Spar 20% på vielsesringe

Guldringe

Varer 1-24 af 182

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur ring med 0,29 carat diamanter
  Normalpris 19.400 kr
  Tilbudspris 9.700 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Anne-Marie ring med 0,66 carat diamanter
  Normalpris 44.200 kr
  Tilbudspris 35.360 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur ring med 1,12 carat diamanter
  Normalpris 65.900 kr
  Tilbudspris 32.950 kr

Varer 1-24 af 182

Side
pr. side
Sorter faldende

Bredt udvalg af elegante guldringe med ædelsten

Hos Carat Diamanter finder du bl.a. guldringe i 8 karat guld, 14 karat guld og helt op til eksklusive 18 karat guld. Er du f.eks. på udkig efter en guldring med 18 karat guld, så kan du kigge i retning af vores kollektioner som Alliance by Carat, Halo by Carat og Infinity by Carat. Fællesnævneren, for disse tre kollektioner, er, at udvalget indeholder guldringe med 18 karat guld i forskellige eksklusive designs. Tag f.eks. vores overdådige og eksklusive Alliance diamantring med 1,13 karat diamanter i 18 karat guld. Her er der virkelig tale om en ekstravagant guldring, som skiller sig ud med sit eksklusive design. Guldringen har hele 61 diamanter fordelt på tre rækker, hvor den midterste række besidder 13 større diamanter, mens de to yderste rækker hver har 24 små diamanter.

Eller hvad med de yndefulde og stilrene guldringe fra Infinity by Carat? Det kunne f.eks. være vores Infinity diamantring med 0,21 karat diamanter i 18 karat guld? Her har guldringen hele 17 smukke brillanter, der er slebet til perfektion med tre større brillanter i midten. Inden for vores egne kollektioner finder du selvfølgelig også mange andre guldringe med diamanter.

Holdbare ringe af guld: Men husk at vedligeholde dem

Der er mange forskellige grunde til at guldringe er så populært et materiale til ringe og smykker generelt. Først og fremmest er det et værdifuldt og smukt materiale. Men som materiale er guld også fint modstandsdygtigt over for dagligdags slitage. Ikke desto mindre er det vigtigt at vedligeholde og pleje sine guldringe jævnligt, da ringene simpelthen holder længere og ser pænere ud, når de bliver vedligeholdt – og det gælder alle vores guldringe.

Til den helt almindelige dagligdags vedligeholdelse kan du med fordel benytte dig af vores egen serie af plejemidler. Derudover har du også mulighed for at sende din ring ind til renovering hos os. Her kan en af vores erfarne og dygtige guldsmede f.eks. renovere overfladen samt tjekke evt. ædelsten mv. En kombination af dagligdags vedligeholdelse samt en decideret renovering er alt sammen med til at sikre, at din guldring kan holde i generation efter generation.

Har du nogen spørgsmål til vores guldringe, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 33 13 80 60 eller sende os en mail til: kundeservice@caratdiamanter.dk

Læs mere