Spar 20% på vielsesringe

Æstetiske dråbeøreringe i alverdens fine farver

8 varer

pr. side
Sorter faldende

8 varer

pr. side
Sorter faldende

Dråbeøreringe er smukke til enhver pige eller kvinde. Det er et par øreringe, som giver et farverigt og flot look til din stil. De er elegante at se på, samtidig med at de giver liv til dit outfit. Et charmerende og oplagt valg til selvforkælelse såvel som til en flot gave.

Carat Diamanters smykkeunivers er fyldt med søde dråbeøreringe for enhver smag. Du finder øreringene fra kendte smykkebrands som Susanne Friis Bjørner, Julie Sandlau, Carré og mange andre – samt fra vores egne smykkekollektioner.

Udforsk sortimentet her i webshoppen, eller kom ind i en af vores butikker for at se mere. Vi står altid klar til at inspirere dig med et utal af fine smykkedesigns.

Dråbeøreringe til det elegante look

Dråbeøreringen er kendt for sin elegante fremtoning. Som oftest er selve øreringen fremstillet i guld eller sølv og med et fint vedhæng, der både er formet som og hænger ned som en dråbe.

Vedhænget kan være med alverdens farverige sten. Det er et par øreringe, som bæres flot til hverdag såvel som til festlige anledninger, og du kan vælge dem med en farvet sten, der matcher dit sæt tøj eller bruge de farverige dråbeøreringe til at live dit enkle outfit op.

Er du mere til ørestikkere end hængeøreringe? Du finder også flere fine øreringe som ørestikkere, hvor selve designet på øreringen er som en dråbe. Opdag dem i enkelt design med forgyldt sølv eller i ren sølv med zirkoner hele dråben rundt.

Smukke dråbeøreringe med betagende sten

Hvilke dråbeøreringe matcher din personlige stil? Vores smykkeunivers indbyder til et væld af spændende muligheder, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne.

Vælg først, om dine nye dråbeøreringe skal være fremstillet i guld, sølv eller forgyldt sølv. Overvej derefter, hvilken farve stenene i øreringene skal have. En blålig labradorit? Lilla ametyst? Lyserød krystal? Eller ægte diamanter?

Om du vælger dråbeøreringe med en klar eller farvet sten, så får du et elegant og luftigt look. Det giver både en flot charme, ligesom det også giver et let udtryk, at øreringen hænger ned som en dråbe. Det er elegant og smukt at se på hos unge såvel som ældre.

Få inspiration til den perfekte gave her

Smykkegaver kan være svære at vælge, men med dråbeøreringe er der mange fine valg at træffe.

Du kan give hende en personlig gave med et par dråbeøreringe i hendes favoritfarve. Om hun er til guld eller sølv, så finder du et flot par – dét er en ideel gave til fødselaren, konfirmanden eller studenten.

Læs mere
Hvad er dråbeøreringe?

Dråbeøreringe findes i to forskellige versioner. Enten som hængeøreringe, hvor et vedhæng hænger ned som en dråbe, eller som et par ørestikkere, hvor selve øreringen har en flot dråbeform – denne kan være med eller uden sten hele vejen rundt.

Hvad koster et par dråbeøreringe?

Prisen på dråbeøreringe afhænger af materiale og sten. Er de udført i sølv, koster de ikke så meget, men er de besat med ægte diamanter, er prisen en helt anden.

Hvilke smykkemærker laver dråbeøreringe?

Der findes et utal af smykkebrands, der designer flotte og dråbeformede øreringe. Nogle af dem er Susanne Friis Bjørner, Julie Sandlau og Carré.