Glimtende zirkonia ringe i skønne designs

Varer 1-24 af 68

Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Signe ring
  495 kr.
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Emily alliancering
  425 kr.
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Blossom ring i forgyldt sølv med røgquarts
  Normalpris 895 kr.
  Tilbudspris 447,50 kr.
 4. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Julie Sandlau Lily ring
  Normalpris 1.500 kr.
  Tilbudspris 900 kr.
 5. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  ByBiehl Pebbles Ring
  595 kr.
 6. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  ByBiehl Pebbles Band
  545 kr.
 7. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Nora III alliancering
  450 kr.
 8. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Nora III alliancering
  275 kr.
 9. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Nora V alliancering
  495 kr.
 10. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Nora V alliancering
  450 kr.
 11. Product Base ImageProduct Small Image
  Sølvring m. zirkonia
  350 kr.
Side
pr. side

En smuk ring med en betagende og flot sten? Zirkonia ringe er populære smykker hos både unge piger og modne kvinder. Ringens glimtende effekt kan være elegant og underspillet, såvel som den kan være prangende, glimtende og opsigtsvækkende. Det er den oplagte selvforkælelse eller den helt perfekte gave til studenten eller konfirmanden.

Hos Carat Diamanter vil vi gerne forkæle alle uanset budget og smykkestil. Vi har samlet et fantastisk smykkesortiment med zirkonia ringe fra populære smykkebrands som Sif Jakobs, Mads Z, Aqua Dulce, Julie Sandlau, ByBiehl, Lund Copenhagen, Aagaard samt vores egne attraktive smykkekollektioner.

Hvad er en zirkonia sten?

Zirkoner er kunstigt fremstillede smykkesten, og dette er med til at holde prisen på smykkerne i den lave ende. Udtrykket er dog stadig utrolig flot, og zirkonia ringe ligner til forveksling ægte diamantringe.

Fordi zirkonia stenen er fremstillet på kunstig vis, har den en lang holdbarhed og den er skabt til at give smykket den samme glimtende effekt, som man ser med ægte diamanter.

På trods af at zirkoner ikke er "ægte" sten, bruges de alligevel af utrolig mange smykkebrands. Det er naturligvis for at kunne tilbyde flotte ringe med fine sten til en overkommelig pris.

Fortryllende ringe med zirkoner – i sølv, guld og forgyldt sølv

Hvilken zirkonia ring matcher din personlige stil? Du kan gå flere veje, når du først er trådt ind i vores luksuriøse smykkeunivers. Beslut dig først for, hvilket materiale din zirkonia ring skal være fremstillet i. Skal det være i sølv, som forgyldt sølv eller i ægte guld?

Hvilket design skal zirkonia ringen have? Overvej om den skal være fremstillet med én stor zirkonia sten, zirkoner hele vejen rundt eller med en overdådig samling af flere skinnende zirkonia sten. Der er mange flotte designs og skønne valgmuligheder.

Opdag for eksempel zirkonia ringe som enkle og stilfulde sølvsmykker, klassiske margueritringe, markante og brede bling-bling ringe eller helt unikke ringe med zirkoner i alle regnbuens farver. Du finder uden tvivl mere end blot én ring, der falder i din smag.

Zirkonia ringe er fantastiske gaveidéer og skøn selvforkælelse

Drømmeringen til din smykkesamling? En smuk studentergave? Eller en skøn fødselsdagsgave? Om du ynder at forkæle dig selv eller en, du holder af, så står vi klar med et fint udvalg af smukke og fortryllende zirkonia ringe.

Hos Carat Diamanter kan du altid forvente ægte smykker af høj kvalitet. Alle zirkonia ringe er originale smykker fra de pågældende smykkebrands, og de er naturligvis udført i ægte materialer som sterling sølv eller 8 karat guld, så de kan holde sig smukke i mange år.

Læs mere
Er zirkonia en ægte sten?

Nej, zirkoner er kunstigt fremstillede. De bruges dog i stor stil af utrolig mange smykkebrands for netop at holde prisen på smykkerne nede.

Hvad koster en zirkonia ring?

Prisen på en ring med én eller flere zirkoner varierer alt efter, hvilket materiale ringen er lavet af. En sølvring med zirkoner er billigere end f.eks. en ring i ægte guld med zirkoner.

Hvor finder jeg et stort udvalg af zirkonia ringe?

Carat Diamanter byder på et stort smykkeunivers med smykker for ethvert budget. Du finder derfor også mange fine zirkonia ringe.