Oplev vores store udvalg af ringe i guld og sølv

Varer 1-24 af 559

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,29 carat diamanter
  19.400 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,29 carat diamanter
  19.400 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Line ring
  250 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Frejas blå topas med 0,09 carat diamanter
  13.200 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Emily alliancering
  425 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Twist ring
  299 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Signe ring
  495 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Frejas lilla ametyst med 0,09 carat diamanter
  14.400 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Frejas blå topas med 0,09 carat diamanter
  13.200 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Luna ring med 0,31 carat diamanter
  18.100 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Luna ring med 0,31 carat diamanter
  18.100 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Hearts ring med 0,16 carat diamanter
  14.400 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Hearts ring med 0,16 carat diamanter
  14.400 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Vera ring med 0,54 carat diamanter
  28.800 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Ellen ring med 0,19 carat diamanter
  16.200 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Ellen ring med 0,19 carat diamanter
  16.200 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Mille ring med 0,11 carat diamanter
  10.500 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Mille ring med 0,11 carat diamanter
  10.500 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  Lille hjerte ring med 0,08 carat diamanter
  8.100 kr.
 20. Product Base Image Product Small Image
  Infinity ring med 0,24 carat diamanter
  19.500 kr.
 21. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,15 carat diamanter
  12.300 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,44 carat diamanter
  28.600 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,44 carat diamanter
  28.600 kr.
 24. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,08 carat diamanter
  8.900 kr.
pr. side

Populære ringe fra populære smykkemærker

Carat Diamanter har to store multibrand butikker i København. Her finder du alle de populære smykkemærker. Vi har smykker fra store, kendte smykkemærker og smykker fra mindre, nichepræget mærker. Vi er stolte af alle vores mærker, som bidrager til vores store udvalg, når du shopper her eller besøger vores butikker. Det giver os mulighed for at finde den helt rigtige ring til dig.

Stilrene og simple ringe

Leder du efter din næste hverdagsring, der skal pifte looket op? Mærker som Sif Jakobs, Julie Sandlau samt Aqua Dulce designer ringe og andre smykker, der er perfekte til hverdagen. De fleste af deres smykker består af sølv og forgyldt sølv. Deres ringe er alle af høj kvalitet, og hvis du passer ordentligt på dem, har du en ring for livet. Det er gode mærker, hvis du leder efter noget moderigtigt til den nye konfirmand eller student.

Det moderne og rå look i en ring

Leder du efter en ring til den selvstændige og selvsikre kvinde, har vi også nogle idéer til dig. Mærker som Ole Lyngaard Copenhagen og Georg Jensen vil være et godt sted at starte. Deres designs er meget unikke og moderne. Inspirationen kommer fra naturen og verden omkring os. Designet, kombineret med de gode materialer, giver nogle smukke ringe, der passer både til arbejdsdagen og din næste date. Du kan også overveje ByBiehl ringe. De er lidt i samme stil, men til en mere budgetvenlig pris.

Farvestrålende ædelsten

Mangler du farver til at pifte Danmarks grå regnvejrsdage op? Eller til at skinne om kap med solen? Uanset om du leder efter en simpel ring med en unik sten eller vil have en eyecatcher, så har vi nogle idéer til dig. Mærker som Susanne Friis Bjørner, Blossom Copenhagen og Julie Sandlau er eksperter, når det kommer til at udvælge ædelsten i alle regnbuens farver. Du kan også udforske Carré, hvor du finder flotte ringe med din fødselssten. Alle mærkerne bruger sølv til deres ringe, hvilket betyder, at du får en god ring til en god pris.

Leder du efter en eksklusiv ring i ægte 18 karat guld med ædelstene i mange farver, kan du udforske Carat’s egne Alliance by Carat, Halo by Carat og Infinity by Carat kollektioner, hvor du finder guldring med sten som rubiner, safirer og diamanter.

Guld og diamanter

Når du skal spørge din kæreste, om hun vil tilbringe livet sammen med dig, skal der ikke spares på ringen. Det skal være de fineste materialer og den mest funklende sten. Derfor har vi i Carat Diamanter designet vores egne diamantkollektioner, så du kan få den perfekte diamantring til en rigtig god pris. Laura Solitaire by Carat og Ida Solitaire by Carat er vores bedst sælgende forlovelsesringe.

Det er vigtigt, at ringen passer til kvinden, da hun skal bære den resten af sit liv. Hos Carat Diamanter finder du ringe til enhver smag, uanset om hun kan lide det ekstravagante eller det simple. Hvis du leder efter en mere minimalistisk ring, som stadig er speciel, kan du udforske Petite by Carat. Kollektionen har fokus på at være simpel, men stadig en eyecatcher. Leder du efter noget ekstra, kan du se nærmere på Infinity by Carat. Her er fokus på diamanterne, og hvordan man sammensætter dem for at få ekstra meget glans og spil i stenene.

Hvis du er i tvivl om din fingerstørrelse, kan du altid prøve ringen i vores butikker. Vi har 2 store smykkebutikker i København. Kender du ikke din ringstørrelse, står vores personale altid klar til at hjælpe, så vi sikrer os, at du får en ring, der sidder som den skal.

Ringe til mærkedage

Måske er du på jagt efter en ring til en bestemt anledning. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier, for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find ringe til Valentines Day, Konfirmation og Student.

Vedligehold dine ringe

Sørg for at vedligeholde dine ringe, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sine ring til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver ringen som ny igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet.

Læs mere