Spar 20% på vielsesringe

Guld øreringe

Varer 1-24 af 122

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur ørestikker med 0,16 carat diamanter
  Normalpris 12.400 kr
  Tilbudspris 6.200 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur ørestikker med 0,95 carat diamanter
  Normalpris 45.000 kr
  Tilbudspris 22.500 kr

Varer 1-24 af 122

Side
pr. side
Sorter faldende

Guld øreringe – passer både til hverdag og fest

Guld øreringe er det sikre valg blandt mange kvinder. Vores øreringe i guld kan både bæres til hverdag eller fest, hvilket gør dem brugbare i mange forskellige sammenhænge. De kan bæres alene eller sammen med andre smykker, ligesom de passer til alle stilarter af outfits. Vores varierende udvalg af forskellige designs af guld øreringe betyder, at du kan finde nogle, der passer til lige præcis din stil. Guld øreringe – og guldsmykker generelt – har også altid været meget populære inden for smykkeverdenen. Som materiale holder guld nemlig i generation efter generation, ligesom værdien af guld løbende stiger.

Som allerede nævnt så finder du guld øreringene i en masse forskellige stilarter, former og med dertilhørende udsmykninger. Om du går efter det mere minimalistiske og enkle udtryk, eller de mere iøjnefaldende guld øreringe med feminine detaljer og diamanter, er selvfølgelig helt op til dig. I vores brede udvalg finder du i hvert fald alt derimellem. Som autoriseret forhandler af alle vores smykker, er du garanteret 100 % originale øreringe.

Guld øreringe til gaver

Overvejer du at købe guld øreringe som gave, så er det helt sikkert noget, som vil vække begejstring hos modtageren. Med et par smukke øreringe i guld går man nemlig aldrig galt i byen. Hvis du er på udkig efter en ekstravagant gave, så kunne vores Fleur diamantøreringe i 18 karat guld f.eks. være et rigtig godt bud. Her er der tale om klassiske ørestikkere i et elegant design, hvor diamanterne er blomsterformet. Eller hvad med vores Georg Jensen Halo øreringe i 18 karat guld med diamanter, som har et helt særligt unikt design?

Uanset hvilke guld øreringe du vælger, så er det vigtigt, at de løbende pudses og vedligeholdes. Du har også mulighed for at sende dine smykker og øreringe ind til renovering hos os, hvor vores dygtige guldsmede kan gennemgå dit smykke.

Har du nogen spørgsmål til vores guld øreringe, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 33 13 80 60 eller sende os en mail til: kundeservice@caratdiamanter.dk

Læs mere