Gold collection – ringe til den klassiske og moderne smag

1 vare

Sorter faldende
  1. Product Base Image Product Small Image
    Infinity morganitring med 0,15 carat diamanter
    9.995 kr.
pr. side

En ring i guld er et meget klassisk og tidløst valg. Vores Gold Collection byder på elegante guldringe med fine ædelsten, der fuldender ringens flotte design på enten minimalistisk eller overdådig vis. Opdag guldringene med én eller flere sten i traditionel guld, eksklusiv hvidguld eller trendy rosaguld.

Carat Diamanter vægter personlighed utrolig højt. Vores smykkeunivers introducerer dig for alverdens smykkedesigns i forskellige ædelmetaller og ædelsten, og der er helt sikkert et smykke, der passer til dig. Er du mest til guld? Så er vores Gold Collection som skabt til dig. Serien indbyder til et elegant og gennemført look med en smuk guldring på hånden.

Opdag alle Gold Collection ringe i vores store online smykkeunivers, eller besøg en af vores butikker for mere inspiration.

Gold Collection ringe fra Carat Diamanter

Elsker du at udsmykke hænderne med guldsmykker? Hvorfor ikke kombinere det klassiske og evige guld med en flot sten? Gold Collection serien er en luksuriøs fortolkning af traditionelle guldringe. Vi har gjort designet ekstra lækkert med alt fra diamanter til morganit sten.

Gold Collection serien byder på flotte guldringe for enhver smag. Udforsk sortimentet og glæd dig til at opdage ringe i moderne looks såvel som i klassiske fremtoninger.

Moderne guldringe i eksklusive designs

Hvilken smuk Gold Collection ring falder i netop din smag? Er du til det moderne og enkle look, så bør du vælge en af de minimalistiske ringe i serien. Disse er fremstillet i et slankt design og er besat med blot én fin brillant. Det gør ringen bemærkelsesværdig, men alligevel anonym på hånden på utrolig flot vis.

Vælg selv, om ringen skal være udført i stilfuld hvidguld eller moderne rosaguld.

Klassiske guldringe med overdådige ædelsten

Gold Collection efterkommer også dit ønske om en prangende og utrolig luksuriøs guldring. Se for eksempel den fine guldring besat med en morganit sten og med flere glimtende diamanter på hver side af den store sten.

Det er en virkelig smuk ring, der uden tvivl ikke går ubemærket hen.

Gold Collection diamantringe som elegante gaver

Er den runde fødselsdag lige for døren? Er der bryllupsdag lige om hjørnet? Eller søger du bare en gave til at forkæle dig selv med? Uanset anledningen er vores Gold Collection ringe altid oplagte som fine og eksklusive gaver. De bringer stor glæde med sig i livet, ligesom de pryder enhver pige- eller kvindehånd med elegance og stilfuld charme. Det er en ring, hun vil få glæde af mange år ud i fremtiden.

Se nærmere på de fine designs her i webshoppen, eller besøg en af vores butikker for at høre mere om kollektionen.

Læs mere
Hvad koster en ring i ægte guld?

Prisen på din guldring varierer alt efter, om den skal være udført i ren guld uden sten, eller om den skal være med diamanter eller andre flotte sten.

Hvilke slags guld findes der til ringe?

Ringe fås i flere typer guld. Det kan være i klassisk og gylden guld, det sølvlignende og luksuriøse hvidguld eller det mere trendy og kobberlignende rosaguld. Alle slags er ægte guld.

Hvor køber jeg Gold Collection ringe?

Du finder ringene fra den populære kollektion hos Carat Diamanter.