Spar 20% på vielsesringe

Stilfulde zirkonia øreringe for enhver smag

Varer 1-24 af 201

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Philine ørestikker
  249 kr
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Agnete creoler
  395 kr
 3. Product Base ImageProduct Small Image
  Olivia ørestikker
  199 kr
 4. Product Base ImageProduct Small Image
  Luisa øreringe
  395 kr

Varer 1-24 af 201

Side
pr. side
Sorter faldende

Vil du gerne have øreringe med et glimtende diamantlook til en fornuftig pris? Zirkonia øreringe er svaret. Disse flotte sten ligner diamanter, men er dog langt mere prisfornuftige, hvilket giver dig rig mulighed for at opnå et luksuriøst og overdådigt look uden at skulle investere i øreringe til en formue.

Carat Diamanter byder på et utrolig spændende smykkeunivers. Hos os finder du øreringe og andre smykker for enhver stil og for ethvert budget. Zirkonia øreringe er nogle af de mere prisfornuftige smykker – dog er de stadig utrolig fine at se på, og du finder dem i i smykkedesigns fra alverdens populære brands.

Opdag zirkonia øreringe fra Julie Sandlau, Lund Copenhagen, Aagaard, Jeberg, Kranz & Ziegler, Hultquist, Aqua Dulce og endnu flere. Du finder stilfulde zirkonia øreringe i moderne og klassiske looks for enhver smag.

Zirkonia øreringe – hvordan er de fremstillet?

Zirkonia øreringe er fremstillet med kunstige sten. Zirkonerne er ikke ægte sten, ligesom f.eks. diamanter er, men er i stedet menneskeskabte. Dette har flere fordele med sig. Zirkonia sten er langt billigere end diamanter, ligesom de også findes i et utal af farvede udgaver, hvorimod en farvet diamant er ret sjælden og derfor ikke så tilgængelig i smykkedesigns.

Ligesom diamanter har zirkoner et glimtende look, der reflekterer lyset. Derfor vil mange ofte forveksle denne sten med en ægte diamant.

Det tidløse og stilfulde look fra zirkonia stenen matcher ethvert materiale. Du finder derfor øreringe med zirkoner i alt fra sølv og forgyldt sølv til ægte guld. Zirkonerne kan være klare ligesom helt klassiske diamanter, ligesom de også kan være farvede f.eks. blå eller lyserøde.

Glimtende zirkoner på ørestikkere, creoler og hængeøreringe

Vores betagende smykkeunivers indbyder til et utal af spændende smykkekøb. Zirkonia øreringe finder du i et væld af fine designs og materialer.

Glæd dig til at opdage:

 • Zirkonia øreringe i sølv
 • Zirkonia øreringe i forgyldt sølv
 • Zirkonia øreringe i ægte guld

Er du til det moderne og minimalistiske look? Så bør du se nærmere på de fine sølvøreringe med zirkoner. Hvad med et par smukke creoler med glimtende zirkoner hele vejen ned langs den ene side af øreringene? Du kan også gå med et par fine ørestikkere med 4 zirkoner, der giver øreringen et blomsteragtigt look.

Nyder du et klassisk og yndefuldt udtryk? Et par fine ørebøjler i forgyldt sølv med perler og små zirkoner er lige sagen. Eller hvad med et par hjerteørestikkere i 8 karat guld og glimtende zirkonia sten?

Carat Diamanter byder på zirkonia øreringe til enhver personlig stil. Find dem her på webshoppen, eller kom ind og få et kig i en af vores butikker.

Læs mere
Hvad er zirkonia sten?

Denne flotte sten, som til forveksling ligner en diamant, er faktisk kunstigt fremstillet. Derfor er den langt mere prisvenlig end den ægte diamant.

Hvad koster zirkonia øreringe?

Zirkonia øreringe fås i alle prisklasser. Ofte er de markant billigere end diamantøreringe, netop fordi stenen er kunstigt fremstillet. Dog vil prisen afhænge af smykkebrand og materiale.

Kan man købe ægte guldøreringe med zirkoner?

Ja, du kan sagtens købe øreringe i f.eks. 8 karat guld, der er besat med zirkoner. Det gør øreringene langt mere prisfornuftige, end hvis de var med ægte diamanter.