Safirøreringe i enestående og luksuriøse designs

8 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Sophia ørestikker med 0,06 carat diamanter
  14.100 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Wilma safir ørestikker med 0,02 carat diamanter
  7.200 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Infinity ørestikker med 0,35 carat diamanter og 0,53 carat safir
  26.800 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Wilma ørestikker med 0,02 carat diamanter
  7.200 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Wilma ørestikker med 0,02 carat diamanter
  7.200 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Frejas pink safir ørestikker med 0,15 carat diamanter
  26.400 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Frejas rosa morganit ørestikker med 0,15 carat diamanter
  20.100 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Ørestikker i rhodineret sølv m. syntetisk blå safir & zirkonia
  395 kr.
pr. side

Safir øreringe er for dig, der elsker at drømme. For safiren er, hvad drømme er gjort af. Den betagende og glimtende ædelsten bringer med sin flotte farve en rig historie med sig. Lev dig ind i den, når du ser stenene på dine ører funkle og glimte, mens du står foran spejlet.

Luksuriøse smykker er noget af det, vi er mest kendt for hos Carat Diamanter. Safirøreringe er naturligvis at finde i vores smykkeunivers. For hvilken mere luksuriøs sten end den elegante blå safir? Eller den yndige pink safir? Én ting er sikkert – dine safirøreringe bliver de absolut mest populære i din smykkesamling.

Udforsk vores smykkeverden, og opdag safirøreringe i guld eller hvidguld. Med klassiske blå safirer eller fine safirer i pink eller lyserød. Safirøreringe er et ideelt alternativ, når drømmer om et mere farverigt look, end hvad du får med de klassiske og helt klare diamanter.

Safir – hvad er det for en ædelsten?

Safiren er en af de mest eftertragtede ædelsten, der findes. Det er en ægte sten, som forekommer naturligt. Den findes blandt andet i udgravninger på Madagaskar, i Australien, Sri Lanka og i flere afrikanske lande.

Safiren er mest kendt i sin blå nuance. Derudover forekommer den dog også i andre fine farver som pink og lyserød. Det er en utrolig fin ædelsten, som kun er overgået af diamanten, og som benyttes i utrolig mange eksklusive smykkedesigns.

Elegante safirøreringe med guld eller hvidguld

Hvilket par safirøreringe matcher din personlige smykkestil? Der er flere valg at træffe, når du skal investere i dit allerførste par øreringe med safirer.

Overvej først, hvordan designet på øreringene skal være. Skal de være fremstillet i et meget enkelt look, hvor safiren fylder mest og blot er omgivet af enkelte små diamanter? Eller skal udtrykket være mere prangende? Med en stor safir omgivet af adskillige funklende diamanter?

Safiren er utrolig elegant, om den er i sin lyserøde eller blå nuance. Begge dele matcher diamantens klare udseende godt, ligesom begge farver passer fint sammen med klassisk guld og eksklusiv hvidguld.

Gå på opdagelse i vores store smykkeverden

Carat Diamanter byder på eksklusive safirøreringe for enhver smag. Fald i svime over safirøreringe i 18 karat guld besat med en lyserød safir af 0,88 carat og omgivet af fire brillanter af 0,06 karat. Eller bliv betaget af de overdådige øreringe i 18 karat hvidguld med store, blå safirer af 0,53 carat omgivet af 10 små brillanter af 0,35 carat.

Mulighederne er uendelig, og vi glæder os til at forkæle dig eller en, du holder af med smukke safirøreringe. Find dem her, eller kig ind i en af vores butikker.

Læs mere
Hvad er en safir?

Safiren er en ægte sten, en ædelsten. Kun overgået af diamanten og utrolig populær i eksklusive smykkedesigns som f.eks. øreringe.

Hvilke farver findes safir i?

Safiren er mest kendt i dens blå nuance, men fås også i farver som lyserød og pink.

Kan man få øreringe med safirer og diamanter?

Ja, der findes mange eksklusive øreringe, der er fremstillet med en kombination af safirer og diamanter.