Spar 20% på vielsesringe

Tidløse Silver Collection øreringe i flotte designs

Varer 1-24 af 36

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Olivia ørestikker
  199 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Viola creoler
  Normalpris 495 kr
  Tilbudspris 247,50 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Alberte ørestikker
  Normalpris 225 kr
  Tilbudspris 112,50 kr
 4. Nyhed
 5. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Twist creoler
  Normalpris 550 kr
  Tilbudspris 275 kr
 6. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Luna ørestikker
  Normalpris 395 kr
  Tilbudspris 197,50 kr
 7. Product Base ImageProduct Small Image
  Luisa øreringe
  395 kr

Varer 1-24 af 36

Side
pr. side
Sorter faldende

Sølvøreringe er stilfulde og tidløse smykker. Vores Silver Collection er et populært emne af netop denne årsag. Serien byder på alverdens fine øreringe i sølv. Opdag alt fra forgyldte margueritøreringe til zirkonia besatte ørestikkere, creoler i sølv, flotte ørehængere og dråbeformede øreringe i sølv.

Uanset din personlige smykkestil er du med et flot par øreringe i sølv garanteret et stilfuldt look – ét du kan bære for evigt. Sølvsmykker går nemlig aldrig af mode, og øreringene holder sig flotte, så længe du plejer dem godt. Hos Carat Diamanter kan du altid spørge os til råds om pleje og vedligeholdelse af dine Silver Collection øreringe.

Høj kvalitet med ægte sterlingsølv

Ægte sølv? Man kalder det også for sterlingsølv, og i smykkeverdenen går det under betegnelsen 925. Det er et nummer, du uden tvivl har set på et sølvsmykke før. Dette er vigtigt at bemærke – det er nemlig et kvalitetsstempel og en garanti for, at du har fundet dig et smykke af ægte sølv. Man kalder det 925, fordi materialet er fremstillet med 92,5% ægte sølv.

Forskellen på sølv og guld er naturligvis udseendet, men også at sølv er markant billigere end guld. Dette gør sølv til et populært smykkemateriale til f.eks. øreringe, der kan forhandles til en langt lavere pris end øreringe i ægte guld.

Silver Collection øreringe i fine styles

Vores populære serie Silver Collection er skabt til dig, der elsker øreringe i sølv. Alle smykker i serien er fremstillet i sterlingsølv og med fokus på et flot design. Grundet sølvlook'ets tidløse udtryk kan du bære øreringene for altid.

Glæd dig til at opdage:

 • Sølvørestikkere med zirkoner
 • Forgyldte sølvøreringe som margueritter
 • Sølvcreoler i rhodineret sterlingsølv
 • Hjerteformede sølvørestikkere
 • Dråbeformede ørestikkere med zirkoner

Disse styles er blot nogle af de utrolig mange Silver Collection øreringe, du finder i vores store smykkeunivers. Du kan opdage enkle og stilfulde, såvel som elegante og klassiske eller meget prangende sølvøreringe. Vi har fine styles for enhver smag.

Bliv fristet af Silver Collection øreringe

Søger du nye øreringe til smykkesamlingen? De mange flotte ørestikkere og creoler fra vores Silver Collection vil uden besvær matche dine andre sølvsmykker.

Er du på udkig efter en fin gave til studenten eller konfirmanden? Det er let at blive fristet af de mange pæne Silver Collection øreringe, og det er bestemt ikke let at udvælge det perfekte par. Hos Carat Diamanter finder du utrolig mange fine gaveidéer, og kommer du ind i en af vores butikker, hjælper vi dig hellere end gerne med at vælge.

Læs mere
Hvad er ægte sølv for noget?

Ægte sølv til smykker – også kaldet for sterlingsølv – er et materiale fremstillet med 92,5% ægte sølv.

Hvad koster et par sølvøreringe?

Øreringe i ægte sterlingsølv er prisfornuftige og kan fås fra ca. 100 kr. og op.

Hvilke typer sølvøreringe findes der?

Sølvøreringe findes i alverdens designs. Det kan være som helt simple ørestikkere, flotte creoler eller elegante ørehængere.