Carbonringe i eksklusive designs som vielsesringe

10 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon & titanium med 0,03 carat diamant
  4.245 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon med 0,03 carat diamanter
  3.120 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon og titanium med 0,03 carat diamant
  5.645 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon og titanium med 0,03 carat diamant
  4.950 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon med diamant i 0.03 carat
  7.050 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon og titanium med 0,03 carat diamant
  4.445 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon og titanium med 0,05 carat diamanter
  5.690 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon og titanium med 0,03 carat diamanter
  6.690 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon med 0,05 carat diamanter
  4.195 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Vielsesringe i carbon med diamant i 0.015 carat
  6.600 kr.
pr. side

Drømmer I om unikke og moderne vielsesringe? Vores carbonringe er et godt bud. Udført i det stilsikre og sorte materiale får I et trendy og tidløst look på hænderne. Ringene i carbon er fremstillet i stilsikre designs – enten i et rent og sort carbon look eller i kombination med materialerne titanium, rosaguld eller guld.

Vælger I carbonringe som vielsesringe, får I uden tvivl et tidløst smykke, der skiller sig ud fra mængden. Det er et absolut skønt valg, hvis I søger noget mere enestående end de ellers så klassiske guldringe.

Carat Diamanter byder på et fortryllende smykkeunivers med klassiske såvel som moderne smykker. Vielsesringe har vi et væld af – opdag blandt andet de fine carbonringe i flere eksklusive designs.

Carbon som eksklusivt materiale til smykkedesigns

Carbon er blevet et mere og mere populært materiale, når det kommer til smykkedesigns. Fordelen ved materialet er, at det er langt lettere end andre ædelmetaller som guld og sølv. Er carbonringene besat med glimtende diamanter, giver det sorte materiale ligeledes et spændende og kontrastfyldt look, der virkelig fremhæver diamanternes skinnende effekt.

Opfyld det moderne look med carbonringe

De smukke carbonringe fås i sæt som vielsesringe. De er ideelle til jer, der ønsker et moderne look og et sæt helt unikke vielsesringe.

Glæd jer til at opdage:

 • Carbonringe med titanium
 • Carbonringe med guld
 • Carbonringe med rosaguld

Udvalget byder på mange utrolig fine og moderne designs, ligesom I også kan vælge ringe med forskellige bredder. Alt efter om I ønsker et slankt og fint look eller et mere bredt og markant udtryk.

De eksklusive sæt ringe er ens i designet med undtagelse af, at den ene ring (den til kvinden) er besat med én eller flere diamanter af 0,015 - 0,03 carat. Alle er de behandlet med brillantslibning, som giver stenen hele 58 facetter (sider).

Find vielsesringene i carbon her

Vielsesringe i et enestående og moderne look? Når I ikke er til klassisk guld eller luksuriøs hvidguld, kan I i stedet gå med de stilfulde og moderne carbonringe. Den sorte farve er absolut tidløs og giver jer et iøjnefaldende og spændende look på hænderne. Det er uden tvivl et sæt ringe, som andre vil bemærke.

Carat Diamanter står altid klar til at hjælpe jer med at finde jeres personlige vielsesringe. Om det skal være carbonringe eller i et andet materiale. Er I i tvivl? Kig ind i en af vores butikker i enten Field's eller på Fisketorvet, og få gode råd og vejledning, når I skal træffe det store valg.

Læs mere
Hvad er brillantslibning?

Denne slibning af en diamant giver stenen hele 58 facetter (sider), hvilket giver den en absolut fantastisk reflektion i lyset.

Hvad er fordelen ved ringe i carbon?

Carbon er lettere end andre ædelmaterialer som f.eks. guld. Derfor føles ringen lettere at have på hånden.

Hvad koster en carbonring?

Prisen på ringe i carbon afhænger af, om ringen er besat med diamanter, og om den er fremstillet i kombination med andre ædelmaterialer som f.eks. guld eller rosaguld.