Guldringe

Er du på udkig efter en ny, smuk guldring? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Carat Diamanter finder du et yderst bredt udvalg af forskellige guldringe i højeste kvalitet – bl.a. fra vores egne kollektioner såvel som fra andre kendte brands. Det betyder, at du helt sikkert kan finde en guldring, som passer til din stil og smag. Guldringe kan man bære i mange forskellige sammenhænge, hvorfor mange piger og kvinder også har flere forskellige guldringe at vælge imellem.

Guldringe – og ringe i det hele taget – er et af de mest populære smykker inden for smykkeverdenen. Navnlig guldringe har en helt særlig plads i mange kvinders hjerter, da ringene også forbindes med forlovelses- eller vielsesringe. En forlovelsesring eller en vielsesring, er nemlig ofte lavet i guld med eller uden diamanter.

Varer 1-24 af 147

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur diamantring med 1,12 carat diamanter
  Normalpris 54.400 kr
  Tilbudspris 27.200 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur diamantring med 0,71 carat diamanter
  Normalpris 34.700 kr
  Tilbudspris 17.350 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur diamantring med 1,12 carat diamanter
  Normalpris 54.400 kr
  Tilbudspris 27.200 kr
 4. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur diamantring med 0,71 carat diamanter
  Normalpris 34.700 kr
  Tilbudspris 17.350 kr
 5. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Halo safirring med 0,03 carat blå safir
  Normalpris 3.980 kr
  Tilbudspris 1.990 kr
 6. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Infinity diamantring med 0,24 carat diamanter
  Normalpris 13.500 kr
  Tilbudspris 6.750 kr

Varer 1-24 af 147

Side
pr. side
Sorter faldende

Bredt udvalg af elegante guldringe med ædelsten

Hos Carat Diamanter finder du bl.a. guldringe i 8 karat guld, 14 karat guld og helt op til eksklusive 18 karat guld. Er du f.eks. på udkig efter en guldring med 18 karat guld, så kan du kigge i retning af vores kollektioner som Alliance by Carat, Halo by Carat og Infinity by Carat. Fællesnævneren, for disse tre kollektioner, er, at udvalget indeholder guldringe med 18 karat guld i forskellige eksklusive designs. Tag f.eks. vores overdådige og eksklusive Alliance diamantring med 1,13 karat diamanter i 18 karat guld. Her er der virkelig tale om en ekstravagant guldring, som skiller sig ud med sit eksklusive design. Guldringen har hele 61 diamanter fordelt på tre rækker, hvor den midterste række besidder 13 større diamanter, mens de to yderste rækker hver har 24 små diamanter.

Eller hvad med de yndefulde og stilrene guldringe fra Infinity by Carat? Det kunne f.eks. være vores Infinity diamantring med 0,21 karat diamanter i 18 karat guld? Her har guldringen hele 17 smukke brillanter, der er slebet til perfektion med tre større brillanter i midten. Inden for vores egne kollektioner finder du selvfølgelig også mange andre guldringe med diamanter.

Holdbare ringe af guld: Men husk at vedligeholde dem

Der er mange forskellige grunde til at guldringe er så populært et materiale til ringe og smykker generelt. Først og fremmest er det et værdifuldt og smukt materiale. Men som materiale er guld også fint modstandsdygtigt over for dagligdags slitage. Ikke desto mindre er det vigtigt at vedligeholde og pleje sine guldringe jævnligt, da ringene simpelthen holder længere og ser pænere ud, når de bliver vedligeholdt – og det gælder alle vores guldringe.

Til den helt almindelige dagligdags vedligeholdelse kan du med fordel benytte dig af vores egen serie af plejemidler. Derudover har du også mulighed for at sende din ring ind til renovering hos os. Her kan en af vores erfarne og dygtige guldsmede f.eks. renovere overfladen samt tjekke evt. ædelsten mv. En kombination af dagligdags vedligeholdelse samt en decideret renovering er alt sammen med til at sikre, at din guldring kan holde i generation efter generation.

Har du nogen spørgsmål til vores guldringe, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 33 13 80 60 eller sende os en mail til: kundeservice@caratdiamanter.dk

Læs mere