Elegante Fleur by Carat øreringe med blomsterlook i diamanter

6 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ørestikker med 0,16 carat diamanter
  12.400 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ørestikker med 0,16 carat diamanter
  12.400 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ørestikker med 0,29 carat diamanter
  17.800 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ørestikker med 0,61 carat diamanter
  32.100 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ørestikker med 0,95 carat diamanter
  45.000 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ørestikker med 0,95 carat diamanter
  45.000 kr.
pr. side

Overdådige diamantøreringe der stråler og skinner på fineste vis? Fleur by Carat øreringe er dit ultimative valg, når du drømmer om diamantbesatte øreringe.

Fleur by Carat serien byder på en verden af smukke diamantsmykker. Du kan se frem til at blive fristet af luksuriøse hvidguldøreringe såvel som trendy øreringe i rosaguld og helt klassiske styles i guld.

Find dem alle sammen her på shoppen, eller kig ind i en af vores butikker for yderligere inspiration.

Fleur by Carat øreringe – en eksklusiv diamantkollektion

Som man siger det, så er diamanter enhver kvindes bedste ven. Det er et sigende, vi har formået at føre ud i livet med denne elegante kollektion. Fleur by Carat øreringe er skabt til den feminine kvinde, der gerne vil føre sig frem med et flot og overdådigt look.

De fine og diamantbesatte øreringe har et æstetisk og elegant udtryk, og de er designet med diamanter fra 0,16 carat til 0,95 carat. Hver ørering har hele syv betagende diamanter, der er samlet til en flot blomst.

Stenene har SI1 klarhed og er udført med brillantslibning. Det betyder, at stenene har visse uklarheder, som dog ikke bemærkes med det blotte øje. Slibningen som brillanter giver stenene hele 58 sider og dermed en perfekt reflektion i lyset.

Elegante øreringe i guld, hvidguld og rosaguld

Bling-bling på den mest stilfulde og elegante facon. Dine øreringe fra Fleur by Carat serien går bestemt ikke ubemærket hen. Tag dem på til hverdag eller til en festlig anledning, og glæd dig til de misundelige blikke, der uden tvivl vil blive kastet din vej.

Fleur by Carat øreringene er ikke til at tage øjnene fra. Om de er designet i guld, hvidguld eller rosaguld – du bliver forført og fristet som aldrig før. De glimtende brillanter har en helt særlig effekt, ligesom de er tidløse at se på. Disse diamantøreringe er nogle, du kan bære for altid.

Shop selvforkælelse eller gave fra Fleur by Carat serien

Drømmer du om smukke diamantøreringe? Eller vil du gerne forkæle en af dine kære med et sæt utroligt eksklusive øreringe? Du finder de smukke Fleur by Carat øreringe i flere prisklasser afhængig af stenenes karakter, ligesom de også er tilgængelige i både guld, hvidguld og rosaguld. Der er et par for enhver smag og budget.

Opdag de elegante og eksklusive Fleur by Carat øreringe her i webshoppen, eller se nærmere på dem i en af vores butikker. Vi står altid klar til at guide og vejlede dig, uanset om det er dit første diamantkøb eller den perfekte gave, du vil investere i.

Læs mere
Hvad betyder SI1 klarhed?

Dette har at gøre med diamantens kvalitet. SI1 betyder, at diamanten har nogle små uklarheder, som man dog ikke kan se med det blotte øje.

Hvad koster et par diamantøreringe?

Diamantøreringe varierer i pris, alt efter hvor eksklusive de er. Det vil sige, hvilket materiale de er fremstillet i og hvilken carat diamanten er af.

Hvor forhandles Fleur by Carat øreringene?

Den eksklusive serie, som Carat Diamanter står bag, kan købes i deres webshop eller i en af deres butikker.