Stilfulde Petite by Carat øreringe i fine designs

3 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Petite ørestikker med 0,02 carat diamanter
  6.700 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Petite ørestikker med 0,18 carat diamanter
  13.400 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Petite ørestikker med 0,18 carat diamanter
  13.400 kr.
pr. side

Enkelt skal det være – og dét er det med Petite by Carat øreringe. Disse små og fine ørestikkere er alle designet med fokus på de små glæder i livet. For selvom et smykke ikke er stort og prangende, kan det uden tvivl bringe et charmerende og stilfuldt udtryk med sig.

Hos Carat Diamanter er vi stolte af vores egne smykkeserier som Petite by Carat kollektionen. Du kan opdage alle øreringene i serien her i webshoppen eller i en af vores butikker. Lad dig blive fortryllet af de fineste hjerteøreringe i 18 karat hvidguld med 12 små brillanter. Eller forelsk dig i de fineste blomsterøreringe i 18 karat guld og én fin diamant i midten af hver ørestik.

Mulighederne er uendeligt mange, når du shopper nye smykker som Petite by Carat øreringe fra vores store smykkeunivers. Kig dig omkring her på webshoppen, eller kom ind i en af vores butikker – vi glæder os til at hjælpe dig med dit smykkekøb.

Unikke Petite by Carat øreringe i smukke looks

Petite by Carat giver dig forkælelse på allerhøjeste plan. De meget simple, men absolut betagende øreringe indbyder til at glæde dig selv eller en, du holder af med et par smukke og diamantbesatte øreringe.

Øreringene fra Petite by Carat er skabt med fokus på elegance såvel som minimalisme. Småt men godt – det kan man sige om de små ørestikkere. De mere end lever op til navnet Petite, der er fransk og betyder lille på dansk. Besat med glimtende diamanter giver de dig et yndefuldt og elegant look.

Petite by Carat øreringe er et fantastisk eksempel på godt håndværk. At fremstille små smykker er nemlig på ingen måde lettere end at fremstille større smykker. Det kræver præcision og stor nøjagtighed.

Opdag flotte øreringe i guld og hvidguld med diamanter

Diamanterne på Petite by Carat øreringene er små, men alligevel utroligt betagende. De er slebet som brillanter, hvilket vil sige, at de har hele 58 facetter (sider). Dette giver stenene en helt perfekt reflektion i lyset samt en flot evighed, der lader dig stirre ind i stenen i timevis.

Om du er til klassisk guld eller stilren hvidguld, så finder du et smukt par øreringe i vores Petite by Carat design.

Glæd dig til at opdage:

 • Ørestikkere med diamantcirkler
 • Ørestikkere som små blomster
 • Ørestikkere som hjerter
 • Ørestikkere med diamanter af 0,02 - 0,18 carat

Alle er de af høj kvalitet og naturligvis 100% originale og fremstillet med ægte materialer. Køb dem til dig selv, eller forkæl en du holder af med en perfekt gave.

Læs mere
Hvad er en brillant?

En brillant er en sleben diamant. Den er slebet til at have hele 58 sider, som giver den en perfekt reflektion i lyset.

Hvad koster små diamantøreringe?

Du finder diamantøreringe i alle prisklasser. Du kan få små diamantøreringe fra omkring 2.000 kr. op.

Hvor kan jeg købe Petite by Carat øreringe?

Du finder øreringe fra den populære serie hos Carat Diamanter, som står bag smykkekollektionen.