Smukke ringe i rosaguld – skønne smykkedesigns

8 varer

Sorter faldende
pr. side

En smuk og elegant ring der skiller sig ud fra mængden? Er du ikke til almindelig guld eller skinnende hvidguld? Hvorfor så ikke investere i en flot ring i rosaguld? Den rosa farve er moderne og flot at se på, og det er et elegant materiale, der matcher klare diamanter såvel som farverige sten. Om det er som en ring eller et andet smykke, så får du et betagende look til din personlige og unikke smykkestil.

Carat Diamanter nyder at forkæle dig og dem, du holder af. Vores smykkeunivers byder derfor på mange fine rosaguldringe. Du finder fortryllende designs fra smykkemærker som Georg Jensen og Laura Solitaire såvel som fra vores andre smykkekollektioner.

Opdag hele udvalget her i webshoppen, eller se nærmere på dem i en af vores butikker, der ligger i henholdsvis Field's og på Fisketorvet.

Hvordan fremstiller man rosaguld?

Rosaguld er det, man kalder for legeret guld. Det er tilsat kobber for at give guldet den fine rosa farve. Dét at rosa guld er tilsat kobber, betyder ikke, at det ikke er ægte guld. Andre typer guld er oftest også blandet med andre materialer for at gøre smykket mere hårdført.

Rosa guldringe med eller uden diamanter

Hvilken rosaguldring drømmer du om? Ringene i rosaguld fås i 18 karat og kommer i enkle designs uden sten såvel som i betagende designs med én eller flere diamanter eller en smuk morganit sten.

Vælg først, om ringen skal være simpel og uden sten, eller om den skal være mere prangende. Er førstnævnte tilfældet finder du blandt andet den fine Fusion ring fra Georg Jensen – skal ringen derimod glimte lidt mere, kan ud du med fordel kigge på vores egne smykkekollektioner.

Skal ringen være til forlovelse eller eksklusiv forkælelse af dig selv? Du kan vælge blandt flere fine diamantdesigns – alt fra én med 22 små diamanter halvvejs rundt om ringen, en samling af syv elegante brillanter eller én stor brilliantslebet diamant. 

Giv rosaguldringe som moderne gave eller lækker selvforkælelse

De rosa guldringe er den ultimative forkælelse til hende, der nyder det moderne og unikke look. Hende der måske ikke helt er til klassisk guld eller simpelt sølv. Med det flotte rosa look får hun et utrolig fint smykke på sin hånd.

Ringene i rosaguld er perfekte som moderne forlovelsesringe, der skal skille sig ud fra mængden, ligesom de også er skønne gaver til hende, der bliver student eller har fødselsdag. Måske har du bare lyst til at forkæle dig selv? Hvorfor ikke gøre det med en flot ring i rosa guld. Det er den perfekte gave til at markere en særlig anledning i dit liv.

Læs mere
Hvad er rosaguld lavet af?

Rosaguld er legeret guld, som er tilsat kobber for at give guldet den rosa farve.

Hvad koster en rosa guldring?

En ring i rosaguld er i den højere ende af prisskalaen. Det er den, fordi det er ægte guld. Prisen afhænger af karaten og hvor vidt ringen er besat med diamanter eller andre sten.

Kan jeg købe rosa guldringe hos Carat Diamanter?

Ja, det kan du godt. Carat Diamanter byder på en kæmpe smykkeverden, hvor du naturligvis også finder et fint udvalg af ringe i rosaguld.