Spar 20% på vielsesringe

Udsøgte perleringe med flotte ferskvandsperler

12 varer

pr. side
Sorter faldende

12 varer

pr. side
Sorter faldende

Perler er smukke på smykker som ringe. En perlering har en utrolig flot elegance og kan have en klassisk såvel som moderne fremtoning. Selvom det lyder dyrt at købe en ring med perler, så kan du godt realisere drømmen til en helt fornuftig pris.

Carat Diamanter nyder at forkæle dig og dem, du har kær. Vi har samlet et skønt udvalg af perleringe, der er fremstillet med ferskvandsperler. Denne type perle er meget prisfornuftig og bruges derfor af langt de fleste smykkebrands.

Alle perleringe i vores smykkeunivers er naturligvis af god kvalitet. Find ringe med perler fra vores egne eksklusive smykkeserier og fra populære smykkebrands som for eksempel ByBiehl. Opdag ringe med flere perler og i kombination med diamanter.

Kend dine perlesmykker

Hvad er ægte perler egentligt? Ferskvandsperlen, som er den, man oftest ser, er ikke uægte. Den fremkommer naturligt i søer og floder – hvorfra den har fået navnet ferskvandsperlen. Den er dog mere prisfornuftig, fordi den ikke er lige så sjælden som andre typer perler.

Ferskvandsperlen er naturlig hvid og bruges af mange smykkebrands til at fremstille prisfornuftige perleringe. Mere sjældne typer af perler til ringe er: Tahitiperler, South Sea perler og Akoyaperler. Ligesom de er mere sjældne end ferskvandsperlen, er de også langt dyrere at bruge til et smykke.

Æstetiske perleringe i sølv, guld eller hvidguld

Perler går godt til det meste. Om det er sølv, guld eller hvidguld, så får din ring et elegant og overdådigt look med den flotte, hvide perle. Se bare nærmere på sortiment her hos Carat Diamanter og bliv fortryllet af de fine perleringe.

Opdag perleringe i sølv eller forgyldt sølv med to perler i forskellige størrelser. Disse ringe har et moderne og spændende look, der virkelig lader perlerne komme til sin pragt på din hånd.

Perler går også godt sammen med diamanter. Er du til det lidt mere eksklusive look? Hvorfor så ikke investere i en ring af guld eller hvidguld besat med én stor perle og flere glimtende brillanter omkring den. Det er bling-bling på en meget delikat og elegant facon.

Perleringe til gaver eller skøn selvforkælelse

Smykker med perler er trendy og meget populære lige i tiden. En perlering er derfor en utrolig gode gaveidé til hende, der ønsker sig flotte smykker, ligesom perleringen også kan være højdepunktet i dit liv, når du ønsker at markere en særlig anledning eller opnåelse med et flot smykke.

Uanset anledningen så står vi hos Carat Diamanter klar til at forkæle dig og dem, du holder af med overdådige og elegante perleringe.

Læs mere
Er en perlering med ferskvandsperler ægte?

Ja, ringene er ægte. Selvom ferskvandsperlen ikke er den dyreste på markedet, er det en ægte perle, som findes i søer og floder. Dens hvide nuance er smuk og naturlig.

Hvad koster en perlering?

Prisen på din perlering afhænger af, om den er fremstillet med ferskvandsperler eller andre mere sjældne perletyper. Derudover vil prisen også variere, alt efter om det er en ring i guld, sølv eller hvidguld.

Hvor finder man ferskvandsperler?

Ferskvandsperler er naturligt fremkommende og findes i både søer og floder.