Smukke Gold Collection øreringe i luksuriøse designs

4 varer

Sorter faldende
 1. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Ørestikker med 0,39 carat diamanter
  16.900 kr.
 2. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Ørestikker med 0,39 carat diamanter
  16.900 kr.
 3. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Ørestikker med 0,21 carat diamanter
  11.500 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Zirkonia øreringe i 8 karat guld
  1.950 kr.
pr. side

Guldøreringe er et must i smykkeskrinet. Det fine guld går godt til hvad som helst, og det går aldrig af mode. Vælg selv, om det skal være et par øreringe i ren guld med flotte detaljer, eller få fornemmelsen af luksus med et par guldøreringe besat med ædelsten. Om du vælger et enkelt eller overdådigt par, får du altid topkvalitet og ægte smykker hos Carat Diamanter.

Vores smykkeunivers er indbegrebet af det eksklusive og det gode i livet. Vi forhandler derfor kun smykker af den bedste kvalitet. Vores egne Gold Collection øreringe er ingen undtagelse – opdag ægte guldøreringe i 8 karat, øreringe besat med safirer og diamanter og smukke hvidguldøreringe i 14 karat.

De elegante og overdådige Gold Collection øreringe

Guld er et materiale, man har brugt til smykker i flere århundreder. Faktisk mener man, at selve guldet blev skabt, dengang universet blev til. Det har altså bare ligget og ventet på at blive fundet og omdannet til elegante smykker.

Gold Collection er skabt til dig, der elsker guldsmykker. De fine øreringe er designet med fokus på det gode i livet. Skabt med alt fra brillanter og safirer til ægte guld er de produceret til at bringe dig stor glæde i livet. Bær dem til hverdag for at føle dig ekstra godt tilpas. Eller brug dem til det festlige look, der mangler den dér ekstra glimtende effekt.

Gold Collection øreringe med diamanter og ædelsten

Hvilke Gold Collection øreringe matcher din smag? Om du er til ørehængere eller ørestikkere, så har vi et godt bud på dit næste par øreringe.

Forkæl dig selv med de detaljerede og smukke livets træ-øreringe i 8 karat guld. Eller nyd den elegante følelse med et par gyldne Gold Collection øreringe med ægte, blå safirer og helt klare brillanter. De stråler som små stjerner på enhver kvindes ører.

Skal det være mere minimalistisk, men stadig prangende? Du finder også runde hvidguldøreringe besat med 0,39 carat brillanter. Med disse får du et simpelt, men alligevel glimtende og smukt look.

Forkæl dig selv eller en du holder af

Guldøreringe er oplagte som gave. Langt de fleste kvinder siger ikke nej til et flot guldsmykke. Med de mange muligheder i vores store smykkeunivers kan du vælge et par Gold Collection øreringe lige efter hendes personlige stil.

Se dem alle her i webshoppen eller besøg en af vores butikker. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit smykkekøb – uanset om det er dig selv, der skal forkæles, eller det er en, du holder af, der skal beriges med guldsmykker.

Læs mere
Hvad koster Gold Collection øreringe?

Prisen på et par Gold Collection øreringe afhænger af guldets karat og om øreringene er besat med diamanter eller safirer.

Hvilke farver findes safirer i?

Safirer findes i flere nuancer, det er dog den blå farve, der er den mest kendte og brugte.

Hvor kan jeg købe Gold Collection øreringe?

Du finder øreringe fra denne populære kollektion hos Carat Diamanter.