Spar 20% på vielsesringe

Tidløse allianceringe i eksklusivt design med diamanter og ædelsten

Varer 1-24 af 88

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Emily alliancering
  425 kr
 2. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Nora III alliancering
  450 kr
 3. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Nora III alliancering
  275 kr
 4. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Nora V alliancering
  495 kr
 5. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Nora V alliancering
  450 kr
 6. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Johannes blå alliancering med 0,17 carat diamanter
  Normalpris 17.400 kr
  Tilbudspris 13.920 kr
 7. Nyhed
 8. Nyhed
 9. Nyhed

Varer 1-24 af 88

Side
pr. side
Sorter faldende

Allianceringe er eksklusive og tidløse. Fra før hen at have været en slags kærlighedsring er allianceringen i dag én, der kan bæres af alle. Den er et "must have" for den stilbevidste kvinde, der ynder at forkæle sig selv med luksuriøse smykker.

Med allianceringen på din hånd kan du udstråle elegance og skønhed på flot vis. Ringen kan sidde for sig selv, men bruges grundet dens slanke look ofte sammen med flere andre ringe. De kan være ens, eller du kan mikse og matche materialer, som du har lyst til.

Hos Carat Diamanter bliver du altid præsenteret for et betagende smykkeunivers. Heri kan du opdage allianceringe i alverdens fine designs og materialer; i guld, hvidguld eller rosaguld – med én eller flere diamanter, med farverige ædelsten eller zirkoner.

Historien om allianceringe

Allianceringen er kendt som værende en flot gave fra manden til kvinden. Det kan være i forbindelse med en forlovelse, rund fødselsdag, bryllupsdag eller en anden stor begivenhed i livet, at han forærer hende denne fine ring.

Dog er allianceringe i de senere år også blevet kendt som et smykke, der kan bæres af alle. Man ser derfor ofte kvinder selv investere i sådan en flot ring. For eksempel når hun vil markere en stor opnåelse eller speciel begivenhed i hendes liv.

Opdag allianceringe i guld, hvidguld og rosaguld

Allianceringen findes i alle prisklasser og derfor også i et alverdens materialer og med forskellige sten. Du har derfor mange veje at gå.

Overvej først, om ringen skal være designet i klassisk sølv, luksuriøst hvidguld, trendy rosaguld eller elegant guld. Tænk dernæst over, hvor vidt den skal være besat med blot én fin zirkonia sten, en hel række af små diamanter eller måske flere rækker af både diamanter og rubiner?

Allianceringe fås i utrolig mange prisfornuftige såvel som overdådige og mere kostelige designs. Uanset budgettet finder du mindst én flot ring, som du bare må eje. Kan du ikke beslutte dig? Hvorfor så ikke vælge mere end bare én ring. Allianceringe kan bæres alene, men også sammen for et unikt og spændende look.

En tidløs ring med diamanter eller andre ædelsten

Guldring med klare diamanter og blå safirer? Overdådig ring i hvidguld med flere rækker af glimtende diamanter? En klassisk sølvring med flotte zirkoner?

Allianceringen har mange udseender. Men fælles for dem alle er det tidløse look, som ringen bærer med sig. Om den er besat med prisfornuftige eller dyre sten, så er det en ring, der kan bæres for altid.

Læs mere
Hvad er allianceringe?

Allianceringen kan bedst beskrives som en klassisk ring med én eller flere sten på. Det kan være alt fra flotte zirkoner til enestående diamanter. Stenene kan sidde i én eller flere rækker, og ringen fås i alverdens ædelmetaller.

Hvad koster allianceringe?

Prisniveauet på allianceringe spænder bredt. De kan i sølv med zirkoner koste omkring 300 kr., mens de i guld eller hvidguld og med adskillige diamanter af høj carat kan koste titusindvis af kroner.

Hvornår giver man en alliancering?

Allianceringen har før hen været kendt som et smykke, man gav en kvinde i forbindelse med forlovelse, bryllupsdag eller rund fødselsdag. I dag behøver den dog ikke at blive givet fra en mand til en kvinde. Mange kvinder køber allianceringe som ultimativ forkælelse til dem selv.