Spar 20% på vielsesringe

Perleøreringe

Varer 1-24 af 118

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nyhed
 2. Nyhed
 3. Nyhed
 4. Nyhed
 5. Product Base ImageProduct Small Image
  Sistie x Mia
  750 kr
 6. Product Base ImageProduct Small Image
  Sistie x Signe Kragh
  750 kr
 7. Product Base ImageProduct Small Image
  Sistie x Signe Kragh
  750 kr
 8. Product Base ImageProduct Small Image
  Sistie x Signe Kragh
  700 kr
 9. Product Base ImageProduct Small Image
  Sistie x Signe Kragh
  700 kr
 10. Product Base ImageProduct Small Image
  Sistie x Mia
  350 kr
 11. Nyhed
 12. Nyhed

Varer 1-24 af 118

Side
pr. side
Sorter faldende

Perleøreringe er en klassiker inden for øreringe- og smykkeverdenen. Her på siden finder du et spændende og bredt udvalg af perleøreringe i en masse forskellige designs. Alt lige fra minimalistiske øreringe med perler i sterlingsølv til overdådige perleørestikker i guld samt ørehængere med perler, zirkonia mv.

Perlerne på øreringene er desuden i fineste kvalitet i form af bl.a. ægte ferskvandsperler – og i vores sortiment finder du perleøreringe fra Lund Copenhagen, Silver Collection, vores egen Basics by Carat kollektion og mange flere. Fællesnævneren, for alle vores øreringe med perler, er, at kvaliteten og designet går hånd i hånd, og derfor er vi stolte af, at kunne tilbyde markedets bedste perleøreringe hos Carat Diamanter. Kig rundt her på siden og lad dig blive inspireret af vores brede udvalg – vi har noget til enhver stil og smag.

Smukke perleøreringe til enhver anledning

En perleørering er et tidløst smykke, der aldrig går af mode. For med en perleørering på hvert øre får du et elegant udtryk, som passer perfekt til kvinder, der efterstræber et yndefuldt og stilsikkert udseende. Ligesom med vores andre universelle smykker, så kan perleøreringene bæres af piger og kvinder i alle aldersgrupper, ligesom de både passer til hverdagsbrug eller festlige lejligheder. For uanset i hvilken anledning du bærer perleøreringene, så tilføjer de noget ekstra og iøjnefaldende til dit outfit, som folk beundrer. Selvom perleøreringe er højeste mode, så er der alligevel noget nostalgisk over dem, fordi mange af os f.eks. har set vores bedstemødre og mødre have perleøreringe på i forbindelse med familiære begivenheder eller lignende. Derfor er perleøreringe også et sikkert gavehit til kvinder.

Kombinér perleøreringe med andre smykker

Vores perleøreringe kan du med fordel kombinere med andre smykker her fra Carat Diamanter. Vores perlehalskæder komplimenterer f.eks. rigtig fint perleøreringene – sammen udgør smykkerne et elegant sæt, som passer til en masse sammenhænge. Og der er selvfølgelig også en masse andre lignende eksempler på smykker her fra Carat Diamanter, som du kan kombinere med vores perleøreringe.

Køb smukke perleøreringe

Her hos Carat Diamanter finder du som sagt et varierende udvalg inden for perleøreringe. Hvis du søger nogle smukke og yndige perleørestikker, så er vores perleøreringe Ø8 mm i 14 karat guld et rigtig godt bud. Her får du nogle øreringe i et minimalistisk design med en ægte, autentisk ferskvandsperle på 8 mm – og så er resten af materialet som sagt i 14 karat guld.

Eller hvad med nogle smarte Lund marguerit ørehænger Ø9 mm i forgyldt sølv, hvor selve creolen er designet som margueritblomsten med en ferskvandsperle hængende under blomsten.

Uanset hvilke perleøreringe du vælger, så er vi autoriseret forhandler af alle vores smykker, hvilket er din garanti for, at du får et 100 procent originalt smykke. Desuden er det vigtigt, at du jævnligt vedligeholder dit smykke, og renser det i vand, tørrer det – samt opbevarer det forsvarligt, når du ikke har det på.

Har du nogen spørgsmål til nogle specifikke perleøreringe, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 33 13 80 60 eller sende os en mail til: kundeserice@caratdiamanter.dk.

Læs mere