Vi fejrer 27 års fødselsdag med masser af gode tilbud

Betydningsfulde stjernetegnssmykker i flotte designs

Varer 1-23 af 71

Side
pr. side
Sorter faldende

Varer 1-23 af 71

Side
pr. side
Sorter faldende

Stjernetegnssmykker er utrolig fine og populære. De er en måde at vise din personlighed på, og de lader dig træffe et unikt smykkevalg. Om du er vandmand, stenbuk eller løve. Du har altid dit helt eget stjernetegn, som du får, når du bliver født.

De enkle og stilfulde stjernetegnssmykker fås i enten sølv eller guld og i flere fine designs. Enten som et vedhæng, hvor stjernetegnet er placeret i en cirkel, hængende for sig selv eller udskåret i et fladt vedhæng. Alle er de utrolig smukke at se på.

Hos Carat Diamanter bliver du altid budt ind i et stort og betagende smykkeunivers. Smykker som stjernetegn finder du flere af. Opdag de pæne designs i ægte sterlingsølv og i 8 karat guld. Du finder et flot stjernetegnssmykke for enhver smag.

Betydningen af stjernetegnssmykker

Det er ikke nogen ny tradition at gå med stjernetegnssmykker. Det har været brugt i adskillige år. Populært er det, fordi stjernetegnet er personligt, og rigtig mange ynder at bære personlige smykker. Ligesom et personligt smykke også er en skøn gave.

Stjernetegnene er grundlagt ud fra universet. Skorpionen, jomfruen eller vægten – det er alle sammen symboler på stjernebilleder, man har kunne set på nattehimlen. Hvilket stjernetegn man er, bestemmes ud fra ens fødselsdato.

Find dit stjernetegn som smykke i guld eller sølv

Vil du gerne købe et smykke med stjernetegn til dig selv eller til en, du har kær? De fleste ved, hvilket stjernetegn de selv er, ligesom man også let kan finde frem til andres stjernetegn, hvis man kender deres fødselsdato. Det er dermed intet problem at vælge det rigtige smykke.

Du har derimod flere veje at gå, når det kommer til vores sortiment af stjernetegnssmykker. Vælg først, om vedhænget skal være i sølv eller guld. Overvej dernæst hvordan designet skal se ud. Du finder flere forskellige, men alle flotte designs.

Glæd dig til at opdage:

  • Sølv- og guldsmykker med stjernetegn i en blank eller detaljeret cirkel
  • Sølv- og guldvedhæng med stjernetegn uden cirkel 
  • Sølvvedhæng med stjernetegn skåret ud i et fladt vedhæng

Stjernetegnssmykker som dåbsgave

Alle får deres stjernetegn, når de bliver født. Et vedhæng med stjernetegn er derfor en smuk, personlig og oplagt gave til dåbsbarnet. Det er én, som kan bæres for hele livet, da man har det samme stjernetegn i al den tid, man lever. Samtidig er det et smykkemotiv, der altid vil være populært at gå med.

Kug dig omkring her på webshoppen, og lad dig fortrylle af vores smykkeunivers i en af vores butikker.

Læs mere
Hvad er stjernetegn?

Stjernetegnet er et symbol, der kommer fra stjernebilleder på nattehimlen.

Hvordan finder du dit stjernetegn?

Du kan altid finde ud af, hvilket stjernetegn du er ud fra din fødselsdato.

Hvornår kan man give stjernetegnssmykker som gave?

Stjernetegnssmykker er oplagte som gaver til f.eks. barnedåb eller konfirmation.