Spar 20% på vielsesringe

Marguerit smykker

Varer 1-24 af 103

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Georg Jensen marguerit ørehængere Ø7 mm i sølv
  Normalpris 895 kr
  Tilbudspris 537 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Georg Jensen marguerit ørehængere Ø7 mm i sølv
  Normalpris 995 kr
  Tilbudspris 597 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Georg Jensen marguerit halskæde Ø11 mm i sølv
  Normalpris 1.100 kr
  Tilbudspris 660 kr

Varer 1-24 af 103

Side
pr. side
Sorter faldende

Leder du efter margueritsmykker? Så er du kommet til det rigtige sted. Her hos Carat Diamanter, har vi et stort udvalg af margueritsmykker.

I vores sortiment kan du bl.a. finde ringe, øreringe, halskæder og armbånd. Du finder mange forskellige designs i både guld og sølv. Vi har derfor margueritsmykker til enhver smag.  Margueritsmykker er utroligt smukke og klassiske at se på. De er faktisk tidløse klassikere, som de fleste kender (og elsker).

Margueritsmykker har ingen aldersgrænse, det enkle og smukke design tiltaler alt fra unge piger til ældre kvinder.

Uanset om det er Georg Jensens eller Lund Copenhagens design af margueritsmykkerne, så er du sikret kvalitet og fortryllende design. Det helt særlige design har gjort smykkerne meget populære, hvorfor Kongehuset har tradition for at bære den fine blomst.

Marguerit - det kongelige smykke

Som tidligere nævnt, så forbinder vi tit marguerit smykkerne med Kongehuset og Dronning Margrethe. Men marguerit smykkerne stammer helt tilbage fra 1930’erne, hvor Kronprinsesse Ingrid fik en marguerit-broche af sin far, Kong Gustav d. 6., som en hyldest og minde om hendes afdøde mor, Kronprinsesse Margaretha af Sverige, inden hun skulle giftes med Kronprins Frederik (senere Kong Frederik d. 9.). Margaretha blev kaldt for “Daisy” af sin familie, som på dansk betyder “marguerit”. Da Dronning Margrethe blev født i 1940, fik hun hurtigt kælenavnet “Daisy” ligesom sin mormor. Dronning Margrethe har gennem tiderne båret flere marguerit smykker, hvor hendes første var en broche, som hun fik i dåbsgave, som hun stadig bærer til særlige begivenheder.

Det er derfor meget normalt, at marguerit smykkerne bliver sat i forbindelse med den kongelige familie. Og det er der intet at sige til - det tidløse og fortryllende design er et smykke, som passer til enhver smag, tid og begivenhed. Marguerit smykkerne går ikke af mode. Det klassiske look og fine design vil forblive populært uanset tiden eller generationen.

Stolt forhandler af marguerit smykker

Her hos Carat Diamanter er vi meget stolte af at forhandle smykker, som har en så fantastisk baggrund, som margueritsmykkerne har. Det er nærmest et stykke historie, som vi bærer rundt på, når vi har et margueritsmykke på.

Hvad end om det er den klassiske Georg Jensen broche inspireret af den kongelige historie, eller den mere moderne Lund Marguerit halskæde du er interesseret i, så er vi hos Carat Diamanter stolte forhandlere, som altid står klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige smykke - enten til dig selv eller som en gave.

Har du nogen spørgsmål til vores marguerit smykker, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 33 13 80 60 eller sende os en mail til: kundeservice@caratdiamanter.dk.

Læs mere