Spar 20% på vielsesringe

Forgyldte øreringe i smukke designs af fin kvalitet

Varer 1-24 af 254

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Agnete creoler
  395 kr
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Olivia ørestikker
  199 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Julie Sandlau kors Life Mini Hoops øreringe
  Normalpris 1.200 kr
  Tilbudspris 720 kr
 4. Nyhed
 5. Nyhed
 6. Nyhed
 7. Nyhed
 8. Nyhed
 9. Nyhed
 10. Nyhed
 11. Nyhed
 12. Nyhed
 13. Nyhed

Varer 1-24 af 254

Side
pr. side
Sorter faldende

Søger du øreringe med et elegant guldlook? Forgyldte øreringe er et oplagt valg, når du ikke vil investere i ægte guldøreringe. Idet der er tale om forgyldt sølv, vil øreringene være langt mere prisvenlige, men stadig utrolig fine at se på.

Forgyldte øreringe findes i et væld af designs og fra mange kendte smykkebrands. Det er vores store smykkeunivers et godt eksempel på. Bliv betaget af forgyldte øreringe fra vores egne smykkekollektioner såvel som mærkerne Julie Sandlau, Aqua Dulce, Carré, Hultquist, Susanne Friis Bjørner, ByBiehl og mange flere.

Designs finder du også utallige af – med eller uden sten og perler, som margueritter eller med andre flotte vedhæng og detaljer. Der er uden tvivl et smukt par forgyldte øreringe for enhver smag. Har du svært ved at beslutte dig, så kig ind i en af vores butikker og få et par gode råd med på vejen.

Forgyldte øreringe – sådan bliver de til

Et par forgyldte øreringe vil typisk være fremstillet i sølv og derefter forgyldt. Denne proces foretages ved at give sølvøreringene en overfladebehandling, hvor man påfører sølvet et tyndt lag guld. For at sikre smykkets kvalitet bruger man et elektrolytisk bad til at binde guldlaget til det faste sølv.

Forgyldte øreringe er et billigere alternativ til ægte guldøreringe, og kvaliteten er stadig høj. Den eneste ulempe kan være, at guldlaget oxiderer med tiden. Du bør derfor huske at rense øreringene for at bevare det gyldne look. Alternativt kan det med tiden kræve en ny forgyldning.

Øreringe i forgyldt sølv til enhver personlig stil

Vi vil så gerne forkæle dig og dem, du har kær med elegante smykker. Vores udvalg af forgyldte øreringe er en stor del af dette. Vi ved, at det er et populært valg, da rigtig mange kvinder nyder det gyldne look, og når du shopper dine nye forgyldte øreringe hos os, har du mange veje at gå.

Overvej først, om øreringene skal være med eller uden sten. Vælger du et forgyldt par uden sten, kan du opdage alverdens enkle såvel som detaljerede designs. Forkæl dig selv med stilrene creoler i et mat og forgyldt look – eller gå med et par fine ørestikkere med smukke detaljer i det forgyldte materiale.

Vælger du forgyldte øreringe med sten, kan du se frem til elegante ørehængere med ametyster, glimtende ørestikkere med zirkoner og smukke creoler øreringe med farvede sten.

Mulighederne er utallige, når du går på opdagelse i vores betagende smykkeunivers. Se alle de forgyldte øreringe her i webshoppen, eller kom ind i en af vores butikker og få endnu mere inspiration.

Læs mere
Hvad koster forgyldte øreringe?

Det er billigere at købe forgyldte øreringe frem for ægte guldøreringe. Priserne varierer afhængigt af mærke og design, samt hvilke detaljer øreringene er udsmykket med.

Hvilke typer forgyldte øreringe findes der?

Du finder forgyldte øreringe i mange varianter. Det er alt fra ørehængere til ørestikkere, creoler og dråbeøreringe.

Hvordan fremstiller man forgyldte øreringe?

Denne type smykker fremstilles i ægte sølv, som overfladebehandles med et tyndt lagt guld.