Ørestikker

Varer 1-23 af 329

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Olivia ørestikker
  199 kr
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Sophia øreringe
  9.950 kr
 3. P1400705_1.png
 4. P1400697_3.png
 5. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Jeberg Ritual ørestikker i forgyldt sterlingsølv
  Normalpris 695 kr
  Tilbudspris 417 kr
 6. Product Base ImageProduct Small Image
  Ida hjerte øreringe
  9.500 kr
 7. P1400716_1.png
 8. P1400705_1.png

Varer 1-23 af 329

Side
pr. side
Sorter faldende

Diamantørestikker i guld og hvidguld

Leder du efter nogle nye guld ørestikker eller sølv ørestikker i højeste kvalitet, så finder du et bredt udvalg her hos Carat Diamanter. Vi har en masse forskellige slags ørestikker i varierende designs i bl.a. guld, hvidguld eller sølv – ligesom du finder elegante diamantørestikker fra vores egne kollektioner fra Fleur by Carat, Petite by Carat, Infinity by Carat og Hearts by Carat. Det, som kendetegner vores egne kollektioner af ørestikker, er, at der ikke er gået på kompromis på hverken design eller kvalitet. Og så finder du både de minimalistiske og klassiske ørestikker, ligesom vi forhandler ørestikker med et mere personligt præg.

Er du f.eks. på udkig efter nogle guld ørestikker med diamanter, så kunne vores Petite ørestikker med 0,02 carat diamanter i 18 karat guld måske være noget for dig? Her er der virkelig tale om nogle yndige blomsterørestikker, som er brilliantslebet med 58 facetter. Det betyder, at smykket giver en perfekt lysrefleksion, og således passer smykket både til hverdag eller fest. Eller hvad med en af vores overdådige diamantørestikker i hvidguld som vores Hearts diamantørestikker med 0,13 carat diamanter? Som navnet antyder, er designet hjerteformet med brillantslebne diamanter – faktisk er der hele 56 små og smukke diamanter på disse ørestikker.

Uanset hvilke diamantsmykker du køber hos Carat Diamanter, så følger der altid et originalt diamantcertifikat med. På den måde kan du altid være sikker på, at vores diamanter er originale.  

Køb dine næste ørestikker hos os

Som allerede nævnt finder du et varierende udvalg af ørestikker fra både egne kollektioner såvel som fra diverse andre kendte danske og internationale brands. Her i vores webshop, såvel som i vores to fysiske butikker, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af ørestikker. Hvis du ikke allerede har huller i ørene, så har du mulighed for at få det lavet i en af vores butikker efter nøje forholdsregler med sterile engangsprodukter. Og ligesom med alle vores andre smykker så er det også vigtigt løbende at vedligeholde dine nye ørestikker.

Har du nogen spørgsmål til vores ørestikker, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 33 13 80 60 eller sende os en mail til: kundeservice@caratdiamanter.dk

Læs mere