Butikken i Field's holder lukket. Butikken på Fisketorvet er åben som normalt

Hvidguld ringe – et eksklusivt valg

Varer 1-24 af 151

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Infinity diamantring med 0,48 carat diamanter
  Normalpris 29.900 kr
  Tilbudspris 14.950 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Jasmin ring
  Normalpris 14.200 kr
  Tilbudspris 7.100 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Hearts diamantring med 0,42 carat diamanter
  Normalpris 23.800 kr
  Tilbudspris 11.900 kr
 4. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Luna ring
  Normalpris 18.900 kr
  Tilbudspris 9.450 kr
 5. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Hearts diamantring med 0,16 carat diamanter
  Normalpris 13.900 kr
  Tilbudspris 6.950 kr
 6. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Vera ring
  Normalpris 28.400 kr
  Tilbudspris 14.200 kr
 7. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Ellen ring
  Normalpris 14.500 kr
  Tilbudspris 7.250 kr

Varer 1-24 af 151

Side
pr. side
Sorter faldende

Hvidguld er et materiale, der har vundet større og større indpas over de seneste årtier. Det er ikke uden grund – det er nemlig et meget smukt materiale, der passer godt til de kølige hudtoner og til personer, der gerne vil have guld, men som ikke er så vild med den gyldne farve.

Er du på udkig efter en smuk ring – enten til dig selv, eller til en du har kær – så er hvidguld ringe et rigtig godt valg. Hos Carat Diamanter har vi et stort udvalg af fingerringe med og uden diamanter eller ædelsten, og du kan se dem alle sammen her på siden.

Vil du gerne prøve ringen på, kan du kigge ind i en af vores butikker, og skal du købe en gave, hjælper vi dig gerne med at vælge den rigtige.

Hvidguld ringe fra vores eget design

En af de ting, vi er særligt stole af hos Carat Diamanter, er vores smykkedesign. Vi udvikler de smukkeste smykker af høj kvalitet – med diamanter, naturligvis. En lang række af vores fingerringe er udarbejdet i hvidguld, og hvis du drømmer om sådan én, kan du med fordel tage et kig på nogle af vores kollektioner:

De enkelte kollektioner er udviklet med hvert sit udgangspunkt, men ens for dem alle er, at de er produceret med stor kærlighed. Diamanterne er særligt udvalgt, og du får altid et originalt diamantcertifikat, når du køber en af vores diamantsmykker.

Køb en ring som gave

Der er oplagte anledninger, hvor du har brug for at give en ring i gave. For eksempel hvis du skal fri – så skal du have en forlovelsesring, og her er ringene i hvidguld et smukt valg. Men du kan også købe en alliancering til kvinden, du elsker, eller ganske enkelt en smuk diamantring som den ultimative gave til dig selv.

Mulighederne er uendelige, og det kan være svært at vælge blandt vores store udvalg. Har du brug for at se og prøve ringene, inden du køber, kan du kigge ind i en af vores butikker enten i Field's eller på Fisketorvet. Er den en gave, du skal give, og har du svært ved at vurdere, hvilken ring du skal vælge, så kan vi også hjælpe dig. Kom ind og få en snak med en af vores medarbejdere; fortæl om den person, der skal have gaven, så hjælper vi dig med at finde præcis den ring, der matcher hendes personlighed.

Læs mere
Hvad er hvidguld lavet af?

Hvidguld er en legering mellem guld og andre grundstoffer, der giver materialet den lysere farve, som mange elsker.

Hvilken hvidguld ring skal jeg vælge til gave?

Det er altid svært at vælge den rigtige ring til gave, men hvis du kigger ind i en af vores butikker, kan vi guide dig. Og vi bytter naturligvis altid, hvis ringen ikke falder i god jord.

Hvorfor er hvidguld dyrere end guld?

Hvidguld koster mere end almindeligt gult guld, fordi legeringsmetallerne, der bruges til at skabe materialet, er dyrere end de materialer, der indgår i guld.