Spar 20% på vielsesringe

Smukke forgyldte ringe i klassiske og moderne designs

Varer 1-24 af 119

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Emily alliancering
  425 kr
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Signe ring
  495 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Blossom ring i forgyldt sølv med røgquarts
  Normalpris 895 kr
  Tilbudspris 447,50 kr
 4. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Blossom ring i forgyldt sølv med mat og bølget overflade
  Normalpris 495 kr
  Tilbudspris 247,50 kr
 5. Product Base ImageProduct Small Image
  Julie Sandlau Grace ring
  1.600 kr
 6. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Julie Sandlau Lily ring
  Normalpris 1.500 kr
  Tilbudspris 900 kr
 7. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Nora III alliancering
  450 kr
 8. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Nora V alliancering
  495 kr
 9. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  ByBiehl Flow ring
  595 kr
 10. Nyhed
 11. Product Base ImageProduct Small Image
  Sistie x Sara
  650 kr
 12. Product Base ImageProduct Small Image
  Sistie x Silke
  500 kr
 13. Product Base ImageProduct Small Image
  Sistie x Olivia Dahl
  675 kr

Varer 1-24 af 119

Side
pr. side
Sorter faldende

Forgyldte ringe er et populært valg blandt unge piger såvel som modne kvinder. Det fine guldlook er elegant at se på, og det går aldrig af mode. Din nye forgyldte ring er derfor én, du kan have i smykkesamlingen i mange år.

Carat Diamanter byder dig velkommen i et betagende og fortryllende smykkeunivers. Forgyldte ringe er der rigeligt af. De er fremstillet i forgyldt sølv i moderne såvel som klassiske designs. Opdag for eksempel de fine ringe fra vores egne smykkekollektioner og fra kendte smykkebrands som Sif Jakobs, Susanne Friis Bjørner, Aqua Dulce, Carré, Georg Jensen og mange flere.

Udforsk vores store smykkeunivers og find ringe i forgyldt sølv med en grøn månesten, sort agat, glimtende zirkoner, elegante ferskvandsperler – eller i enkle og smukke designs uden sten.

Forgyldte ringe – sådan er de fremstillet

Hvordan forgylder man en ring i sølv? Sølvringens overflade udsættes for en behandling, hvor den påføres guld i et tyndt lag. Man bruger derefter et elektrolytisk bad til at binde guldet fast til sølvet.

Fordelen ved forgyldte smykker er, at du får det elegante guldlook, uden at skulle betale for en dyr ring i ægte guld. Ulempen er dog, at smykket kan oxidere med tiden. Af den grund bør du jævnligt rense og pudse din forgyldte ring. Går der mange år uden fornuftig pleje, kan det kræve en ny forgyldning at få det flotte og gyldne look tilbage.

Ringe i forgyldt sølv med eller uden sten

Skal du vælge en forgyldt ring med eller uden sten? I vores smykkesortiment finder du mange af begge slags.

Drømmer du om en enkel ring i forgyldt sølv, kan du finde alt fra en blankpoleret sølvring i forgyldt look til en unik ring med bambuslook, en maskulin ring med sammensatte led samt en elegant ring sammensat af små forgyldte kugler. Der er et utal af spændende muligheder, og du behøver ikke vælge en ring med sten for at få et unikt og særpræget look på hånden.

Søger du en prangende og smuk ring, der ikke behøver at koste en formue? En forgyldt ring med en flot sten er dit oplagte valg. Vi introducerer dig til alverdens gennemførte designs med alt fra zirkoner og ferskvandsperler til ametyst og hvid emalje.

Carat Diamanter forhandler ringe i enhver prisklasse. Vores forgyldte ringe er ideelle, hvis du mangler et smukt præg på din hånd, uden at ringen skal koste alt for meget. Samtidig finder du også et væld af fantastiske og fine gaver, og vi hjælper dig gerne med at vælge den rette.

Læs mere
Er en forgyldt ring ægte?

Ja. Selve ringen er typisk i sterlingsølv, som er et ægte ædelmateriale, og den er belagt med ægte guld.

Hvad koster en forgyldt ring?

Prisen på en forgyldt ring afhænger af design og mærke. Nogle mærker er dyrere end andre, og ringen vil også koste mere, hvis den f.eks. er besat med sten eller perler.

Hvordan forgylder man en ring?

Ringen, som typisk er i sterling sølv, forgyldes gennem en overfladebehandling, hvor man påfører et tyndt lag guld. Dette lag bindes fast til sølvet med et elektrolytisk bad.