Spar 20% på vielsesringe

Basics by Carat øreringe i simpelt og æstetisk look

Varer 1-24 af 44

Side
pr. side
Sorter faldende

Varer 1-24 af 44

Side
pr. side
Sorter faldende

Øreringe i enkle designs er utrolig populære. Det er vores Basics by Carat kollektion et fremragende eksempel på. Denne smykkeserie byder på alt fra kugleøreringe og creoler til små ørestikkere med zirkoner. Alle er de udført i et simpelt og utrolig fint design. Bær dem til hverdag såvel som til festlige anledninger.

Carat Diamanter byder på et betagende smykkeunivers. Heri kan du opdage flere af vores egne serier. Én af dem er Basics by Carat kollektionen, og denne serie introducerer dig til de små og helt simple glæder i livet. For du behøver ikke udsmykke dig selv med prangende og farvestrålende øreringe for at have god stil. Det kan gøres på enkel vis og stadig være elegant.

Opdag de rolige og simple øreringe her i webshoppen, eller besøg en af vores butikker. Vi glæder os til at hjælpe dig med at udvide smykkesamlingen.

Basics by Carat – tankerne bag serien

Basics by Carat serien er designet til dig, der holder af det simple look. Enkelt skal det være, men det behøver ikke betyde, at det ikke er flot at se på. Klæd dig selv med flotte sølvcreoler, søde perleøreringe eller guldørestikkere. Du finder et væld af basisøreringe, som alle er et must i enhver kvindes smykkeskrin

Look'et på øreringene i denne kollektion er indbegrebet af det tidløse, det elegante og det minimalistiske. Alle disse tre ting er inkorporeret i hver enkelt design. Du får derfor altid et par øreringe, som passer til enhver personlig stil, og som også kan bæres for altid.

Udforsk Basics by Carat serien, og bliv fristet af:

  • 8 eller 14 karat guldcreoler
  • Kugleøreringe i ægte sølv
  • Perleøreringe med ferskvandsperler i 14 karat guld
  • Guldørestikkere med zirkonia

Mulighederne er mange, og én ting er sikkert – du får et elegant og enkelt look med hver af disse smukke øreringe, og de kan bruges til at understrege dit outfit til både hverdag og fest.

Opdag Basics by Carat øreringe i guld og sølv

Er du til guld eller sølv? Et moderne eller klassisk look? Basics by Carat serien har det hele. Smukke basissmykker til din personlige smykkesamling – uanset om du er til det klassiske guldlook eller det tidløse sølvlook.

Øreringene fra Basics by Carat serien er også ideelle som søde gaver til studenten, konfirmanden eller fødselaren. Med det enkle og flotte look udført i populære øreringedesigns, er det en gave, der uden tvivl vil blive sat pris på.

Find basisøreringe i høj kvalitet og flot design, og forkæl dig selv eller en du holder af.

Læs mere
Hvad er creoler?

Denne klassiske type øreringe er kendetegnet af en rund ring. Den ene ende sættes i øret som en ørestik, mens den fine ring går hele vejen rundt til bagsiden af øret.

Hvilke øreringe er populære?

Der findes mange populære øreringe. Nogle af de meget brugte er f.eks. perleøreringe, creoler i guld eller sølv og ørestikkere med små sten.

Hvor kan jeg købe basisøreringe i guld og sølv?

Carat Diamanter har et bredt smykkesortiment, når det kommer til øreringe i guld og sølv. Opdag udvalget på hjemmesiden eller i en af butikkerne.