Spar 20% på vielsesringe

Livets Træ

23 varer

pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Livets træ halskæde
  Normalpris 595 kr
  Tilbudspris 295 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Livets Træ halskæde
  Normalpris 395 kr
  Tilbudspris 295 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Livets Træ halskæde
  Normalpris 495 kr
  Tilbudspris 295 kr
 4. Product Base ImageProduct Small Image
  Livets Træ halskæde
  545 kr
 5. Product Base ImageProduct Small Image
  Hjertevedhæng i guld
  1.199 kr
 6. Nyhed
 7. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  ByBiehl Pebbles Band
  645 kr
 8. Nyhed

23 varer

pr. side
Sorter faldende

Livets Træ – smykker med forskellig symbolik

Som smykke kan Livets Træ som sagt symbolisere en masse forskellige ting – og derfor kan smykket også fortolkes, så symbolikken passer til ens eget behov. Men inspirationen til motivet stammer bl.a. fra Det Gamle Testamente, hvor Livets Træ bliver nævnt som et træ, der giver evigt liv. Dette er også én af grundene til, at disse smykker ofte bliver givet som gave i forbindelse med barnedåb eller konfirmation. Men smykkerne er også oplagte gaveidéer i mange andre sammenhænge – og man behøver selvfølgelig slet ikke at være religiøs for at gå med dem. Livets Træ som motiv har f.eks. også rødder i den nordiske mytologi som livstræet Yggdrasil, og på den måde kan man sige, at der ikke nødvendigvis er én bestemt fortolkning af Livets Træ, som er mere rigtig end den anden. 

Feminint og elegant i designet

De forskellige smykker fra Livets Træ er alle udtryksfulde, feminine og elegante i designet. Er du f.eks. på udkig efter en smuk, ny Livets Træ halskæde, så har vi flere at vælge imellem. Et godt bud kunne være vores Livets Træ halskæde i sølv med 7 zirkonia, hvor selve symbolet er standset ud, så man kan se igennem smykket – en meget nydelig detalje. Eller hvad med nogle Livets Træ øreringe? Det kunne bl.a. være vores Livets Træ ørestikker i 9 karat guld, som sidder smukt på øreflippen. Uanset om du vælger et Livets Træ smykke eller et Tree of Life smykke, så finder du som sagt et yderst bredt udvalg her hos Carat Diamanter.

Har du nogen spørgsmål til vores Livets Træ – eller Tree of Life – smykker, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 33 13 80 60 eller sende os en mail til: kundeservice@caratdiamanter.dk

Læs mere