Spar 20% på vielsesringe

Strålende safirringe i farverige smykkedesigns

Varer 1-24 af 25

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Johannes blå alliancering med 0,17 carat diamanter
  Normalpris 17.400 kr
  Tilbudspris 13.920 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Johannes blå alliancering med 0,17 carat diamanter
  Normalpris 17.400 kr
  Tilbudspris 13.920 kr
 3. Nyhed

Varer 1-24 af 25

Side
pr. side
Sorter faldende

Safirringe er for dig, der drømmer om et betagende og glimtende smykke. Safirer er eftertragtede ædelsten, som findes i flere fine nuancer. Din safirring kan være besat med en udsøgt sten i lyserød, blå eller pink.

Safiren giver din ring et fortryllende og nærmest eksotisk udseende. Bliv betaget af det yndefulde look, og fordyb dig i den strålende glans fra den utrolige og farverige safir. Om du går med den blå eller den lyserøde safir, så får du dig en tidløs og elegant ring. Én du aldrig har lyst til at tage af.

Carat Diamanter tilbyder udelukkende kvalitetssmykker af den bedste slags. Safirringene i vores store smykkeunivers er absolut ingen undtagelse. Opdag de fascinerende ringe med safirer, der har undergået den populære brillantslibning, og som er af en carat på 0,03 - 0,34.

Safir – hvad er det for en sten?

En safir er en ædelsten – én af de eftertragtede af slagsen. Safiren er en naturligt fremkommende ædelsten, der findes i udgravninger i flere afrikanske lande, på Madagaskar, i Australien og Sri Lanka.

Den kendes som oftest for den dybe blå nuance, men forekommer i et væld af andre farver som de lyserøde og pink nuancer, du ser i vores sortiment. Safiren er kun overgået af diamanten, men er ligesom denne ædelsten også utrolig brugt i smykkedesigns som ringe.

Hvorfor vælge en safirring frem for en diamantring? Det er ideelt at gå med safirringen, hvis du drømmer om en eksklusiv ring med en farverig sten. Diamanter forekommer også i andre farver end den klassiske og klare udgave. Disse er dog meget sjældne, og man ser dem ikke særlig ofte i smykkedesigns.

Safirringe i udsøgte designs – guld og hvidguld

Hvordan skal din safirring se ud? Den ædle sten skal naturligvis være kombineret med et mindst lige så ædelt metal. Du finder safirringene i eksklusive materialer som guld og hvidguld af 18 karat, ligesom de også fås med mere end blot én safir – og i kombination med skinnende diamanter.

Inden du vælger blandt vores mange skønne safirringe, spørg da dig selv:

 • Skal den være fremstillet i klassisk guld eller luksuriøst hvidguld?
 • Skal den have én stor sten eller være besat med flere eventyrlige safirer?
 • Skal den være udført i kombination med andre ædelsten som diamanter?

Safirringe er blevet populære som unikke og enestående forlovelsesringe. Samtidig kan de også bringe dig stor glæde, når du ynder at forkæle dig selv med et elegant smykke – eller bare gerne vil købe en gave til én, du holder af.

Læs mere
Er en safir en diamant?

Nej, en safir er ikke en diamant. Safiren er sin helt egen ædelsten. I modsætning til diamanten ser man den langt oftere i farverige versioner.

Hvad er safir?

En safir er en ægte ædelsten. Kun overgået af diamanten og forekommende i alle regnbuens mange farver – dog er den mest kendt i sin blå nuance.

Hvad koster en safirring?

En safirring er at finde i den dyrere ende af prisskalaen, når det kommer til ringe. Dog afhænger den præcise pris af, hvilket materiale ringen ellers er fremstillet af – guld eller hvidguld – og hvor mange carat safiren er af.