Luksuriøse Alliance by Carat ringe – opdag de eksklusive styles

Varer 1-23 af 62

Side
pr. side
Sorter faldende
  1. P1411172_3.png
  2. P1411401_1.png
  3. P1411161_1.png
  4. P1411172_3.png

Varer 1-23 af 62

Side
pr. side
Sorter faldende

Søger du en overdådig diamantring? Alliance by Carat ringene er en smykkekollektion for lige netop dig. Den skønne serie introducerer dig til en verden af farverige diamanter og ædelsten. De pryder på fin vis de elegante allianceringe, der emmer af stil og enkle looks.

Carat Diamanters smykkeunivers giver dig mulighed for at udsmykke dine hænder med ringe af den absolut fineste kvalitet. Vores egen Alliance by Carat kollektion er ingen undtagelse. Udført som stilfulde allianceringe og med flotte sten for enhver smag får du en gennemført ring i eksklusivt design.

Opdag diamantringene fra Alliance by Carat serien her i webshoppen, eller besøg en af vores butikker for mere inspiration. Vi holder til i Field's og på Fisketorvet, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hvad er en alliancering?

Allianceringen er kendt som et tidløst og utrolig flot smykke. Navnet 'Alliance' kommer af den måde, ringen er designet på. De adskillige ædelsten, som ringen er besat med, danner en fin alliance rundt om ringen.

Før hen var det en ring, som mænd gav til kvinder i anledningen af en speciel begivenhed som bryllupsdag, fødselsdag eller lignende. I dag er ringen én, der kan bæres af alle. Som kvinde kan du sagtens ønske dig denne smukke diamantring i fødselsdagsgave eller blot købe den til dig selv som markering af en stor opnåelse i dit liv.

Alliance by Carat kollektionen

Denne overdådige smykkeserie er en af vores mest populære serier. Det er en kollektion, der er designet med fokus på den klassiske alliancering såvel som på moderne fortolkninger af denne. Ringene er tidløse og elegante at se på. Fremstillet med én række diamanter eller hele tre af slagsen kommer de brillantslebne sten virkelig til sin pragt på din hånd.

Er du til en slank og enkel ring med 22 små diamanter? Eller drømmer du om en bredere ring med hele 75 diamanter? Det spændende smykkeudvalg byder på alverdens flotte muligheder, der kan matche netop din personlige smykkestil.

Udforsk Alliance by Carat ringe i flot kvalitet

Klassisk guld? Stilfuld hvidguld? Moderne rosaguld?

Om du er til det ene eller det andet materiale, så finder du et godt bud på dine nye ring i vores populære Alliance by Carat kollektion. Ringene er skabt med øje for at lade de funklende sten komme til syne på fineste vis.

Glæd dig til at opdage allianceringe med:

  • Klare og sorte diamanter
  • Røde rubiner
  • Blå og pink safirer

Ringene er udført med enten én eller flere slags overdådige ædelsten – altid ægte og af den bedste kvalitet.

Læs mere
Er allianceringen kun besat med klare diamanter?

Nej, alliancenringen kan være besat med alverdens forskellige ædelsten. Det kan være med rubiner, sorte diamanter, blå eller pink safirer – ofte er det med en flot og farverig kombination af flere typer ædelsten.

Hvad er en alliancering?

Denne ring type skiller sig ud som værende én besat med flere diamanter (og andre ædelsten) rundt i ringens design. Denne eller disse rækker af flotte sten danner en "alliance". Derudover er allianceringen også kendt som værende en typisk gave fra mænd til kvinder på fødselsdage eller bryllupsdage.

Hvad koster en alliancering?

Prisen på allianceringe afhænger af, hvor mange og hvilke ædelsten ringen er besat med, hvilken carat de er af og om ringen er i guld, hvidguld eller rosaguld. De fås fra omkring 2.000 kr.