Elegante ørehængere i klassiske og moderne styles

Varer 1-23 af 88

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Line & Jo Miss Eldira Antique ørehænger
  Normalpris 450 kr
  Tilbudspris 225 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Line & Jo Miss East ørering
  Normalpris 850 kr
  Tilbudspris 425 kr
 3. Nyhed
 4. Nyhed
 5. Nyhed
 6. P1400783_2.png
 7. Nyhed
 8. Nyhed
 9. Nyhed
 10. P1400869.png
 11. Nyhed
 12. Nyhed
 13. P1400866.png
 14. P1400783_2.png
 15. Nyhed
 16. Nyhed
 17. Nyhed

Varer 1-23 af 88

Side
pr. side
Sorter faldende

Smukke øreringe til hverdag og til fest? Ørehængere er et oplagt valg. Med denne type øreringe kan du vælge et unikt par, der matcher din personlige stil. Ørehængere er nemlig kendetegnet ved at have et flot vedhæng, der på elegant vis hænger ned fra øret.

Vi elsker at forkæle dig og dem, du holder af. Det skal naturligvis ske med flotte smykker. Derfor har vi sammensat et fortryllende smykkeunivers, og heri finder du utrolig mange fine ørehængere i alverdens designs og fra kendte smykkemærker som Line&Jo, Aqua Dulce, ByBiehl, Aagaard, Georg Jensen, Hultquist, Lund Copenhagen og mange flere.

Ørehængere i sølv, forgyldt og ægte guld

Der er flere veje at gå, når det kommer til de smukke ørehængere. Overvej, om de skal være i sølv, forgyldt sølv, ægte guld eller hvidguld. Tænk også over, om de skal være udført i et enkelt design som et rent sølvsmykke eller som et forgyldt par med flotte perler eller betagende ædelsten.

Om du vælger ørehængere i ægte sølv eller ægte guld, får du et flot par i høj kvalitet. Alle vores smykker er naturligvis ægte i f.eks. sterlingsølv 925 (også som forgyldt), i 8 eller 18 karat guld eller hvidguld af 18 karat.

Smukke looks og fine detaljer

Smukke ørehængere er et must, når du vil live dit look op til hverdag eller til fest. Med et flot vedhæng hængende ned fra øreringen, kan du skabe blikfang og personliggøre din stil.

Se frem til at blive fristet af:

 • Sølvørehængere
 • Forgyldte ørehængere
 • Guldørehængere
 • Ørehængere i hvidguld
 • Ørehængere med zirkoner, perler eller ædelsten

Du finder fine designs til en klassisk såvel som en moderne stil. Vælg en minimalistisk ørebøjle i sølv for det trendy look. Gå med et par diamantørehængere med perler for det absolut klassiske og eksklusive udtryk. Eller vælg et par margueritørehængere i forgyldt sølv for et sødt og elegant look.

Giv flotte ørehængere som gave

Der er mange anledninger i livet til at give smykker som gaver. Det er specielt ved runde fødselsdage, konfirmationer eller studenterfester, at der er tradition for at give et flot smykke, og det kunne nemt være et par elegante og personlige ørehængere, der skal glæde modtageren – med flotte detaljer der matcher hendes stil og temperament, naturligvis.

Om du søger fine ørehængere til gave eller til dit eget smykkeskrin, så finder du et stort udvalg her hos Carat Diamanter. Opdag alle de flotte designs i webshoppen, eller besøg en af vores butikker for at se og prøve dem på – og måske få et råd eller to med på vejen.

Læs mere
Hvad er ørehængere?

Ørehængere en slags øreringe, der er kendetegnet ved et hængende vedhæng, der hænger ned fra øret.

Hvad koster ørehængere i guld?

Et par ørehængere i guld er i den dyrere ende af prisskalaen. De koster fra 2.000 kr. og op. Er de besat med diamanter eller andre sten, er de endnu dyrere.

Hvor finder jeg et stort udvalg af ørehængere?

Carat Diamanter byder på et stort smykkeunivers, og her finder du ørehængere i alverdens materialer og med flotte sten.