Reparation af ureVi har et stort og omfattende urmagerværksted, der kan reparere dit ur, hvis det går i stykker eller trænger til renovering.

Batteriskift udfører vi ofte i butikken i løbet af 15-30 minutter.

Ofte opdages fejl på uret ved de symptomer, der opstår som følge af fejlen. Måske er uret begyndt at tabe tid. Måske kommer der dug på indersiden af glasset. Disse symptomer er vigtige for vores urmagere, som systematisk gennemgår uret for at finde årsagen til symptomerne. Når fejlen er lokaliseret, bliver du kontaktet, så I i fællesskab kan beslutte, om der skal foretages reparation af uret.

Den typiske reparation er batteriskiftet

Hvis uret taber tid eller begynder at gå uregelmæssigt, er det oftest fordi, det trænger til nyt batteri. Alle kvartsure (med batteri) skal jævnligt have skiftet batteriet, men hvor ofte afhænger af den strømkrævende mekanik i uret. Ure skal have skiftet batteri hvert 1-5 år, men hvis uret kræver nyt batteri flere gange om året, er der som hovedregel noget andet galt. Vi skifter batteriet i butikken i løbet af 15-30 minutter, og vi er lagerførende i alle gængse batterityper.

Hvad sker der, når du indleverer dit ur til reparation?

1) Vi noterer dine kontaktinformationer, og du får en indleveringskvittering som bevis for dit ur.

2) Vi reparerer uret i butikken, eller transporterer det til vores urmagerværksted.

3) Hvis uret er på vores urmagerværksted, vil urmagerne have modtaget uret med specifikationer om reparationstype. Urmagerne går enten direkte i gang med reparationen, eller også bliver du kontaktet inden arbejdet påbegyndes, hvis det er dét, vi har aftalt.

4) Når reparationen er udført, vil vores kundeservice kontakte dig, og du kan så afhente uret i en af vores butikker.

Hvilke reparationer kan man lave på et ur?

Allle dele på et ur kan enten repareres eller udskiftes. Vi tryktester ofte ure for at måle vandtætheden. Vi udskifter glas, skifter lænke eller rem, renser urværket og skiftet hele urværket. Næsten alt kan lade sig gøre. Kontakt vores kundeservice, hvis du vil høre om mulighederne.


Kundeservice

- Telefon: 33 13 80 60 (tryk 1)

- E-mail: kundeservice@caratdiamanter.dk