Spar 20% på vielsesringe

Silver Collection ringe med smukke detaljer i god kvalitet

Varer 1-24 af 30

Side
pr. side
Sorter faldende

Varer 1-24 af 30

Side
pr. side
Sorter faldende

Er du til fine sølvsmykker? Vores populære Silver Collection byder på flotte ringe med alverdens spændende detaljer. Alle er de af høj kvalitet og fremstillet i ægte sterling sølv. Dette har stor betydning for smykkets udseende og holdbarhed. Ægte sølv holder sig flot markant længere, end de helt billige ringe i sølvlook gør.

Vores smykkeunivers byder på utallige muligheder for at forny din smykkesamling med stil. Opdag alt fra glimtende sølvringe med zirkoner til margueritringe i forgyldt sølv. Eller hvad med en snoet ring i sølv? Se nærmere på hele vores unikke Silver Collection her på hjemmesiden, eller kom ind i en af vores butikker – vi glæder og til at hjælpe dig.

Ægte sterling sølv af høj kvalitet

Hvad er ægte sølv? Man kalder dette ædelmateriale for sterling sølv, og det er til smykker ofte kendt under nummeret 925. Dette betyder, at smykket er fremstillet med 92,5% ægte sølv. Det er dit kvalitetsstempel for, at du har fundet et ægte sølvsmykke.

Ringe i sølv er et utrolig populært form for smykke. Det er specielt, fordi sølv er langt mere prisfornuftig, end ægte guld er. Man kan med sølv derfor fremstille et billigere, men alligevel rigtig fint smykke i dette ægte ædelmetal.

Silver Collection ringe i alverdens designs

Vores Silver Collection ringe byder på et utal af detaljerede og smukke designs. Du finder ringe i sølv for enhver smag. Vi har bestemt ikke gjort det nemt for dig at udvælge din nye ring eller den ring, du skal give i fødselsdags-, konfirmations- eller studentergave.

Du finder uden tvivl flere pæne sølvringe, der falder i din smag. Overvej først, om ringen skal være i ren sølv eller forgyldt sølv. En forgyldt sølvring er din lidt mere prisfornuftige vej til at pynte din hånd med et smykke i guld.

Tænk ligeledes over ringens design. Skal den være enkel og minimalistisk? Udført med fine detaljer i sølvet? Besat med én eller flere fine zirkonia sten? Eller designet som en flot blomst? Mulighederne er mange, når du går på opdagelse i vores Silver Collection.

Lad dig friste af en fin ring i sølv

En ring i sølv er lidt af en klassiker. Måske har du allerede flere af dem i dit smykkeskrin? Trænger du dog til et nyt look på hånden? Vores Silver Collection ringe er fine smykker til hverdag, til fest og som betænksomme gaver.

Gå på opdagelse i vores smykkeunivers – her eller i en af vores butikker – og forkæl dig selv eller en, du holder af med flotte ringe fra Silver Collection.

Læs mere
Hvad er sterling sølv?

Sterling sølv, også kendt under nummeret 925, er ægte sølv. Smykker med denne betegnelse er fremstillet med 92,5% ægte sølv.

Hvad koster en sølvring?

Ringe i sølv er i den billigere ende af prisskalaen. De fås ofte til et par hundrede kroner.

Hvor kan jeg shoppe Silver Collection ringe?

Du finder et bredt udvalg af sølvringe fra denne populære kollektion hos Carat Diamanter.