Spar 20% på vielsesringe

Eksklusive øreringe i hvidguld – med eller uden ædelsten

Varer 1-24 af 57

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur ørestikker med 0,16 carat diamanter
  Normalpris 12.400 kr
  Tilbudspris 6.200 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur ørestikker med 0,95 carat diamanter
  Normalpris 45.000 kr
  Tilbudspris 22.500 kr

Varer 1-24 af 57

Side
pr. side
Sorter faldende

Søger du hvidguldøreringe med stil og charme? Du er kommet til det helt rette sted. Vores omfattende smykkeunivers introducerer til dig alverdens smukke øreringedesigns i hvidguld. Du har rig mulighed for at finde et fint par til din elegante stil – eller måske et mere enkelt par til dit minimalistiske look?

Lige meget hvilken personlig stil du har, når det kommer til smykker, så får du med vores eksklusive hvidguldøreringe altid en luksuriøs fornemmelse. Bær øreringene til hverdag eller til fest – du vil altid føle dig godt tilpas med disse fine smykker på.

Carat Diamanter elsker at forkæle dig og dine kære. Skal det ske med hvidguldøreringe, kan du se frem til at opdage gennemførte designs fra egne vores smykkeserier: Infinity by Carat, Fleur by Carat, Halo by Carat og Petite by Carat.

Alternativt kan du kigge dig omkring i vores store udvalg af lækre brands. Vi har helt sikkert de rigtige øreringe til dig eller den person, du skal give en gave.

Hvidguld – et eksklusivt materiale med en luksuriøs fornemmelse

Er du ikke til den gyldne form for guld? Hvidguld er et lækkert alternativ, hvis du holder af det skinnende sølvlook, men stadig ønsker smykker i høj kvalitet. Selvom hvidguld til forveksling ligner sølv, er det et langt bedre materiale til smykker.

Hvidguld er ægte guld legeret med hvid metal, hvilket giver smykkerne det skinnende sølvlook. I modsætning til ægte sølv er hvidguld ikke lige så hårdt, og det er derfor mere modstandsdygtigt overfor slid og skrammer.

Hvidguldøreringe for enhver stil og smag

Hvilket par smukke hvidguldøreringe falder i din smag? De skal naturligvis matche din stil, så du kan bære dem så ofte som muligt. For hvem vil lade et par eksklusive hvidguldøreringe samle støv i smykkeskrinet?

Der er som altid flere veje at gå i vores store smykkeunivers. Hvidguldøreringene fås i 18 karat guld og er enten i ren hvidguld eller besat med én eller flere smukke ædelsten.

Bliv fristet af hvidguld øreringe som:

Om du er til den ene eller den anden type øreringe, får du altid et unikt og gennemført smykkedesign hos os. Opdag alt fra klassiske ørestikkere i hvidguld med klare diamanter eller lyserøde safirer til elegante perleøreringe besat med diamanter eller klassiske creoler med betagende diamanter hele vejen rundt.

Diamanter og ædelsten er sammen med det smukke hvidguld et match made in heaven. Det skinnende og sølvlignende guld får enhver brillant eller safir til at stråle endnu mere. Se de elegante og moderne hvidguldøreringe her i webshoppen, eller besøg en af vores butikker for at betage dem helt tæt på.

Læs mere
Hvad koster øreringe i hvidguld?

Prisen på et par øreringe i hvidguld afhænger af, om øreringene er i ren hvidguld, eller om de er besat med diamanter eller safirer.

Hvordan er hvidguld lavet?

Hvidguld er ægte guld legeret med hvid metal, som giver materialet sit skinnende og sølvagtige udtryk.

Kan man købe hvidguldøreringe med diamanter?

Øreringe i hvidguld er ofte besat med diamanter, idet materialet matcher den ædle sten på utrolig fin vis.