Spar 20% på vielsesringe

Pæne sølvøreringe i enestående designs af høj kvalitet

Varer 1-24 af 471

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Philine ørestikker
  249 kr
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Agnete creoler
  395 kr
 3. Product Base ImageProduct Small Image
  Olivia ørestikker
  199 kr
 4. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Line & Jo Miss Eloopa Two Tone sølv ørestik
  Normalpris 1.650 kr
  Tilbudspris 825 kr
 5. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Alberte ørestikker
  Normalpris 225 kr
  Tilbudspris 112,50 kr
 6. Nyhed

Varer 1-24 af 471

Side
pr. side
Sorter faldende

Er du til det skønne sølvlook, når det kommer til smykker? Sølvøreringe er utrolig populære blandt kvinder i alle aldre. Det er uden tvivl grundet det tidløse udtryk og den fornuftige pris. Sølvøreringe passer til alt og kan bæres for evigt. Sølvøreringe går aldrig af mode, ligesom de også er prisfornuftige at investere i.

Carat Diamanter fører øreringe for enhver prisklasse og stil. Vores mange sølvøreringe findes i alt fra ørestikkere og ørehængere til creoler og dråbeøreringe. Opdag de mange fine designs med alt fra glimtende zirkoner til månesten, ferskvandsperler og margueritvedhæng.

Du finder et par smukke sølvøreringe til enhver stil hos os, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at vælge de rette, hvis du kigger ind i en af vores butikker.

Sølvøreringe – hvordan er de fremstillet?

Alle sølvøreringe hos Carat Diamanter er fremstillet med sterlingsølv. Sterlingsølv, der også går under betegnelsen 925, er ægte sølv og din garanti for, at smykket er produceret med 92,5% ægte sølv. Ser du tallet '925' indgraveret et sted på øreringene, kan du regne med, at de er ægte.

Selvom sølv er et ægte ædelmetal, er det et af de mere prisfornuftige af slagsen. Det koster langt fra det samme som ægte guld. Af netop den årsag bliver sølv brugt i et utal af smykkedesigns. Se blot nærmere på vores sortiment, og opdag øreringe fra kendte brands som Georg Jensen, Lund, ByBiehl, Aqua Dulce, Mads Z og mange flere.

Forelsk dig i sølvøreringe med fine detaljer

Der er mange veje at gå, når du er på opdagelse i vores smykkeunivers og søger et par flotte sølvøreringe. Overvej gerne om designet skal være meget moderne, ekstra elegant eller utrolig klassisk.

Er du til moderne sølvøreringe? Tag et kig på de spændende Georg Jensen designs som Offspring og Grape. Disse øreringedesigns er fremstillet i ren sølv og har meget fine og helt unikke detaljer. Skal det være meget enkelt, så er kugleøreringe i sølv også et oplagt valg.

Drømmer du om et par elegante øreringe i sølv? Du kan let opnå et eksklusivt look med sølvøreringe, der er besat med zirkoner, andre ædelsten eller ferskvandsperler. Om det er som en fin ørestikker eller en hængende ørering, så får du et rigtig pænt og elegant udtryk.

Vil du gerne give klassiske sølvøreringe i gave? Sølvøreringe har eksisteret i utrolig mange år, og vil du give et traditionelt smykke, kan du gå med de kendte creoler – det er blandt de ældste smykkeformer, vi kender til. Køb dem enten som simple ringe eller som ringe besat med glimtende zirkoner.

Læs mere
Hvad betyder sterlingsølv 925?

Sterling 925 betyder, at smykket er ægte og fremstillet med 92,5% ægte sølv.

Hvad koster sølvøreringe?

Prisen på øreringe i sølv er ofte langt lavere, end hvis de var i ægte guld. Dog varierer prisen afhængigt af smykkebrand og design.

Hvor kan jeg købe sølvøreringe online?

Carat Diamanters smykkeunivers byder på utrolig mange fine øreringe i sølv.