Øreringe i guld og sølv

Varer 1-24 af 1145

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Philine ørestikker
  249 kr.
 2. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Sophia ørestikker med 0,06 carat diamanter
  Normalpris 14.100 kr.
  Tilbudspris 7.050 kr.
 3. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Sia ørestikker med 0,16 carat diamanter
  Normalpris 13.300 kr.
  Tilbudspris 6.650 kr.
 4. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Sia ørestikker med 0,16 carat diamanter
  Normalpris 13.300 kr.
  Tilbudspris 6.650 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Love ørestikker med 0,31 carat diamanter
  23.200 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Olivia ørestikker
  199 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Perleøreringe i 14 karat guld
  1.795 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Perleøreringe Ø8 mm i sølv
  895 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Perleøreringe Ø9 mm i sølv
  1.195 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy ørestikker
  1.100 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy forgyldte ørehængere
  1.400 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy øreringe
  1.100 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Sif Jakobs Biella Due øreringe
  549 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Infinity ørestikker
  1.350 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Runde ørestikker m. zirkonia
  199 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Ørestikker i sølv m. zirkonia
  199 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Zirkonia øreringe i sølv
  250 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Hjerte ørestikker i sølv m. zirkonia
  395 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  Firkantede sølv ørestikker med zirkonia
  250 kr.
 20. Product Base Image Product Small Image
  Dråbeformede ørestikker m. zirkonia
  395 kr.
 21. Product Base Image Product Small Image
  Hjerteformede ørestikker m. zirkonia
  299 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Treasure ørestikker
  1.200 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Tree Of Life små ørehængere i sølv
  1.200 kr.
 24. Product Base Image Product Small Image
  Julie Sandlau Classic ørebøjler
  1.200 kr.
pr. side

Forskellige typer øreringe

Øreringe kan sidde forskellige steder i øret og være både klassiske og moderne. Hos Carat Diamanter finder du mange forskellige typer.

Ørestikker

Ørestikker er betegnelsen for øreringe, som sidder tæt på øreflippen. De hænger således ikke ned fra øret og er derfor behagelige at bære. De kan bruges, når man er fysisk aktiv. Ørestikker har typisk et klassisk design og kan være udstyret med diamanter. Vi har et stort udvalg af diamantørestikker i kollektionerne Petite by Carat, Fleur by Carat, Infinity by Carat og Hearts by Carat.

Ørehængere

Det siger måske lidt sig selv, men betegnelsen ørehængere bruges om øreringe, som hænger ned fra øret. Ørehængere sidder typisk i øreflippen, og de findes i et utal af designs. Fra de små, simple sølvørehængere til de store og avantgarde guldørehængere med en masse farvet sten. Du finder masser af spændende ørehængere fra Ole Lynggaard Copenhagen, Susanne Friis Bjørner og Georg Jensen.

Hoops eller creoler

Hoops eller creoler er betegnelsen for runde øreringe. Altså en rigtig ring-formet ørering, som går igennem et hul i øret. Enten i øreflippen, eller længere oppe i brusken på øret.

Hoops er særdeles populære, og de findes i mange spændende designs. Der er fx store sølvhoops eller guldhoops. Der er også hoops med et karakteristisk design fra Hultquist Copenhagen, Aqua Dulce, eller Ole Lynggaard Copenhagen. Uanset hvordan du vil have dine hoops, finder du dem her på siden.

Skal du have hoops med diamanter, vil vi anbefale dig at se nærmere på Alliance by Carat kollektionen. Det er hoops i 18 karat guld med diamanter, som vi selv nøje har udvalgt.

Øreringe i alle afskygninger

Måske leder du efter en ny ørering til din helix piercing eller rook piercing. Øreringe er et af de smykker, hvor du virkelig kan udfolde dig selv og skabe dit eget look. Du kan selv vælge, hvor de skal sidde, og hvor mange du vil have. Derfor skal øreringene også afspejle din egen, unikke stil.

Vil du gerne finde nogle simple, moderigtige øreringe med bling-bling faktor, kan du tjekke Sif Jakobs øreringe ud. De inkorporerer zirkonia sten i designet, hvilket gør dem perfekte til hverdagsbrug. Sif Jakobs bruger faktisk sten i alle regnbuens farver, så der er lidt for enhver smag.

Inspirationen fra naturen findes også i mange designs. Blomsternes smukke former og forårsskud er populære designelementer. Hvis du er lige så vild med naturen og verden omkring dig, som vi er, så er mærkerne Blossom Copenhagen og ByBiehl lige noget for dig. Vil du hellere have et mere simpelt design, der stadig afspejler naturens skønhed, er mærket Ole Lynggaard Copenhagen noget for dig. Det er måske Danmarks førende smykkemærke.

Unikke ædelsten

Leder du efter øreringe, der giver farve til Danmarks mange gråvejrsdage? Eller øreringe med sten, der matcher dine øjne?

Mærker som Julie Sandlau pryder deres øreringe med unikke ædelsten, som de selv nøje udvælger. Derudover har de også simple øreringe, der passer til enhver.

Hvis du hellere vil have noget mere personligt, kan du udforske mærket Carré. De laver øreringe med din fødselssten, så du kan få nogle øreringe, der passer perfekt til dig.

Hul i øret

Går du med drømmen om at få et ekstra hul til øreringe? Eller har du slet ingen huller i ørerne? Så kan du besøge en af Carat Diamanters to fysiske butikker i København, der ligger på Fisketorvet og i Field’s. Her står vores søde personale klar til at hjælpe dig.

Vores metode hedder medicinsk piercing. Det er en sikker metode, hvor vi udelukkende anvender sterile engangsprodukter for at hindre spredningen af bakterier og efterfølgende infektioner. Metoden er udviklet med hospitalerne som forbillede.

Vi vil gøre alt for at du får en god oplevelse og et hul, du er glad for. Vi har en aldersgrænse på 6 år, så selv din lille pige kan få sine øreringe.

Øreringe til mærkedage

Måske er du på jagt efter et par øreringe til en bestemt anledning. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find øreringene til Valentines Day, Konfirmation, Mors dag eller Student.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dine øreringe, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres øreringe. Det gælder uanset materiale og pris, at øreringe skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sine øreringe til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver øreringene som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet.

Læs mere