med det gamle tegn på uendelighed.

Nogle af dem er fra Georg Jensen, som har skabt en hel infinity-serie bestående af øreringe, ørestikkere og ringe. Alle er de udformet som elegante og stilfulde infinity symboler. De er fremstillet i ægte sterlingsølv og designet med et tidløst look.

Infinity smykker som betydningsfulde gaver

Skal du give en flot gave til en, du har kær? Et infinity smykke er en ideel gave, når du gerne vil give et smykke med betydning. Du kan give det til en ung kvinde såvel som en moden dame. Med uendelighedssmykket, som for mange betyder evig kærlighed, bemyndigelse og evighed, kan du forære hende et personligt og stærkt smykke, som hun kan bære med stolthed.

Se nærmere på de elegante infinity smykker her i webshoppen – og oplev også vores egen diamantserie med infinitysymbolet. Du finder uden tvivl et flot et til dig selv eller til en skøn gave.

Læs mere
Hvad betyder infinity symbolet?

Symbolet infinity betyder uendelighed. Udformningen på symbolet viser, at starten og slutningen fortsætter ud i hinanden i al evighed.

Hvad er infinity symbolet?

Det er et gammelt tegn, som blandt andet er brugt i den matematiske verden, men også som smykkemotiv.

Hvad koster infinity smykker?

Du finder infinity smykker i flere prisklasser. Der er blandt andet de populære Georg Jensen infinity smykker. Disse koster fra 1.300 kr. og op.