Spar 20% på vielsesringe

Smukke creoler – øreringe i elegante designs af høj kvalitet

Varer 1-24 af 269

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Agnete creoler
  395 kr
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Creoler i sølv
  345 kr
 3. Product Base ImageProduct Small Image
  Creoler i sølv
  445 kr
 4. Product Base ImageProduct Small Image
  Creoler i sølv
  275 kr
 5. Product Base ImageProduct Small Image
  Creoler i sølv
  295 kr
 6. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Julie Sandlau kors Life Mini Hoops øreringe
  Normalpris 1.200 kr
  Tilbudspris 720 kr
 7. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Line & Jo Miss Eloopa Two Tone sølv ørestik
  Normalpris 1.650 kr
  Tilbudspris 825 kr

Varer 1-24 af 269

Side
pr. side
Sorter faldende

Creoler er ikke en ny type smykkedesign. De har været brugt i adskillige år. For tiden er de moderne og populære igen, og årsagen er uden tvivl den fine elegance og det cool look, som creoler øreringe giver hende, der bærer dem.

Brug dem til hverdag eller til festlige anledninger – du kan shoppe creoler i stilfulde og enkle designs, såvel som i prangende og farvestrålende looks. Opdag helt tynde øreringe i sølv eller forgyldte øreringe i et bredere design. Du finder også smukke creoler besat med zirkoner eller ægte diamanter.

Carat Diamanter nyder at forkæle dig og dem, du holder af. Vores store smykkeunivers indbyder til et utal af spændende smykkekøb – om du er til det moderne look eller en klassisk fremtoning. Vi fører creoler for enhver smag, og du kan finde dem her på webshoppen eller i en af vores butikker.

Hvad er creoler?

Creoler er øreringe, der består af en rund ring, der tages på som en ørestikker, men hvor ringen går hele vejen over til bagsiden af øret. Ringen kan være helt simpel eller have fine detaljer.

Øreringene har faktisk en utrolig lang historie bag sig. Man så de første creolske øreringe for knap 8.000 år siden i Mongoliet. Disse var dekoreret med jadesten. Siden da har øreringene har haft forskellige former for brug. De blev brugt af sømænd, hvor øreringen var indgraveret med deres initialer og kun blev båret i det venstre øre. Øreringen blev brugt til at identificere sømanden, hvis han liv gik tabt til søs. Derudover har de blandt primitive folk også været brugt som et tegn på fertilitet og velstand.

I dag fungerer de som en smuk udsmykning af øret, og det er en af de mest populære former for øreringe.

Creoler – øreringe med fine detaljer

Du ved nu lidt om creolernes oprindelse. Men ved du, hvilket skønt par, du skal vælge? Hos Carat Diamanter finder du altid et bredt smykkesortiment med alverdens populære smykkebrands.

Opdag creoler fra mærker som Lund Copenhagen, Aqua Dulce, Line&Jo, Mads Z, Kranz & Ziegler, Jeberg, Aagaard, ByBiehl, Julie Sandlau – samt fra vores egne populære smykkekollektioner. Du finder smukke creoler i alt fra ægte guld til sølv eller forgyldt sølv.

Vælg selv om dit nye øreringedesign skal være med fine detaljer i materialet, med smukke vedhæng eller besat med overdådige sten.

Giv creoler som smuk gave eller lækker selvforkælelse

Perfekt gave eller skøn opmuntring til dig selv? Creoler er altid et hit. De klassiske looks såvel som de moderne designs er flotte til piger og kvinder i alle aldre.

Forkæl dig selv med en fint par i sølv med glimtende zirkoner. Eller giv et eksklusivt par i guld med ægte diamanter som den ultimative gave – til dig selv eller til én du holder af.

Læs mere
Hvad er creoler øreringe?

Creoler er runder øreringe, der sættes i øret som en ørestikker, men hvor ringen går hele vejen om bag på øret. De fås i simple udgaver uden sten eller med sten på øreringen – og i mange forskellige størrelser.

Hvornår kan de første creoler spores tilbage til?

De første creoler øreringe er knap 8.000 år gamle og fra Mongoliet.

Kan jeg få creoler med diamanter?

Ja, du kan sagtens finde flotte creoler med flere diamanter langs øreringen.