Sølvringe

Varer 1-23 af 40

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Pecetto Grande ring
  Normalpris 1.499 kr
  Tilbudspris 899,40 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Signet Valiano ring
  Normalpris 1.259 kr
  Tilbudspris 755,40 kr
 3. Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Melazzo ring
  1.119 kr
 4. P1411373_1.png
 5. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Corte Grande ring
  Normalpris 1.799 kr
  Tilbudspris 1.079,40 kr
 6. P1411117_1.png
 7. Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Prato ring
  1.299 kr
 8. P1411397_1.png
 9. P1411373_1.png
 10. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Sif Jakobs Exilles ring
  Normalpris 899 kr
  Tilbudspris 539,40 kr

Varer 1-23 af 40

Side
pr. side
Sorter faldende

Silver Collection sølvringe 

Hos Carat Diamanter finder du et stort udvalg af sølvringe fra bl.a. Silver Collection. Silver Collection er en serie af smukke, prisvenlige sølvringe i rigtig god kvalitet, som vi selv producerer. Vi har sprunget alle de fordyrende mellemled over, og derfor kan vi tilbyde gode priser. Alle sølvringene fra Silver Collection er i rhodineret sølv. Det betyder, at det yderste lag er i rhodium, og derfor anløber – eller oxyderer – de ikke.

Derfor skal du ikke bekymre dig om, at sølvet i legeringen med tiden bliver mørkere. Desuden er det den præcis samme overfladebehandling, som man giver hvidguldssmykker, og derfor har sølvringene fra Silver Collection den eksakt samme finish som hvidguldssmykker generelt.

Inden for vores brede udvalg af sølvringe fra Silver Collection finder du bl.a. de mere klassiske designs, som vores alliancering i sølv med 3 zirkonia sten er et rigtig godt eksempel på. Denne ring er gennemsyret af minimalisme og tidløshed, og derfor går den heller aldrig af mode.

Hvis du foretrækker en sølvring med lidt mere kant end de klassiske sølvringe fra Silver Collection, så er denne ring i sølv med hvid zirkonia et oplagt valg med sit moderigtige og elegante design. De funklende zirkonia sten, der pryder begge disse ringe, ligner til forveksling rigtige diamanter – men i modsætning til diamanter koster de en brøkdel.

Køb din næste sølvring hos Carat Diamanter

I vores fysiske butikker står en håndfuld kvalificerede medarbejdere klar til at give dig professionel rådgivning og service. Du kan finde vores fysiske butikker på Fisketorvet og i Field’s i København. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte vores webshop. Uanset om du køber online eller i vores fysiske butikker, så er der 30 dages returret. Hvis du har spørgsmål vedrørende køb af sølvringe, eller blot har et andet spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os på følgende mail kundeserice@caratdiamanter.dk eller på telefonen 33 13 80 60.

Læs mere