Spar 20% på vielsesringe

Forførende Infinity by Carat ringe i smukke designs

Varer 1-24 af 133

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Rose ring med 0,60 carat diamanter
  Normalpris 38.500 kr
  Tilbudspris 30.800 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Anne-Marie ring med 0,66 carat diamanter
  Normalpris 44.200 kr
  Tilbudspris 35.360 kr

Varer 1-24 af 133

Side
pr. side
Sorter faldende

Diamantringe kan være fristende og forførende. Specielt vores Infinity by Carat kollektion har fortryllet mange kvinder med de absolut unikke og enestående ringe. Besat med utallige diamanter er ringene enhver kvindes drøm – én du ikke har lyst til at give slip på igen.

Hos Carat Diamanter byder vi dig velkommen i et betagende smykkeunivers med alverdens utrolig flotte designs. Infinity by Carat serien er en af vores mest populære kollektioner. Denne byder på et overdådigt udvalg af ægte diamantringe og ringe med ædelsten – både i guld, hvidguld og rosaguld.

Se dem her på shoppen, eller kig ind i en af vores butikker og få råd og vejledning med på vejen.

Infinity by Carat – en unik serie af uendelige smykkedesigns

Vi er stolte over at præsentere dig for vores egne smykkekollektioner. Den unikke og meget populære serie Infinity by Carat byder på tidløse designs og kvalitetsmaterialer. Det er nemlig de to ting, der ligger til grunde for kollektionens navn; Infinity. På dansk betyder det uendelighed, og disse eksklusive ringe er grundet den høje kvalitet og det flotte udtryk, nogle du kan bære for al tid.

Ringene fra Infinity serien fås i utallige smukke udgaver. Der er en ring til enhver personlig stil. Om den skal være meget prangende med adskillige diamanter i hele designet, eller den blot skal klæde dig på elegant vis med én fin samling af glimtende diamanter i centrum.

Tidløs diamantring med et evigt look

Diamanter er for evigt. Dét er vores Infinity kollektion også. Diamanter og ædelsten bliver aldrig umoderne at se på, og det er derfor altid en god investering at købe dig en diamantring.

Udforsk vores Infinity by Carat kollektion, og bliv fristet af:

 • Ægte guldringe med diamanter i utallige elegante designs
 • Hvidguldringe med lyserød safir omgivet af diamanter
 • Rosa guldringe med morganit sten omgivet af diamanter

Dette er blot nogle af de spændende og forførende designs, du finder i serien. Der er uden tvivl en smuk og eksklusiv ring for enhver smag. Om du er til det gyldne guldlook, det stilfulde hvidguld eller det trendy rosaguld. Ligesom du finder smukke ringe med alt fra en håndfuld diamanter til utallige af slagsen.

Lad dig friste af Infinity by Carat diamantringe

Enhver ring i serien Infinity by Carat er kendetegnet af et tidløst og smukt look. Diamanterne på ringen er brillantslebne, hvilket betyder, at de har den helt perfekte reflektion i lyset.

Du kan lade dig betage af stenenes flotte effekt, om du har valgt en slank og fin ring med få diamanter eller om du investerer i en bred og markant ring med utallige sten. Valget er dit – og vi glæder os til at hjælpe dig med at træffe det.

Læs mere
Hvad koster Infinity by Carat ringe?

Ringene fra denne populære serie starter fra priser på lige under 6.000 kr.

Hvor køber jeg Infinity by Carat ringe?

Du finder ringene fra den populære diamantserie hos Carat Diamanter.

Skal en forlovelsesring være med diamanter?

Der er stor tradition for at give en forlovelsesring med en eller flere diamanter på.