Elegante Fleur by Carat ringe med hele syv diamanter

11 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,29 carat diamanter
  19.400 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,15 carat diamanter
  12.300 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,29 carat diamanter
  19.400 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,44 carat diamanter
  28.600 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,44 carat diamanter
  28.600 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,08 carat diamanter
  8.900 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 1,12 carat diamanter
  65.900 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 1,12 carat diamanter
  65.900 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,71 carat diamanter
  44.400 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,71 carat diamanter
  44.400 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Fleur ring med 0,21 carat diamanter
  18.600 kr.
pr. side

Er en smuk diamantring på din must have liste? Som de fleste nok ved det, er diamanter kvindens bedste ven. Alle kvinder drømmer om at eje et diamantsmykke, og det er her, vores skønne serie Fleur by Carat kommer ind i billedet. Med unikke og eksklusive designs opfylder kollektionen enhver kvindes drøm om funklende diamantsmykker.

De overdådige og luksuriøse ringe fra diamantserien Fleur by Carat er designet på utrolig elegant vis. Du finder smukke ringe i guld, hvidguld og rosaguld – alle er de besat med hele syv diamanter, som tilsammen udgør en glimtende enhed, der skinner som en strålende blomst.

Opdag de blomstrende diamantringe i hvidguld, guld og rosaguld med betagende brillanter af 0,08 - 1,12 carat.

Fleur by Carat ringe i eksklusive designs

Carat Diamanter fører et væld af spændende smykkebrands, men vi har også vores helt egne smykkekollektioner. Én af disse er Fleur by Carat. Serien introducerer dig til en fin og elegant verden af diamantringe.

Diamantringene fås i flere smukke udgaver. Alle er de af absolut højeste kvalitet. I 18 karat guld, hvidguld eller rosaguld. Med brillantslibning for optimal lysreflektion. SI1 klarhed – hvor stenens små uklarheder ikke kan ses med det blotte øje.

Ringene er besat med hele 7 diamanter. Det giver designet et flot og glimtende look, dog helt uden at være for meget eller for prangende. De syv fine diamanter udgør på stilfuld og elegant vis en funklende blomst.

Forkæl dig selv med en Fleur by Carat ring

Fleur by Carat serien er skabt med en tanke om, at du skal forkæle dig selv. Du behøver ikke vente på, at en mand køber en ring til dig – du kan med denne unikke og elegante serie selv investere i en flot diamantring. Gør det, når du har noget i livet at fejre; en jobforfremmelse, en gennemført uddannelse eller simpelthen bare fordi du har lyst til det.

Køb de fine Fleur by Carat ringe her

Ringene fra Fleur by Carat serien er elegante og tidløse at se på. Det er en ring, du kan bære for altid – uden at den bliver umoderne at se på. De brillantslebne diamanter vil altid skinne, og guldet vil altid fremstå flot og tidsrigtigt.

Drømmer du om en skøn diamantring? En ring fra Fleur by Carat serien vil uden tvivl bringe stor glæde i dit liv. Opdag de mange fine ringe her i webshoppen, eller kom ind i en af vores butikker for inspiration og vejledning.

Og – vil du forkæle en, du har kær, så er blomsterringen helt perfekt. Kig ind i butikken, hvis du har brug for hjælp til at vælge. Vi deler gerne ud af gode råd og erfaringer.

Læs mere
Hvad koster en diamantring fra Fleur by Carat?

Diamantringene fra denne serie varierer i pris, alt efter hvor høj en carat stenene skal være af. Priserne starter fra 6.500 kr.

Hvor kan jeg købe Fleur by Carat ringe?

Du finder ringene fra den populære smykkekollektion hos Carat Diamanter – i deres webshop eller i en af deres butikker.

Kan jeg købe diamantringe med mere end én diamant?

Ja, der findes utrolig mange diamantringe, der er designet med flere diamanter. Én af disse er en Fleur by Carat ring, der er fremstillet med hele syv brillanter.