Halo by Carat øreringe i betagende og udsøgte designs

3 varer

Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Lily Halo ørestikker med 0,11 carat diamanter
  Normalpris 10.100 kr.
  Tilbudspris 5.050 kr.
 2. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Lily Halo ørestikker med 0,11 carat diamanter
  Normalpris 10.100 kr.
  Tilbudspris 5.050 kr.
 3. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Dobbelt Halo ørestikker med 0,28 carat diamanter
  Normalpris 23.700 kr.
  Tilbudspris 11.850 kr.
pr. side

Stilfulde og elegante øreringe besat med utallige små diamanter? Sådan kan man godt beskrive vores Halo by Carat øreringe. De hele 64 små diamanter i designet er slebet som brillanter med 58 facetter (sider), og dine nye øreringe reflekteres i lyset på den mest perfekte vis. Selvom øreringene har mange fine sten, er de utrolig elegante at se på uden at være for prangende.

Opdag Halo by Carat øreringe i stilren hvidguld såvel som i klassisk guld. Du finder dem her i vores webshop, men du kan også få et godt glimt af dem i en af vores butikker. Men pas på – vi garanterer, at du bliver fristet til at købe dem.

Halo by Carat kollektionen og de fine øreringe

Vores fine smykkeserie Halo by Carat er skabt til dig, der ønsker diamanter på en minimalistisk og flot facon. De fine øreringedesigns er udformet med hele to cirkler besat med diamanter. Dog er der en form for underspillet elegance over de udsøgte designs; mange små diamanter – frem for få store – giver smykket en utrolig fin enkelthed.

Med Halo by Carat får du den glimtende effekt og det tidløse look, uden at øreringene bliver for voldsomme at se på. Det er derfor dit outfit, der bestemmer, om øreringene skal op- eller nedtones.

Øreringe fra Halo by Carat i guld eller hvidguld

Hvilken slags guld er du til? Det klassiske og gyldne guld matcher diamanter på utrolig smuk vis. Ligeså gør det stilfulde og sølvlignende hvidguld.

Du står overfor et svært valg. Men da dine diamantøreringe fra Halo by Carat er nogle, du vil bruge ofte, bør du kigge på, hvilke andre smykker du går mest med. Har du flest i guld og forgyldt, er det oplagt at gå med de klassiske guldøreringe. Har du i stedet mange smykker i hvidguld og sølv, giver det mere mening at vælge hvidguldøreringene.

Øreringene fra Halo by Carat er besat med ædle diamanter af 0,28-0,29 carat. De er ydermere fremstillet i 18 karat guld eller hvidguld – og de er et eksklusivt og absolut skønt valg til smykkesamlingen.

Eksklusiv gave i form af Halo by Carat øreringe

Vil du gerne forkæle en, du har kær med fine diamantøreringe?

Halo by Carat øreringene er fremstillet i et eksklusivt design af høj kvalitet. De er en af de fineste gaver, du kan give, og modtageren vil bestemt ikke blive skuffet. Denne kan nyde godt af det ægte guld, de betagende brillanter og det absolut eksklusive look, som kan bæres med stil for altid.

Læs mere
Hvad er brillanter egentlig?

Brillanter er diamanter. De er blot slebet på en specifik måde. Slibningen giver stenen hele 58 sider, som lader den opnå en perfekt lysrefleksion.

Hvad koster diamantøreringe - er de dyre?

Prisen på et par diamantøreringe afhænger af flere ting.
1) Øreringens materiale f.eks. guld eller hvidguld og karaten på dette
2) Antal diamanter på øreringen og caraten af disse

Hvor kan jeg købe Halo by Carat øreringe?

Du finder diamantøreringene fra denne populære kollektion hos Carat Diamanter.