Livets Træ

Er du på udkig efter nogle smukke smykker, som differentierer sig fra mange traditionelle smykker? Så er smykkerne med Livets Træ som motiv et perfekt valg. Livets Træ er en samling af smykker, som repræsenterer alt det smukke ved livet. I modsætning til mange andre smykker, så har Livets Træ en dybere mening, da smykkerne bl.a. trækker tråde til spiritualitet, kristendom, filosofi, familien, styrke og naturen. Derfor er det ikke svært at forstå, at så mange bærer rundt på smykker med Livets Træ, da smykkerne kan fortolkes på hver sin unikke måde.

Det, som er hele omdrejningspunktet for disse smykker, er deres helt unikke design med træet i fokus – Livets Træ. Livets Træ går også under den engelske betegnelse, Tree of Life, og flere forskellige smykkeproducenter har skabt smukke kollektioner omkring det ikoniske symbol. Hos Carat Diamanter har vi skabt en fortryllende kollektion, som emmer af symbolik, og de unikke smykker klæder piger og kvinder i alle aldre. Vi har både Livets Træ halskæder, Livets Træ armbånd, Tree of Life øreringe, ørebøjler, ørestikker og vedhæng til halskæder. 

Varer 1-24 af 36

Side
pr. side
Sorter faldende

Varer 1-24 af 36

Side
pr. side
Sorter faldende

Livets Træ – smykker med forskellig symbolik

Som smykke kan Livets Træ som sagt symbolisere en masse forskellige ting – og derfor kan smykket også fortolkes, så symbolikken passer til ens eget behov. Men inspirationen til motivet stammer bl.a. fra Det Gamle Testamente, hvor Livets Træ bliver nævnt som et træ, der giver evigt liv. Dette er også én af grundene til, at disse smykker ofte bliver givet som gave i forbindelse med barnedåb eller konfirmation. Men smykkerne er også oplagte gaveidéer i mange andre sammenhænge – og man behøver selvfølgelig slet ikke at være religiøs for at gå med dem. Livets Træ som motiv har f.eks. også rødder i den nordiske mytologi som livstræet Yggdrasil, og på den måde kan man sige, at der ikke nødvendigvis er én bestemt fortolkning af Livets Træ, som er mere rigtig end den anden. 

Feminint og elegant i designet

De forskellige smykker fra Livets Træ er alle udtryksfulde, feminine og elegante i designet. Er du f.eks. på udkig efter en smuk, ny Livets Træ halskæde, så har vi flere at vælge imellem. Et godt bud kunne være vores Livets Træ halskæde i sølv med 7 zirkonia, hvor selve symbolet er standset ud, så man kan se igennem smykket – en meget nydelig detalje. Eller hvad med nogle Livets Træ øreringe? Det kunne bl.a. være vores Livets Træ ørestikker i 9 karat guld, som sidder smukt på øreflippen. Uanset om du vælger et Livets Træ smykke eller et Tree of Life smykke, så finder du som sagt et yderst bredt udvalg her hos Carat Diamanter.

Har du nogen spørgsmål til vores Livets Træ – eller Tree of Life – smykker, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 33 13 80 60 eller sende os en mail til: kundeservice@caratdiamanter.dk

Læs mere